Aes Sedai
|
|
« Válasz #180 Dátum: 10 aug 10, 14:39:35 » |
|
Nah ma egy napra a franciaországi szettet hozták vissza. Emlékszem akkor mennyire szerettem volna egy Provencal Shed-et és egy Provencal Barn-t. Csak akkor még nem értettem annyira a multizáshoz, és lemaradtam róluk. De most lehetőségem volt beszerezni mindkettőt. Jah és HNAnna mázlid van, nem ma lett a zöld tehén. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 10, 15:11:06 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #181 Dátum: 10 aug 10, 16:12:07 » |
|
Már kérdezni is akartam h honnan szereztél annyi zöld tehenet...Ezt majd a piacon lehet venni?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #182 Dátum: 10 aug 10, 16:15:27 » |
|
Jah neem, azok sajnos nem az én zöld teheneim. Ma nem lehet kapni, csak vmikor a héten. Akkor majd veszek, lehet még többet is. Amennyinek lesz hely. Akk a piacon lesz majd, persze. Am az a kép simán netről van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
|
« Válasz #183 Dátum: 10 aug 10, 20:10:11 » |
|
Valami csoda folytán volt egy kis időm délután és felnéztem a piacra, így nyugodtan távozhattam borzalmas mozis kalandjaim felé. (Mondjuk így belegondolva, most is lett volna rá időm ^^˝ ) A garázsról meg csak annyit, hogy szuper lenne, ha lenne neki helyem
|
|
|
Naplózva
|
鋼 の アンナ、 悪魔 な 少女、地獄 の 女神様
˝...A kedves, aranyos álmok valóra válnak...˝ By: Buszvezető srác az álmomból
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #184 Dátum: 10 aug 10, 20:36:05 » |
|
A garázsnak én találtam helyet. Az a gyár (Winery vagy mi, miért nem inkább Winry? xD) nah az nem fér el már sehova. De a zöld teheneknek lesz hely. Meg pár cuccot még be fogok szerezni az elkövetkező napokban. És ha a számításaim helyesek voltak, holnap végre meg lesz a Hollyhocks tábla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
|
« Válasz #185 Dátum: 10 aug 10, 20:47:34 » |
|
Nekem a Spa pofátlan volt és nem engedte, hogy bedobozoljam. És most pont miatta nincsen helyem -.- Nekem az a virág nem tetszik ^^˝ Helyette ananászmesterré próbáltam válni, de nem vettem észre, hogy van bushelem T.T Jut eszembe, senkinek nem kell 1-14 kosár ananász? ^^˝˝
|
|
|
Naplózva
|
鋼 の アンナ、 悪魔 な 少女、地獄 の 女神様
˝...A kedves, aranyos álmok valóra válnak...˝ By: Buszvezető srác az álmomból
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #186 Dátum: 10 aug 11, 07:21:28 » |
|
Problémám akadt a barn raisingeléssel....Rámegyek hogy expand storage,várok 5 percet,és kiírja h firssítsem az oldalt...valami ötlet?
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #187 Dátum: 10 aug 11, 08:34:21 » |
|
Hát Marci, ilyenkor sajnos a legbiztosabb az, ha vársz a raisinggel egy vagy két napot. Nagyon bugos tud lenni, volt már olyan ismerősömnél, hogy 8 klikknél járt, és akkor a rendszer törölte az egészet. :S Szal csak óvatosan. Nekem tetszik a Hollyhocks. *-* A tábla meg különösen, ma lett meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #188 Dátum: 10 aug 11, 08:39:22 » |
|
jó hogy egy két nap,de már vagy 3 hete nem megy xDDDD
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #189 Dátum: 10 aug 11, 18:04:47 » |
|
Kirakta már vki a drágaköves szettet? Érdekelne, hogy mit lehet kapni érte. Am seedelésnél nagyon idegesítő az a sok felugró ablak. Sőt az egész játékban nagyon elszaporodtak a felugró ablakok, amik engem néha a halálba kergetnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #190 Dátum: 10 aug 11, 18:11:55 » |
|
Én már megcsináltam,és egy trófeát kapsz érte,meg talán egy kis expet... Én a felugró ablakoknál már csak kinyomom a rákba,nemhogy még a megosztásra,aztán akkor mégegyszer kattintsak xD
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #191 Dátum: 10 aug 11, 18:14:16 » |
|
Jah, hát én is kinyomom a francba, meg am sztem mindenki, mert sose kapok köveket mostanában. xD Trófea? Az milyen? Olyan azért jöhetne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #192 Dátum: 10 aug 11, 18:21:42 » |
|
Nah tőlem ne igazán várjatok semmit farmvillenXD AbbahagytamXD meguntam az egérkoptatást...
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #193 Dátum: 10 aug 11, 18:24:54 » |
|
Áh ez kár. Ne csináld. =/ Azért a farmot ne töröld ki. Igényesen hagyd abba, úgy, hogy le van aratva minden, és üres beszántott mezők vannak. Hogy legalább látogathassunk. xD És később még elkezdheted újra. .)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #194 Dátum: 10 aug 11, 18:28:42 » |
|
asse tudtam, hogy lehet törölni... nem gondoltam törölni. Sajnálnám a rízsgombóc szobromatXD Majd beásom a dolgot...
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|