rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 12 máj 24, 16:36:25 » |
|
Azért mert nem mutatták vagy nem mondták a nevét még nem biztos, hogy nem tanította. Most is az a véleményem, hogy a Rukushiki technika alapja a haki. Szerintem annak néhány kiválogatott technikáját hívják Rolushiki technikának. Sőt a mostani fejezet csak még jobban megerősített ebben a hitemben ahol Luffy azt mondta, vagy gondolta, hogy mind Zoro, mind Sanji hakit használó, valamilyen szinten. A tenger alatti harcokban pedig Sanjinál láttuk, hogy ugyan azt a technikát használta Robin szerint mint a CP9 harcosai vagy az aladmirálisok. Ebből következik, hogy Kobi a Rokushiki technikát tanulta Garptól, amely szerintem a hakiból származik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #31 Dátum: 12 máj 24, 17:17:25 » |
|
Koby esete tükrözi legjobban, hogy szinte semmi köze a Haki-nak a Rokushiki technikákhoz, ugyanis Helmeppo majdnem összefosta magát, hogy Koby honnan a csudából képes ilyenekre. Ha a Rokushiki=Haki lenne, akkor nem lepődött volna meg ennyire.
Viszont érdekelne, hogy Luffy honnan tud ilyenekről, mikor sem Sanji, sem Zoro nem használtak még Hakit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #32 Dátum: 12 máj 24, 18:12:32 » |
|
~ Lehet a hakihasználok ez 'látják' egymáson. ~ Itt lehet 'tesztelte' őket: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/650/1 Ez nekem megfigyelés színének tűnik. Na meg Sanji pár lappal odébb mondja is, hogy ő akart belerúgni, ami egy logiahasználó ellen problémás haki nélkül.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 24, 18:22:13 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #33 Dátum: 12 máj 24, 19:14:22 » |
|
1) Edward szart be legjobban, mikor meglátta, hogy Luffy a Hódító Színét használja, ergo nem látta előre. 2) Zoro viszont csendben áll... plusz Sanji-ról beszélünk, a lehetetlenre is képes, ha egy szép nőről van szó (AWESOME!). A tesztelés meg elég béna volt akkor, mert Luffy azonnal lecsapta a mocsár gyereket, a többieknek mozdulni sem volt ideje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #34 Dátum: 12 máj 24, 20:08:04 » |
|
azis lehet hogy pacifisták ellen látta már hogy hakival dolgoznak. 2.edward sosem szart be, csak adta magát a közönségnek várható volt hogy bírnak vele, ennek a 3nak kell húznia majd csapatot a nagyhalak ellen úgyis
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #35 Dátum: 12 máj 26, 20:07:02 » |
|
azon gondolkoztatok már hogy doflamingonak vajon milyen ereje lehet? szerintem hasonló mint kankuró báb chakra fonalai, csak annyi a különbség hogy flamingoé penge éles, és tud vele csonkolni/vágni lásd oars junior jobb lába.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #36 Dátum: 12 máj 27, 10:57:12 » |
|
Az volt a penge mikor Crocodile nak a fejet egy új mozdulattal nyisszantotta le.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
kocacica8
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 12 máj 30, 15:20:45 » |
|
Emlékeztek arra, mikor Akainut egyszerre támadta meg Hakival Vista és Marco is? Hogy lehetséges, hogy nem sebezték meg kicsit sem? Ha már volt téma valahol elnézést, de csak nemrég regeltem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #38 Dátum: 12 máj 30, 21:44:43 » |
|
Lett sérülése, mikor bekapta a támadást akkor látszott de nem volt maradandó. Ez gondolom azért is volt így mert Akainunak erősebb a hakija. Nem is csoda, h két év után ott van ahol.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
WayneGace
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 13 jan 14, 02:31:58 » |
|
Kicsit kezd sok lenni Lufy támadásainak a megnevezése. Animében lassan elmegy vele egy perc míg kimondja. Közben az ellen elmegy, iszik egy italt, majd visszajön és várja a támadást.
Gear 2, haki megkeményítés (nevét nem tudom) gomu gomuno grizli elefánt nagymama kedvenc pitéje jeto gatling gun. : )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|