Aes Sedai
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 10 máj 11, 14:13:56 » |
|
Azt hiszem az első bővítéshez elég 8 szomszéd is. De ebben nem vok biztos. De csak akkor érdemes bővíteni, ha már belaktad a terültedet. Addig érdemes inkább az alap terültet berendezni a lehető legjobban. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 10 máj 11, 14:21:15 » |
|
Ez a terület növelés az alapterületet takarja vagy a legelők számát? Ás hogy lehet ilyen legelőt még venni csinálni, amiből van hat alapból és nektek már legalább kétszáz? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 10 máj 11, 14:25:45 » |
|
Ez az egész terültet növeli.  Am ilyen parcellát (ez nem legelő  ) a zöld ásóval vagy traktorral tudsz csinálni. Erre kell a növényeket ültetni utána.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 10 máj 11, 14:30:50 » |
|
Köszi, csak nem találtam a megfelelő szót. Na már csirkéket is etethetek xD Meg kaptam valami medált is, meg 500 pííínzt. :O Ez tényleg függőséget okoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 10 máj 11, 14:33:42 » |
|
Jahm a tyúkok a végén elég idegesítőek lesznek. :S Vegyél minél előbb egy tyúkólat (Chicken Coop). A medálok meg jók, van olyan is amiért 10k lóvét lehet kapni. xD Is igen tényleg függőséget okoz, nem is kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 10 máj 11, 14:42:41 » |
|
Azóta hozzám vágott még egyet meg két ezret.  még kétezer kell a tyúkólhoz. az alapokat már értem nagyjából, köszi. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 10 máj 11, 14:45:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 10 máj 31, 20:35:28 » |
|
Visszatértem FarmVille-re.  Épp itt volt már az ideje mondjuk. :3 Ma újítottam a kinézetén, és el is kezdtem istállót építeni, szóval küldhettek hozzá anyagot egészen nyugodtan.  Seva, a Tiéd nagyon állat. *-* Ki is találtam, hogy ha majd nagyítok a területemen, akkor hogy fogom utána berendezni. (Nem úgy, mint Te, csak az adott ötletet.)  Kazekage sama, ha gondolod, dobj egy PÜ-t a neveddel, és felveszlek a szomszédaim közé. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 10 máj 31, 22:19:45 » |
|
Nekem is jöhet a PÜ, keresek szomszédot, 2 szomszéd kell az utolsó farmnövelésemhezXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 10 jún 01, 08:43:34 » |
|
Miért, Dancsa, Neked összesen hány szomszédod van eddig? :O
Amúgy bárki írhat PÜ-t a nevével, csak írja az üzibe, hogy FarmVille. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 10 jún 01, 08:47:12 » |
|
Nikkie Istállóhoz: ha látsz valakinek az üzifalán Wandering Stalliont, akkor fogadd be! Ezt a lovat csak akkor lehet befogadni, ha már van istállód. Ha még nincs kész, akkor a ló helyet cserébe kapsz alkatrészeket.  Ha mákod van, akár naponta több ilyet is láthatsz az ismerőseidnél, és így elég gyorsan lehet haladni.  Am nekem ma lett meg az utolsó bővítés. xD Lol, 500k-ba került.  Most nincs is lehetőségem újrarendezni, mert alig maradt pénzem arra is, hogy a parcellákat beültessem. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 10 jún 01, 10:16:08 » |
|
Nekem van 1,3millám legalábbXD 28 szomszédom van... Amúgy Nikkie, vedd fel a második accom akkor, "Shana Shakugan"^^ Persze ha bejelölitek legalább annyit írjatok, hogy farmville melléxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 01, 10:24:00 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 10 jún 01, 10:22:11 » |
|
Nekem is van egy multiaccom, Paraszt Farmer néven. xD Ha vkinek kell, jelölje nyugodtan, csak a jelőlés mellék kísérőszövegbe írja be, hogy "Farmville". 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 10 jún 01, 10:39:39 » |
|
Dancsa, melyik vagy Te a sok Shana Shakugan közül? xD Amúgy Aes, megjelöltem a másik accodat, de nem volt olyan mező, ahová megjegyzést írhattam volna, pedig direkt figyeltem. xD Amúgy kösz a tippet.  Nekem meg kerítésre megy el a pénzem.  De ez a saját hülyeségem. xD Nekem csak 13 szomszédom van. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 10 jún 01, 10:41:39 » |
|
Vissza is jelöltelek.  Úgy emlékeztem van ilyen mező, de lehet hülye vagyok. xD Mindjárt megy a szomszéd felkérés. Ezzel az accal általában azt küldöm vissza ajándéknak, amit kapok, szal így lehet valamennyire "irányítani". Itt egy kép a Paraszt farmjáról is: http://imagerz.com/QEMSDktvAwJXAlkfQAVRAzért ezt is megdizájnoltam. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 01, 10:45:23 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
|