MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #195 Dátum: 13 márc 27, 12:33:03 » |
|
Elnézést, a tegnapi listához még hozzátenném, hogy a Turok feletti játék a Clive Barker's Undying. Most eszembejutott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #196 Dátum: 13 márc 28, 11:16:44 » |
|
Köszönöm! + keresek egyx régi PS1es játékot ahol egy Gekkoval vagy gyíkkal kellett menni pályákon, kicsit hasonlított a Crocra de égse. Sajnos csak erre emlékszem belőle (( Gex enter the gecko.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #197 Dátum: 13 márc 28, 18:36:21 » |
|
Uram isten meddig kerestem ezt a Gekkós játékot! örök hálám!! Remélem van pcre )
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #198 Dátum: 14 márc 09, 11:23:51 » |
|
Tudna nekem valaki segíteni? Egy régi játékot keresek, amiben valami technológi álltal az állatokat lehet vegyíteni és új lényeket teremteni. A kampány egy szigeten volt és ott kellett mindenfélét építeni, hogy tudj lényeket csinálni meg állatokra vadásznod a DNS-ükért és az ellenséget legyőznöd. Kicsit hasonló az Age of Mythology játékhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #199 Dátum: 14 márc 09, 11:34:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #200 Dátum: 14 márc 09, 11:38:49 » |
|
A Spore-t ismerem, de ez nem az. Itt rendes állatok vannak keverve pl. egy gorilla fejű, oroszlán testű és cápa farkú lény. A játék meg a Földön játszódik valami ismeretlen szigeten. még arra emlékszem, hogy három csoportba lehetett sorolni a lényeket: szárazföldi, vízi és égi meg persze ezeknek a keveréke.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #201 Dátum: 14 márc 09, 11:49:31 » |
|
Akkor aszem a Black and White lesz az. Aztán mondj igent, mert több ötletem nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #202 Dátum: 14 márc 09, 12:36:11 » |
|
Nem az. Egy PC-s játék és hasonló az Age of Mythology-hoz sok mindenben. Kb. 2000-2003 körül jelenhetett meg, mert már 8 éve koromban játszottunk azzal a barátnőmmel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #203 Dátum: 14 márc 09, 14:08:17 » |
|
Heh, ezt tudom. Gyermekkorom egyik kedvence. Imposibble Creatures!
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #204 Dátum: 14 márc 09, 15:43:12 » |
|
Az az!!! Jaj de szerettem én is azt, de azóta nem találom a CD-jét. Köszi szépen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #205 Dátum: 14 márc 09, 21:40:51 » |
|
Semmiség, bár így utólag játszva gyermetegnek fest akármelyik játékhoz képest, de a nostalgia az nostalgia... leld örömöd benne!
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #206 Dátum: 14 máj 25, 12:14:53 » |
|
Nem éppen elveszett játékot keresek, hanem kifejezetten egyiptomi stílusú, témájú és szórakoztató játékot. Tomb Raider 4 nem érdekel mert PS1-en többször is végig vittem Van a Pharaohs és Cleopatra város szimulátor. Meg az Age of Mythology.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #207 Dátum: 14 máj 25, 17:59:43 » |
|
Serious Sam ugrik be hírtelen most, amiben vannak egyiptomi vonatkozások. Főleg a First Encounter.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 14 máj 26, 06:31:18 » |
|
Nem éppen elveszett játékot keresek, hanem kifejezetten egyiptomi stílusú, témájú és szórakoztató játékot. Tomb Raider 4 nem érdekel mert PS1-en többször is végig vittem Van a Pharaohs és Cleopatra város szimulátor. Meg az Age of Mythology.
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Video_games_set_in_Egyptmeg ott van az Exhumed bár az 4500 éves....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 26, 06:33:10 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #209 Dátum: 14 máj 26, 14:21:53 » |
|
Kösszentyű majd szemezgetek.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
|