vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #45 Dátum: 10 jún 16, 12:44:40 » |
|
Egyetértek ezzel a Pein dologgal,hiszen a naruto shippuden ultimate ninja heroes 3ban is így oldották meg,h 4Pein választható volt és awakeningben jött elő az összes,gondolom itt is hasonló megoldásra törekednek. Ami meg a kalandozást illeti,a videók alapján én is úgy látom,hogy a ps2es megoldást vették át(sajnos),de nem értem,hogy miért,hiszen az előző részben nem így volt megcsinálva,legalábbis,ahogy a videókat nézegettem,mivel az 1.rész kimaradt nálam lévén,hogy xbox tulaj vagyok,ezért is nagy öröm számomra,hogy a ps most nem csapott le erre a címre,hogy exkluzív legyen,mert akkor bajba lettem volna,talán ezért még külön ps3-at is vettem volna De szerencsére nem lesz erre szükség ^^' Amúgy nagy valószínűséggel ez a Kakashi boss fight lesz a demóban,legalábbis sztem.Már csak az a kérdés,hogy mikor kaphatjuk "kézhez" a demót? A blackfire által linkelt interjú/Kakashi boss fight demó videóban,azt mondják a készítők,hogy a kalandozásnál most 2.5D használtak,tehát tényleg jobban fog hajazni a ps2es kalandozáshoz,bár sztem jobb lett volna,ha úgy csinálják,mint az előző részné,de ők tudják...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 16, 12:54:31 írta vixo »
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #46 Dátum: 10 jún 16, 12:57:37 » |
|
Ez az 50 óra a minimum biztos? ( Megcsinálom 35 óra alatt... ) Amúgy elég jól hangzik, legalább nem 1 hetes játék lesz nekem... A Kakashi VS. Naruto harcon már a vége felé röhögtem, hogy miért nem nyírja ki. Nagyon várom...
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #47 Dátum: 10 jún 16, 13:02:43 » |
|
Ez az 50 óra a minimum biztos? ( Megcsinálom 35 óra alatt... ) Nézd meg az interjút, és megbizonyosodsz róla... (Ha tudsz alapszinten angolul.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #48 Dátum: 10 jún 16, 13:04:50 » |
|
Hát az 50 óra eléggé durcásan hangzik,ezek szerint bele fog telni hosszú órákba,hogy minden karaktert megszerezzünk. De ezek szerint a szavatossága csillagos 5ös lesz a játéknak! Más: OFF:A most bejelentett box nagyon jól néz ki,el is gondolkodtam a gép cserén,hiszen az enyém már lassan két éves lesz,bár eddig szerencsére semmi baja sem volt,viszont az,hogy azt ígérik az új gépnél,hogy lehetetlen a RROD hiba megjelenése az nagyon is ígéretesnek hangzik,rádasául az alap 250gb HDD is nagyon adja és külcsínre is eléggé pofás szerkentyű és milyen mini a régi boxhoz képest Ráadásul a Natal,azaz most már Kineckt néven fut ha jól tudom,ráver jó néhány kört a ps3 fagyijára A másik ami felkeltette az érdeklődésemet az a nintendo 3DS,nem hittem,hogy egy nintendo masina ennyire megfog majd,de most megtörtént,psp mellé lehet beszerzek majd 1et,ha baráti lesz az árazása /OFF Áhhh,pedig a videó végén feltették a készítőnek azt a kérdést,hogy mikor jön ki a demó,de kikerülte a választ,rövidesen... Amúgy azért nem nyírta ki Kakashit a videóban Naruto,mert kellett vmi vizuális látványosság az interjúra és így mégis csak jobb,mintha 4percben lerendezi és a maradék időben csak a készítőket mutatják
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 16, 13:21:20 írta vixo »
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #49 Dátum: 10 jún 16, 14:08:39 » |
|
