samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 12 jan 13, 17:12:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Rub
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
The magican
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 12 jan 13, 17:54:15 » |
|
Tudtommal nem fake Oda rajzolta asszem a kövi movie bemutatójára(de ebben nem vagyok biztos ).
|
|
|
Naplózva
|
"I don't see your death in the cards"
|
|
|
Scratchmen
Gennin
Nem elérhető
Szupernova
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 12 jan 13, 20:51:42 » |
|
Én is csak pár napja találtam rá a képre, mikor az OP wikipédiáját böngésztem. Szóval nem tudom fake-e vagy sem. De amúgy én se emlékszem, hogy mangában láttam volna a képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 12 jan 13, 20:59:17 » |
|
Ez a kép a mangában nem volt(remélem nem is lesz).
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
warshif
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 12 jan 16, 07:42:20 » |
|
Ha igazi akkor Zoro valószínűleg azért nincs rajta mert eltévedt a fotózásra menet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 12 márc 06, 19:11:26 » |
|
Lawnak a képessége akkor most a legerősebb? Csak a "Szobába" kell bezárnia az ellenfelet, aztán összelegózik belőle valami mutánst, és elvágja a nyakát 
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 12 márc 06, 19:20:36 » |
|
Hát, ha Shirohige-t próbálná bezárni a szobába, pár perc múlva a saját darabjait kéne összeszedegetnie.  Meg egy Logia ellen semmit nem ér a room.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 12 márc 06, 19:22:36 » |
|
Ja tényleg, de pl Luffyt simán le"kezelné". Mármint a régit, most hogy Hakival nyomatja...ööö bár nem tudni Law mennyit fejlödött azóta 
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 12 márc 07, 16:26:47 » |
|
Poén, hogy ezt beírtad, és másnap (ma) a mangában kiderültek "apró" infók Law-ról  Vagy róla mostantól inkább a Shichibukai topicba kéne beszélni?  Valaki igazán elmagyarázhatná az ő gyümölcsének az erejét. Van, akinek feldarabolja a fejét, és életben marad, de van, akinek kiveszi a szívét, és meghal? Hogy van ez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 12 márc 07, 17:00:16 » |
|
A szív kivételéhez nem kell képesség 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rub
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
The magican
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 12 márc 07, 17:19:06 » |
|
Szerintem hasonlóan működik mint Buggy esetébe, a testrészei "portálokon" összekapcsolódik .
|
|
|
Naplózva
|
"I don't see your death in the cards"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 12 márc 07, 17:32:36 » |
|
Szerintem Law itt is maradhat, mer ő is tagja 'annak' a 11 szupernovának. Ki tudja ki él még közülük, Scrach Apoonak pl elég rosszul állt a szénája legutóbb. renato: ki mondta, hogy azok meghaltak?  Na meg lehet, megölteőket, aztán szedte ki a szívüket. De sztm Lawnek már kijár egy saját téma.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 12 márc 14, 21:21:18 » |
|
szerintem nem jar ki neki...  . sok tema lesz itt lezarva csak legyunk turelemmel lassuk kivel mi tortent. vegulis azert voltak szuper novak mert fiatalon nagy volt a verdijuk de mostmar nem olyan fiatalok... oke azert huszon evesen meg fiatalok deh nah... csak oregedtek, valtoztak az idok mostmar nem kezelik amatorkent oket.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 12 márc 14, 23:31:19 » |
|
Azért voltak szupernovák mert mire elérték a grand line felét a vérdíjuk elérte a 100 millát. A koruk lényegtelen. Capone meg Drake nem tűnt fiatalnak...
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 12 márc 15, 07:26:55 » |
|
Pontosítok. Azért lettek Szupernovák, mert rekordidő alatt tornázták fel magukat a teljes ismeretlenségből a száz milliós álomhatár fölé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|