Most jöttem a repülő napról,
olvasom a netet lapra-lapról,
gyilkos scan szalad a szemebe
Killer Bee hivatalos Azt a rohadt életbe!
WEEEEEEEE!!!!!!
Sajnálom de én nem készülök rappernek, de a mi kis kedvenc Rapperünk bizony hivatalos.
Így van srácok katt a linkre, a scant a fölöttem lévő úriember már linkelte.
(ez véletlen rím
)
--Írom is át a karakter listát ami még mindig az 1. oldalon található meg.
Azt hiszem a Naruto UNS2 rajongók szívéből beszélek a követkető sorral:
"Ez az a scan amire megérte várni"--Ez szép húzás volt a CC2 től, most kuss lesz egy darabig a scanneket követelők közt
--Érdemes megfigyelni, hogy a scan nem mint boss mutataja Bee-t bár ez nem jelenti azt, hogy nem lesz az. Szerintem a CC2 ezzel csak oldani kívánta a Killer Bee fangirl ök ben növekvő feszültséget és tekintve, hogy a youtube os videónak igaza volt Killer Bee vel kacsolatban valószínűleg mint boss is szerepelni fog.
--Awakeningje a 8 tails form, legalábbis annak tűnik de valami nem stimmel. Mégpedig az, hogy az awakening gomb nem fénylik kéken, helyette mellette valami kék szöveg jelent meg (talán ez lesz az örök awakening jele de...). Személy szerint remélem, hogy ez valami féle lvl2 awakening, mindenesetre biztos, hogy nem két külön karakteről van szó mivel a nevük ugyan az.
Azthiszem, hogy ez egy kötelező karakter, még azt is meg merném kockáztatni, hogy eredetileg ki lett volna hagyva csak a CC2 nél valaki szólt, hogy Inkvizíció elé lesznek állítva és élve megnyúzzák őket a fanok ha ez kimarad
EDIT:@VixoHa van időd és kedved létszi ne PÜ ben hanem kivételesen ide írd le az xbox360 demó elindításának menetét, mivel nem off, mert a játékhoz tartozik és így nem kell majd 500 PÜ-t írnod ha másnak is kell.
Köszi.
-Egyébként köszi a scannt, ezúttal te voltál a leggyorsabb (a scan linkelésével).