Hát az 50 óra eléggé durcásan hangzik,ezek szerint bele fog telni hosszú órákba,hogy minden karaktert megszerezzünk. De ezek szerint a szavatossága csillagos 5ös lesz a játéknak! Én a Naruto játékokkal mindíg is így voltam. Főleg a PSP-s. Nem elég, hogy kijátszom, még utánna is játszok vele. S ha unatkozok, ismént előveszem 1-2 jó harcért. Egy kérdésem lenne azokhoz, akik játszottak már az előző résszel: V.S. módban lehet 1v1-et játszani úgy, hogy nincsenek ilyen "támogató" karakterek segítségnek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #50 Dátum: 10 jún 16, 16:37:14 » |
|
Hát az 50 óra eléggé durcásan hangzik,ezek szerint bele fog telni hosszú órákba,hogy minden karaktert megszerezzünk. De ezek szerint a szavatossága csillagos 5ös lesz a játéknak! Én a Naruto játékokkal mindíg is így voltam. Főleg a PSP-s. Nem elég, hogy kijátszom, még utánna is játszok vele. S ha unatkozok, ismént előveszem 1-2 jó harcért. Egy kérdésem lenne azokhoz, akik játszottak már az előző résszel: V.S. módban lehet 1v1-et játszani úgy, hogy nincsenek ilyen "támogató" karakterek segítségnek? Erre válaszolok neked, mivel nekem megvan . Úgy van, hogy ugye két support lehet, de ha 2x ugyan azt választod akkor csak 1 supportod lesz, de mivel minden support az 1 ben 1 dolgot csinál amit előre beállíthatsz neki ezért ha 2x ugyan azt választod akkor külömböző gombokra más dolgot oszthatsz le neki és dupla gyorsan töltődik a support bar ami ha felmegy maxra akkor lejöhet a support karakter. Azt hiszem, bár bevallom ezt még nem próbáltam, hogyha ugyan azt a karaktert választod 2x supportnak akivel te is vagy akkor nem lesz supportod, bár ezt még kipróbálom neked. -Amúgy érdekesség a supportokkal kapcsolatban, hogy rendesen otvannak szóval lehet őket ütni meg minden de ha megsérülnek mielött bármit tehetnének akkor elmennek és nem csinálnak semmit. -Az 50 órával kapcsolatban, nem tudom, hogy az a minimum-e vagy a 100% hoz kell-e annyi, a simában 55 óra durván ha 100% ot akarsz és lófrálsz is kicsit. -Azoknak akik szerint jobb az 1 sztori módja a 2 nél, mármint az adventure rész azoknak üzenem: Az 1 ben rohadtul semmit nem lehet csinálni a sztoriban ez a legnagyobb negatívuma, bennvagy konohában ugrálhatsz házról házra néha megjellek dolgok konohában ha megcsinálsz küldiket, ezenkívül van 5-6 bolt és szevasz. Konohából nem mehetsz ki meg semmi. Minden küldi után megjelennek titkos tekercsek amik olyan titkosak, hogy rajta vannak a minimapon és a nagytérképen is, ahogy a titkos ládák is egyébként, ezekért vehetsz ninjutsukat karaktereknek, pénzt meg a küldikért kapsz, amikből a boltban vehetsz ezt azt. Küldetéseket meg úgy tudod elérni, hogy nyomsz egy startot kiválasztod meiket akarod, ekkor megjelenik egy karakter valahol konohában (akit jelez a térkép), de ha pl kakashi az akkor eltűnik onnan ahol amúgy eddig állt, szépen odapattogsz hozzá, beszélsz vele és elindul a küldetés. --Egyébként nem rossz attól még ez a mód csak hosszú távon egysíkú lesz Higgyétel el nekem, ha jól megcsinálják, ez a fajta sztori mód sokkal élvezhetőbb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 16, 16:42:54 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #51 Dátum: 10 jún 16, 20:28:44 » |
|
Nekem ez a 2d -s sztori mod megoldás nagyon bejön, szerintem stílusosabb, mint az 1. részben a 3d -s mozgás, valahogy a régi játékok stílusát visszaadja kicsit, a grafika viszont pont olyan, mint ha animet néznék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #52 Dátum: 10 jún 16, 20:37:20 » |
|
Na de, hogy 2D-s? Nekem nem olyannak tűnt... Egyébként nekem régen PS2-n meg volt az Ultimate Ninja 4-5, azokban elég jól meg lett csinálva a sztori mód szerintem...
