Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Dátum: 10 ápr 28, 14:00:26 » |
|
Értelemszerűen ide jöhetnek azok a kalózok, akiknek nincs külön topicja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1 Dátum: 12 jan 30, 17:13:45 » |
|
Nekem most esett le hogy Captain Kuro az magyarul Fekete Kapitány én sem kapcsolom össze túl hamar a dolgokat
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 12 jan 30, 17:34:27 » |
|
Tényleg korán esett le a Kuro szó jelentése. Elvégre nagyon korán volt ő már a történetben. Szeretném még látni egy Usopp párbajban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3 Dátum: 12 jan 30, 17:40:06 » |
|
az már nem lenne párbaj. am rég tudom a Kuro szó jelentését, de valahogy nem kapcsoltam ssze. Arra is ma jöttem rá,hogy Shiro-sama neve mit jelent pedig ezt is tudom réges-rég. Ma úgy tűnik, jó napom van xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Nitroglicerin
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 12 aug 18, 15:53:58 » |
|
Enel barátunkkal mi történt Skypiea arc végén? Luffy ugyebár legyőzte, de nem akar visszatérni? (nem emlékszek már a részletekre de nem hinném hogy meghalt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5 Dátum: 12 aug 18, 16:25:29 » |
|
Legutóbb a Holdon pacsizott az ufókkal Mangaborító-sztoriban volt benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nitroglicerin
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 12 aug 18, 20:06:42 » |
|
Észrevetten a karakterét a borítón de nagyon vizsgáltam meg. Azért remélem az újvilágba feltűnik még. 500 millás vérdíjjal leköröz egy pár embert + a démongyümölcs ereje is nagyon erős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #7 Dátum: 12 aug 18, 20:13:22 » |
|
Isten őrizzen attól, hogy Enelt akár egy fél kép erejéig is visszahozzák! Legyen inkább Kuro az UltimateEvilOne, csak Enel ne kerüljön a képbe..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 aug 18, 20:30:47 » |
|
Egyetértek, de ha még is, legalább a hangját cseréljék le.... esetleg depressziósan jöjjön vissza a holdról, vagy tök mindegy csak ne röhögjön. De az itt már Off, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 aug 18, 21:12:33 » |
|
Én beszéltem Kuro-ról is, te offolsz itt, de nem baj, Hiei majd lecsap (nézi ezt egyáltalán? ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10 Dátum: 12 aug 18, 21:17:40 » |
|
Nem neked mondtam, csak úgy a levegőbe~ Kuronak a szemüvegtologatása volt idegesítő, ha már a témánál vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|