Gamescom Trailer
Gyerekek ebben annyi infó van, hogy, Azt el sem tudjátok képzelni!!!(illetve de
ha megnézitek) Én azt hittem magam alá h*gyozok!
Ebben a 4 perceben olyan látványorgiát vágtak itt össze, hogy az hihetetlen.
HUHHHHH....(lenyugszik)
Na akkor
Először is új megerősített karakterek:
-
Hinata, Shino, Temari, Kankuro, Kabuto(írom is át a listát)
-ezenkívül:
-Figyeljétek meg a vidi elején az Uchiha rejtekhely páját, szerintem nagyon klassz nyomasztó hangulata van!
-Ugyan itt, mostmár biztos Sasuke 3. kosztümje.
-Kövi jelenetben szerintem tök jó kis eyecandy Killer Bee sajnos épp felaprítják szegényt, az Amaterasu pedig iszonyú jól néz ki.
-Az akatsuki tagok közül kielemelném Sasorit akinek a valódi formája olyan irdatlan durvának néz ki(azaz erősnek), hogy az már hihetetlen
, plusz figyeljétek Chiyo nagyit Sasori szüleivel bábozni.
-Gyanítom, hogy az Aka tagok 1-1 ougiját láthattuk, kérdés, hogy a fő ougit vagy valami mellékeset, mindenesetre iszonyú látványosak, én nagyon szeretem ezeket a beközelítéseket.
-Kakuzu Shinzo módja olyan mint egy úthenger, úgylátom nem sajnálják tápolni a kapzsi barátunk.
-Konan Papír jutsujai GYÖNYÖRŰEK, de komolyan, olyan szinten részletgazdagok, hogy ilyet még nem láttam, minden egyes kis papírfecni csodálatosan mozog, le a kalappal.
-PEEEEIIIIINNNNNN, végre, végre láthatjuk Tendo Peint szemből, és mit ne mondjak, brutálisan gyönyörűen visszaadták azt a hideg szadista arkifejezését. A rákon lovaglós Boss rész pedig iszonyú jópofa.
Hinata, Shino 2:59 nél
Temari, Kankuro 3:06 nál
Új pája 3:12 nél (Kazekage rezidencia teteje)
Kabuto 3:16 nál
A vége pedig szerintem az eddigi legjobban eltalált befejezés a 3 trailer közül
--Nahh hát remélem elég mélyreható voltam, köszönöm a trailer linkelését srácok feldobtátok a napom.
És ismételten ajánlanám figyelmetekbe a thread 1. oldalán a megerősített és lehetséges karakterek listáját, aminek a megerősítetlen része eléggé megfogyatkozott.-Ezenkívül a figyelmetekbe ajánlanám, hogy 39 megerősített karakter van jelenleg az "over 40" pedig szerintem max 43 karaktert jelent, ami még 4 karakter legjobb esetben és 2 a legrosszabb esetben (azaz 41 karakter összesen), szal lassan megvagyunk.