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #53 Dátum: 10 jún 16, 20:51:34 » |
|
Nem hiszem, hogy 2D-s lenne. A vidik alapján nem. Exkirion, akkor meg tudnád nézni nekem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 10 jún 16, 21:47:44 » |
|
Én jelenleg ezt a játékot várom a legjobban *-* Amúgy azért írtam, hogy 2d -s, mert a resident evilnek is hasonlóan van megoldva ez a mozgási része, és úgy emlékeztem, hogy ott a mozgás 2d -s, de mondjuk ez lehet hülyeség, mert az 1.D az az előre-hátra, a 2.D az a jobbra-balra, a 3.D pedig a fel-le, és itt volt minden ezekből, vagyis akkor már 3d -s, de mégse teljesen, mert ezek a kamera beállások 2d -s nek néznek ki Mondjuk lehet tök baromság az egész amit leírtam, de olyan fura ps2 es a mozgás, a kamera beállás stb xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 16, 21:52:10 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #55 Dátum: 10 jún 16, 22:28:33 » |
|
Remélem a legjobbakat... Ezt a játékot már csak el***ni lehet. Olyan, mint egy tizenegyes.
Eddig lehetetlennek tartottam, hogy a közeljövőben ilyen Naruto játékot adnak ki. Megmondom őszintén egy Naruto MMORPG-nek örültem volna leginkább, de ez is óriási.
Szval én csak annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy (ahogy Exkirion is mondta) ne legyen olyan sztori módunk ami 3D-s és monoton, nem köt le. Legyen inkább egy olyan (ahogy ti mondtátok 2,5D-s), ami hosszútávra leköti a felhasználót! ÁMEN
Szerk.: Azt olvastam, hogy lesz pár cucc amit máshol nem lehet majd látni (anime, manga) csak ebben. Az a kakashi fight meg az elején lesz, és ilyen boss battle bevezető...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 17, 10:38:39 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 10 jún 17, 12:17:34 » |
|
A kakashi fight az egyértelműen az elején lesz, az anime eleje is úgy kezdődik, hogy próbára teszi a 7. teamot kakashi, mit tanultak az elmúlt évek alatt, szóval szerintem a játékban is ez lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #57 Dátum: 10 jún 17, 12:53:51 » |
|
Najó, tisztázok nektek Pár dolgot!
Az 50 óra azt jelenti, hogy rengeteg mellék küldetés lesz, vagyis kábé mint az UN 4-5 és a Storm 1.
Az Storm 1-ben EGY AZ EGYBEN Átvették a Ultimate Ninja 3 Story módját, kivéve, hogy itt Nincs Story a Story módban. Nekem nagyon monoton lett a Storm egy idő után. A Story mód uncsi, kevés a karakter, kevés a Jutsu és a Combo. vagyis a játék KEVÉS volt.
A Story Mód, SŐT az Egész Játék 2,5D-s lesz, ami a Következőt jelenti. A terület 3D-sen bejárható, ide-oda tudsz mozogni, a karakterek és a kamera 360°-os fordulatot tud venni. Viszont a karakterek 2,5D-s modellek lesznek, vagyis, bár ők is 360°-os fordulatot tudnak venni, mégiscsak egy síkban látod őket mint az eredeti Animében. Vagyis nem Sidescrolling lesz, hanem rendes Acceles (Ultimate Ninja 4-5) Story mód lesz, csak anime Grafikával. Ennyi.
Blackfire: Igen, ez a Jutsu-Túlzásokra van főleg értve, ami az Accel sorozatban elég keményen jele3n volt.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #58 Dátum: 10 jún 17, 13:04:10 » |
|
Nah megnéztem neked, én nem találtam módot rá, hogy support nélkül játszak, de 1 supporttal lehet tolni, ha van rá valami mód én nem tudok róla
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető