24 nov 17, 04:23:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ultimate Ninja Storm sorozat (1,2,gen,3, rev, 4) (2 soros szabály!)  (Megtekintve 564529 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #150 Dátum: 10 jún 23, 10:10:40 »

érdekes h én se és más se hloot róla eddig, hmm.. ami a többit illetti ott a pont mivel én is azt használom. illetve még van 1 progi ami wave-lonvertálja át régebbire
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #151 Dátum: 10 jún 23, 11:50:24 »

Ha még nem hallottár róla akkor nyílván nem használod az ABGX360 nevű programot a játékok ellenőrzésére.
Az 5 és 6 wave nem hozott drámai változást mint a 3-és a 4 gyakorlatilag a wave 4 módosításai (a wave4-re alkalmas ixtreme 1.61 is elindítja őket), de léteznek.
Menj fel erre a linkre, az utolsó oszlopban láthatod a wave verziók számát.

http://abgx360.net/verified.php

Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #152 Dátum: 10 jún 23, 12:30:45 »

nem nem használom igazad van. fölösleges. nekem meg vannak módszereim wave dolgot illetően
de azért köszi
nyílván t is imeritek, a dolgot. nekem eddig bevált nem kelelt új frissítés. nha de ink hanyagoljuk a témát 2 okból
nem ez a topicja és mert " nem " nagyon kelne eről beszélgetni modik pls törtljék a nem ide tartozó hsz-ket
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 23, 12:40:38 írta batai15 » Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
linekiller
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #153 Dátum: 10 jún 23, 14:22:24 »

Bocs az offért,de még nem kaptam rá választ...

Szóval az új játékok boxon uppot kérnek,de mikor akarom frissíteni,akkor hibát ír ki...
A lényeg,hogy ezt eddig megoldottam úgy,hogy ha volt dashboard upp,akkor felraktam azt,de elég kellemetlen,ha a közeljövőben nincs ilyen újítás.

Ergo valaki eltudná magyarázni,hogy honnan,illetve hogy kell ezeket a frissítéseket?^^" Mosolyog

Muszáj lenne,mert itt lesz a Naruto.xD
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 23, 14:23:05 írta linekiller » Naplózva
blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #154 Dátum: 10 jún 23, 17:29:05 »

Hiába kérsz bocsánatot az OFF-ért, ha ezek után is OFF-olsz. Warez-t meg nem ebben a topic-ban kéne megbeszélni (ha van egyeltalán itt a Narutokun-on warez topic). Keressetek külön XBOX-al foglalkozó oldalakat, leírásokat, de ne egy oda nem illő hellyen OFF-oljatok. Gondolkozik
Ezentúl ami nem NARUTO ULTIMATE NINJA STORM 2 játékhoz csatlakozik a saját érdeketekben mellőzzétek szerintem!

ON:

Mutatok egy érdekes képet:
Ha megnézzük Sasuke helyzetét kissé indokolatlan az a nyugodt arc. X3

Körülnéztem egy kicsit, és 1-2 külföldi oldalon a  játékhoz egy külön DLC-t emlegetnek, amelyben kapunk több karaktert (többek között support karikat is) - szvsz legyen ink a teljesben minden, ami belefér...

Visszatérve Pein-re. Ha nektek az sok, hogy 1x-re 6 Pein rohangál, akk mit fogtok mondani szegény Chijo nagyiról, akinek (mind jól tudjuk) 10 bábúja is van. ikszdé
Egyébként Konan-re lennék még nagyon kíváncsi. Ha tud majd repülni, akkor nagyon tetszetős lesz ^^.

Bocsi a "beszólásért", de rajtam kívül senki nem tette meg...
Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #155 Dátum: 10 jún 23, 17:39:30 »

Ez nem beszólás volt, hanem tény... amúgy érdekes, mert itt ha jól tudom még a shippuden eleje van ugye, amikor naruto team yamato vezetésével találkozik sasukeval, de naruto ilyenkor még nem tanulta meg a rasen shurikent  Gondolkozik
Naplózva
blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #156 Dátum: 10 jún 23, 17:42:36 »

Cööhh...
Milyen "szemfüles" vagy.
Nekem ez így elsőre fel sem tűnt. Amúgy ettől még lehet reális, például egy Versus mód keretében. Amíg nem játszol vele, nem tudhatod, hogy ez most hogy van. Mosolyog
Ilyen sötét, Orochimaru rejtekhelyes pályát meg ált. bele szoktak rakni a Naruto játékokba. Szerintem ezúttal sincs ez másképp főleg, hogy 18 pályát ígérnek.

