|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 10 jún 07, 18:30:38 » |
|
Domo arigato gozaimashita tibee77! A Kingpin volt a játék amit kerestem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
8hokage XD
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 10 júl 14, 18:28:22 » |
|
Helóka én régen játszottam valami ős emberes 3d-s játék demójával asszem gyártó ubisoft de nem bizti lényeg az hogy az első pályát kaptam csak meg mivel demo és annyi volt a lényeg hogy a barlangból kellett kijutni kilünböző fejtőrők és a kardfogú tigrincs elúzése után ha valaki tudja mi ez a gamma az írja már le a címét köszönöm előre is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #18 Dátum: 10 júl 15, 02:14:15 » |
|
Szia! Hmm... talán ez lessz az : Echo: Secrets of the Lost Cavern ha esetleg igy nem ismernéd fel, itt egy vidi is.^^ http://www.youtube.com/watch?v=TI5ck7aiXKc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
8hokage XD
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 10 júl 15, 06:56:38 » |
|
bocs a dupla postért de még ha valaki valami jó linket tudta a fent említett játékra (jó lenne torrent)az írhatna mer néztem de nem valamai jó torrenteket találtam :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #20 Dátum: 10 júl 16, 08:42:28 » |
|
Illegális letöltési linkeket továbbiakban pü-ben küldözgessétek egymásnak!
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
8hokage XD
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 10 júl 16, 15:58:08 » |
|
mien illegális link? (amúgy már megvan a játék )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #22 Dátum: 10 júl 16, 16:01:16 » |
|
Off: Sedai úgy értette, hogy a külömbözö letöltési linkeket nem szabad adni max privát üziben. Mégpedig azért, mert ez itt a szabályzatba ütközik. Nos röviden, tömören erre értette Sedai.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
8hokage XD
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 10 júl 16, 16:07:08 » |
|
oké kössz a gyors választ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #24 Dátum: 10 júl 16, 16:34:42 » |
|
Igen, pontosan így értettem. Az ilyesmiből az oldalnak/fórumnak lehet baja. Ezért nem szabad ezeket nyilvánosan megbeszélni. Am nálam is sokszor 0-24ben fut az uTorrent, szal nem akarok álszentnek tűnni. De a szabály, az szabály. Pü-ben lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 10 júl 16, 17:31:01 » |
|
off: ez így teljesen nem igaz.. csak akkor eshet baja az oldalnak, ha jogvédett anyagot reklámoznak a felhasználók. De akkor se egyből a fórumot támadják a jogvédő csapatok, hanem a tárhelyet. Na de mind1, lényeg az, hogy szabály az szabály, csak tisztázni akartam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #26 Dátum: 10 aug 01, 21:05:36 » |
|
Én egy olyan játékot keresek, ahol bogarakkal lehet lenni, és ez egy stratégiai játék volt. Voltak különböző bogarak, és mindegyiken különböző fegyverek voltak. Lehetett lenni katicával, aminek a hátán egy gépfegyver volt, lehetett lenni pókokkal, darazsakkal, meg minden féle bogárral. Minden csapatnak más színe volt, pl kék, sárga, piros, stb. Sajnos már nagyon régen játszottam vele (kb 5-6 évesen) úgyhogy nem nagyon emlékszem sok mindenre, de ennyi eszembe jutott belőle. Remélem valakinek eszébe jut ennyiből is a játék neve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 10 aug 01, 22:13:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #28 Dátum: 10 aug 02, 07:32:31 » |
|
Nem, sajnos nem ez az. Kb olyan volt mint a starcraft 1, a grafika szinte ugyan az, meg kb a játék stílus is, csak ott bogarak meg rovarok voltak nem katonák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 10 aug 02, 11:15:19 » |
|
Arra a game-re én is emlékszem voltak hangyák is benne, de a cime nem ugrik be. Keresgetek hátha megtalálom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|