Krieg
|
|
« Válasz #60 Dátum: 11 ápr 11, 00:19:23 » |
|
Úgy emlékszem, mintha ezt már feltettem volna egyszer, de a topic végignézése után láttam, hogy még nincs itt, úgyhogy most megosztom. Pontos részcímre nem emlékszem, Impel Downban van, mikor Buggy visszaemlékszik az Ace-szel való találkozására. (És ahogy nekem rémlik, eredetileg is volt annál a jelenetnél Panda.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 11, 00:19:57 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
spoker14
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 11 ápr 22, 01:30:38 » |
|
Am ö kicsoda?Ilyen vicces mellékszereplő?Nekem is feltünt már pár részben,de gondoltam biztos csak degenerált emberek..xDDMost hogy olvasom rájöttem tévedtem..xDSzóval ö csak 1 pandafejüembertestü mellékszereplő?aki mindenhol ottvan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #62 Dátum: 11 ápr 22, 05:44:03 » |
|
Igen, neki semmi egyéb szerepe nincs, csak poénból pár részben egyszer-egyszer feltűnik (még :D). Rávezet, hogy kicsit részleteiben is odafigyelj a részekre, mert ugye csak így lehet sok helyen észrevenni.:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
daremo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Kagekage
|
|
« Válasz #63 Dátum: 11 máj 10, 00:27:00 » |
|
Valamelyik nap unalmamban megnéztem egy eddig kihagyott fillert. Ennek köszönhetően büszkén illusztrálhatom a már emlegetett jelenetet, 406. részben 3:22-nél a középkori étterem falánk vendége (Luffyn kívül )
a sorozat egyik legszembetűnőbb Pandamanját: no de mivel a filler 2 részes volt, itt van a 407. rész Pandamanja is: azt hiszem a kép beillesztést még gyakorolnom kell ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #66 Dátum: 11 okt 05, 16:49:34 » |
|
Sasszem kommandó Szép találat én nem találtam meg na egy jót derültem ma is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #67 Dátum: 11 okt 05, 16:51:57 » |
|
mindig odafigyelek hogy hátha találok egy pandamant:D mangába van vagy csak animébe (bocs ha már volt kérdés nem volt kedvem visszaolvasni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warshif
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #68 Dátum: 11 okt 13, 09:23:38 » |
|
Pandaman a Baroque Works tagja is volt 95. EP. 17:09-nél futkározik a többiekkel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 11 okt 19, 09:52:28 » |
|
Megint feltűnt Pandaman 2 év után:D 517.rész 20:12-nél bal alul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #70 Dátum: 12 márc 30, 19:12:30 » |
|
Ezt hétfő óta mindig elfelejtem feltenni. Gyojin-Panda. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #71 Dátum: 12 márc 30, 21:25:06 » |
|
Nyomonköveti Luffyékat... Még a végén kiderül, ö a Fögonosz
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #72 Dátum: 12 márc 30, 22:01:22 » |
|
Vagy a panda álarca a one piece amivel utazni lehet a térben De amúgy ha a végén ő lenne a főgonosz, hát az vmi hatalmsa húzás lenne. Nem olyan, h 1ik főgonosz jön a ásik után, hanem ő már a elejétől itt volt xD Vagy Gol D. Roger szelleme. Amúgy eddig én vagy 2-3szr láttam, de mostantól jobban figyelek xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #73 Dátum: 12 ápr 02, 16:40:08 » |
|
Ez így már nem duplapost igaz? xD Amikor az elezőt írtam végigolvastam a topicot de már nem emlékszem, szerintem ez még nem volt Ez a 64. részben van, megint egy póló. xDD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #74 Dátum: 12 jún 26, 16:38:36 » |
|
Legújabb részben; 533. 21:26nál megint ott 1 pandaman a jobbsarokban. Nyomonköveti Luffyékat... Még a végén kiderül, ö a Fögonosz Igen erre már én is gondoltam, mert ugyebár Oda-sensei, kb. minden dolognak hatalmas szerepet szán pl. Arlong park vagy Laabon. Nem hülyeség, hogy ő tényleg 1fajta "kém". Eltudnám képzelni, hogy ő a főgonosz, mivel az első rész óta nyomon követi Luffy-ékat, és mindent tudna róluk, a képességeikről stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|