Na, de Fuuton: Rasenshurikennel így nekifutni szöcsinek?  bow

EDIT:
Várjunk csak! Sasuke nem éppen a "Kirin"-t akarja használni? :o
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 23, 17:43:44 írta blackfire » Naplózva

kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #157 Dátum: 10 jún 23, 18:16:13 »

Bocs az offért,de még nem kaptam rá választ...

Szóval az új játékok boxon uppot kérnek,de mikor akarom frissíteni,akkor hibát ír ki...
A lényeg,hogy ezt eddig megoldottam úgy,hogy ha volt dashboard upp,akkor felraktam azt,de elég kellemetlen,ha a közeljövőben nincs ilyen újítás.

Final Off, ha lebutítod a wave 4-5-6 játékokat, hogy fusson 1.51 vagy régebbi gépeken, akkor nem tudja magát frissíteni, a játék, mert fizikálisan nem ott van a frissítés, ahhol keresi. Megoldás, nem butítod le a játékot, ha a gém nem megy akkor sajna újra kell flashelned a gépedet, ixtreme LT firwarrel, az nem nézi a waveket, tehát a butított játékaid is menni fognak, meg az újakkal sem lesz gondod.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #158 Dátum: 10 jún 23, 19:46:25 »

@Kornel és társai

Oké, marhára örülök énis, hogy ezt itt kell tisztázni (főleg mivel egy büdös szavatokat nem értem Mosolyog ) úghogy lécci, mostmár akkor ha lehet ezt privibe. Semmi bajom azzal, hogy kommenteltek, sőt örülök neki, de akkor legalább valami építő jellegűt is írnátok a topic-al kapcsolatban (most ezt az xboxos warezre értem nem at mondom,hogy eddig semmi jót nem írtatok volna). Látom Blackfire szólt ezért már, szóval asszem nem kell többet mondanom.

@Blackfire

Hallod úristen, azon a kép alá írt mondaton akkorát röhögtem Nevet, eszembe nem jutott volna egy ilyen képről.
Amúgy jah esélyes, hogy az vs mód lesz és tényleg elég fura, hogy a pincében jön a kirin Nevet, bár lehet, hogy chidori nagashizik.

A 18 pálya meg sztem kb ezek lesznek: Mező. tréninghely, sivatag, esőfalu, orochimaru bunkere, konoha belül, akatsuki búvóhely ahol gaarat kiszívták, hidan-kakuzus leégett erdő, fejvadász-wc elötti rész, konoha kráter, menny és föld hídja, Uchiha bunker ahol Itachival harcol sasuke, Unraikyo szoros(killer bee), erdő,

Hirtelen nem jut eszembe több, amiket megvastagítottam azok voltam már scannen szóval lesznek jóeséllyel
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 23, 20:23:35 írta Exkirion » Naplózva

Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #159 Dátum: 10 jún 23, 20:02:54 »

Dehogy fenyítette be őket... amúgy nem Kurnel hanem Kornel  Nevet És a konoha kráter is biztosan benne lesz, hisz naruto ott küzd meg peinnel  Gondolkozik meg hát a killer bee szurdoknak is örülnék ha benne lenne
Amúgy asszem ilyen táblával dolgoznak rajta -> http://farm4.static.flickr.com/3221/3000199962_24dced1b1c.jpg
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 23, 20:04:08 írta Suigetsu » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #160 Dátum: 10 jún 23, 20:22:00 »

Köszi javítottam, amúgy csak nem jutott rá jobb szó eszembe(meg kicsit morgós is vagyok ma) de már átírtam Nevet.

Amúgy ezt a képet aszthiszem láttam már, elég jókis pocsölős meló lehet

Edit:

Valaki vágja, hogy pontosan mit is kéne látni ezen a scannen a "bogárhátú"(rák) alatti képen?
-ha valaki tudja, hol lehet ezt megnézni nagyobban linkelje nyugodtan.
http://i39.tinypic.com/b6zgg5.jpg
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 23, 20:31:27 írta Exkirion » Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #161 Dátum: 10 jún 23, 20:47:17 »

Ez a Mamabéka lesz. De nem tudom mit csinál xD

A lenti képen meg nekem egyből feltűnt a Kirin/Nagashi és a Rasenshuriken, és Egyértelműen Versus módban van, ugyanis mind tudjuk, hogy a Sasuke vs Naruto Boss fight lesz, aminek nem ilyen XBoxos grafikája van. Igen, egyértelmű, hogy ez a kép Boxról való xD
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #162 Dátum: 10 jún 23, 21:00:07 »

Valaki vágja, hogy pontosan mit is kéne látni ezen a scannen a "bogárhátú"(rák) alatti képen?
-ha valaki tudja, hol lehet ezt megnézni nagyobban linkelje nyugodtan.
http://i39.tinypic.com/b6zgg5.jpg

Az  a békás genjutsu, amivel egy kockába zárták az egyik Peint. Én erre gyanakszom. Mosolyog

Am Matten, mi az, hogy XBOX-os grafikája van? Ugyan úgy fog kinézni a játék mind a két platformon, csak max 1-2 textúra, árnyékolás, fényhatás szebb itt, vagy ott (PS3).
Szvsz indokolatlan, amit írtál.

u.i.: Az első képek, videók a játékból PS3-as képek voltak, úgy tudom. Most, az E3 után jött 1-2 boxos kép, gameplay, de nagyon ritka.
A képen meg érdekelne a szöveg másik fele is. NS2 vs ??? Mi? Megint Tekken, Lars reklám?
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 23, 21:02:59 írta blackfire » Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #163 Dátum: 10 jún 23, 21:06:46 »

Pár érdekesség

Ugye szerintetek is a legjobb fordító a google translate? Nem? (szerintem se) Nos akkor

http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/naruto_storm2/blog/

Van itt ez a blogocska amivel láthatóan sokkal többet foglalkoznak a CC2-es srácok mint a hivatalos weboldallal, de sajnos tök Kanji az egész, de vettem a fáradtságott, hogy kihámozzak némi adatot a maszlagból amit Goggtra adott vissza rá. (mindezt saját szórakoztatásomra persze Nevet)

Szóval...

-Úgy tűnik, hogy az E3 on elég nagy sikert aratott a játék, olyan szinten, hogy nyert egy ilyet:
http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/naruto_storm2/blog/files/e3-4.jpg
(akármilyen komoly is legyen ez,) Ami valamiféle közönségkedvenc díjszerűségnek tűnik.

Ezenkívül, úgytűnik, hogy a kedves Készítő úrnak(az aki az interjúkat is adta, a Japán) rossz szokása volt, hogy lesi a játékosokat mikorzben azok újra és újra kibelezik Kakashit a demóban de elmondása szerint nagyon tettszett mindenkinek amit láttak.

Ezenkívül, úgytűnik, hogy a játék még nincs teljesen kész és aki azon csodálkozik, hogy miért is nem kaptunk még Sage Naruto Scant annak itt a válasz:

"Természetesen ez a munka még mindig fejlesztés alatt áll, a fiúknak jelenleg "az utolsó csata" okoz néhány álmatlan éjszakát/némi fejfájást (ezt a részt nem lehet jól érteni)."

Úgytűnik a CiberConnect2 es srácok jelenleg a Pain vs Naruto harcon dolgoznak, sajnos az ezutáni rész nem túl érthető de ahogy én kivettem, lénygében olyasmiket mond még, hogy elég fárasztó a munka meg, hogy sokat jelent nekik, hogy sok pozitív visszajelzést kaptak az E3 ról meg ilyenek.
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 23, 21:12:14 írta Exkirion » Naplózva

blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #164 Dátum: 10 jún 23, 21:11:03 »

Köszi az infókat!
Kíváncsi vagyok a Sage módra én is. Remélhetőleg egy betalált ütésemtől 20 métert repül az ellen minimum. Mosolyog
A Rasenshuriken meg a fenti általam linkelt kép alapján úgy tűnik nem Ultimate Jutsu lesz, hanem harcban is lehetőség nyílik a használatára. Csak legyen akkora a pálya, hogy én legalább el tudjak bújni egy ilyen elől. O.o
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 23, 21:12:23 írta blackfire » Naplózva

Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins