PeinToTheWorld
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The understudy man
|
|
« Válasz #705 Dátum: 10 aug 19, 21:16:04 » |
|
Így van kornel én is így tudom, de tényleg ne Offoljunk.
Amúgy a hivatalos oldal blogjában van valami hírmorzsa de nem tudom kibányászni, mert a Translate nem fordít rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
Kokoyo ri sekai ni itamio
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #706 Dátum: 10 aug 19, 21:53:10 » |
|
más esetleg nem tudsz ugyan úgy? nha de hogy ne off legyen a dolog.: talán a 4. röl emlit valamit
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #707 Dátum: 10 aug 19, 22:00:27 » |
|
Valószínüleg ezek a karakterek lesznek elérhetőek akkor, amikor elkezdjük a játékot. + Néhány új kép...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 19, 22:07:00 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
PeinToTheWorld
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The understudy man
|
|
« Válasz #708 Dátum: 10 aug 19, 22:26:07 » |
|
Á köszi már vártam ezt a képrenyőt de...... JÁÁÁÁÁÁÁJ de csúnya ez a karakter választó képernyő!!!!egy!!. Rögtön a Raging Blast jutott róla az eszembe. Ellenkező esetben viszont praktikus mert látszik mindenki. Amúgy tényleg 42 (CC2-nél is olvasták a galaxis útikalauzt ). Azért legalább ezek szerint nem csak médiafogás ez az "Over 40 characters" mert nem 41 karakter lesz. Azon gondolkodtam, hogy hol a random, de rájöttem, hogy az az 1 ben is valamelyik gomb volt a kontrolleren, asszem a háromszög talán. Amúgy Blackfire igazad lehet. A konoha 11 (ugye Sai nem tartozik bele de Sasuke igen), a 3 legfontosabb Sensei, Kankuro és Gaara az első arc legelejéről + Temari aki nem csinál semmit de az elején benne van. Amúgy a karakter elrendezés általában nem véletlen szóval lehet találgatni kikről nem tudunk még, szal ki az a 3 ismeretlen karakter aki még hiányzik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 19, 22:26:58 írta PeinToTheWorld »
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #709 Dátum: 10 aug 19, 22:36:25 » |
|
Szerintem meg nem csúnya! Könnyen átlátható, és praktikus. Amúgy is a menüt az lesz*rom, a JÁTÉK LEGYEN JÓ!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #710 Dátum: 10 aug 19, 22:46:11 » |
|
Szerintem meg nem csúnya! Könnyen átlátható, és praktikus. Amúgy is a menüt az lesz*rom, a JÁTÉK LEGYEN JÓ! igen az a lényeg jól lehessen vele játszani aztán más nem is kell tesómmal azért a nap 24órájából 25-öt ott töltünk az első pár napban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PeinToTheWorld
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The understudy man
|
|
« Válasz #711 Dátum: 10 aug 19, 22:56:33 » |
|
Nahhh, szortíroztam kicsit és erre jutottam, remélem többé kevésbé egyetértetek velem. Kiirkáltam, hogy ki hova kerül. Katt a képre a nagyításhoz. http://www.psharing.com/pic.php?id=411158Bocsi egy picit rosszul látni, a JPG be mentés tehet róla
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 19, 22:58:03 írta PeinToTheWorld »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #712 Dátum: 10 aug 19, 22:58:19 » |
|
szerintem is nem a menü a fontos, hanem a játék, amugy meg praktikus jol átlátható, nem kell bonyolítani a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #713 Dátum: 10 aug 19, 23:30:41 » |
|
Nahhh, szortíroztam kicsit és erre jutottam, remélem többé kevésbé egyetértetek velem. Kiirkáltam, hogy ki hova kerül. Katt a képre a nagyításhoz. http://www.psharing.com/pic.php?id=411158Bocsi egy picit rosszul látni, a JPG be mentés tehet róla szerintem eltaláltad hogyan lesz én is vmi hasonlóra gondoltam de aztán ki tudja lehet teljesen más lesz de batainak igaza van: praktikusság
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PeinToTheWorld
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The understudy man
|
|
« Válasz #714 Dátum: 10 aug 20, 00:27:18 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 20, 02:05:34 írta PeinToTheWorld »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #715 Dátum: 10 aug 20, 07:29:44 » |
|
szépek a mapok, minden a helyén . remélem igazad lesz és mi egy bővebb demot kapunk, bár szerintem erre kicsi az esély. meg jegyezném h elég gyenge videók ezek, a játék javából semmit sem mutat, supportok semmit sem használnak jó formán. nha de ez csak a játékos miatt van, mivel alig combózott, bénázott sokat. igy aki pl ezt a vidit látja elsőként csalódik a játékban. : gyerek mikor rá jött lee-vel a lótuszra 3x meg csinálta egymás után, örült szegény h ment neki, awaekinget meg sztem ki is kapcsolta, mert 1 pillanatra aktiválta csak. nha 100 szónak is 1 a vége, a játék irtózatosan szép, animációk, jutsuk szépek, már csak azt remélem lesz 1 vidi amiben felek tudják is az irányítást és kapunk 1 látvány orgiát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PeinToTheWorld
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The understudy man
|
|
« Válasz #716 Dátum: 10 aug 20, 08:58:46 » |
|
Az szerintem Lee vel nem Awakening hanem az ultimate akart lenni, csak nem jött be. Amúgy jah hát ezek nem profi játékosok az látszik csak akik épp odajutottak a konzol elé. Amúgy nézzetek fel a hivatalos oldalra http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/naruto_storm2/index.htmlVan fönt egy új menü
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 20, 09:09:12 írta PeinToTheWorld »
|
Naplózva
|
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #717 Dátum: 10 aug 20, 14:32:12 » |
|
Én leginkább Killer Bee-re leszek kiváncsi meg arra tobi vagy madara vagy mindkettő?
|
|
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #718 Dátum: 10 aug 20, 14:42:47 » |
|
hat végig nézed a vidiket, láthaszt őár dolgot killer bee-röl. nos elivleg tobi=madara, csak csak akatsukis tobi lesz a játékba, bár még hivatalosan nincs meg erösitve a dolog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PeinToTheWorld
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The understudy man
|
|
« Válasz #719 Dátum: 10 aug 20, 18:40:06 » |
|