Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Dátum: 10 ápr 28, 13:32:24 » |
|
Shanks és legénységének topicja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 24, 16:20:47 írta Robot »
|
Naplózva
|
|
|
|
roppaku
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1 Dátum: 10 ápr 29, 20:01:28 » |
|
Shanks szeretem nagyon jó arc.De csak egy baj van vele hogy alig lehet tudni valamit az erejéről.Kíváncsi vagyok hogy mit tud A legénységéről meg mégkevesebbet lehet tudni.:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2 Dátum: 10 ápr 29, 20:04:58 » |
|
Én azt nem értem meg, hogy ha ő a világ egyik legerősebb kalóza, akkor hogy haraphatta le a kezét z a dög?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #3 Dátum: 10 ápr 29, 20:20:25 » |
|
Mert nem törődött a saját épségével, és Luffy-t mentette, azért egy olyan helyzetben csoda, hogy ennyivel megúszták. Nem volt ideje támadni, mert Luffy-t a víz, és a szörny is fenyegette, szóval muszáj volt gondolkozás nélkül odavetnie magát. Aztán pedig a Haki segítségével elűznie a tenger királyt.
Hát az erejéről tényleg nem tudunk sokat, habár az biztos, hogy haki-ban nagyon jó, hiszen könnyedén blokkolta az egyik admirális támadását. És amikor Whitebeard hajójára ment, egyszerűen mindenkit elaltatott. A legénysége meg azért az utóbbi időben kikerültek dolgok, és néhány személy erejét bemutatták, mind iszonyatosan erős, szóval ha Shanks erőben ezek felett áll, az szerintem egyelőre elképzelhetetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4 Dátum: 10 ápr 29, 21:03:07 » |
|
Egy pislantásal szédszed egy tengerészt Valyon hány éves lehet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
roppaku
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5 Dátum: 10 ápr 29, 21:07:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Enterei
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 10 ápr 30, 19:34:17 » |
|
A hivatalos leírás szerint 37 éves. Ő Zoro mellett a kedvenc karakterem. Nagyon jól eltalált karakter és várom, hogy egyszer teljes erejével lássuk harcolni.
|
|
|
Naplózva
|
Lásd meg mások szemében a reményt, és ne taposd el.
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7 Dátum: 10 ápr 30, 19:39:51 » |
|
Szerintem kicsit komolytalan az ürge,de attól jó fej.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
roppaku
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8 Dátum: 10 máj 01, 10:41:58 » |
|
Húú 37 jól mellétrafáltam akkor Na mindegy nekem pont azért a kedvencem mert olyan amilyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #9 Dátum: 10 júl 24, 22:59:24 » |
|
Jelenleg 37 éves, Roger hajóján 15 volt. (ha jól tudom)
/ ő a kedvencem a One Piece-ben/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #10 Dátum: 10 júl 25, 12:50:28 » |
|
Shanks is egy olyan ember aki van, de minek? Semmit nem tudunk róla semmit nem láttunk tőle:D. Nincs keze és meg van neki a királyok akarata evvel kimerült a tudomány:D. Jahh és elég bölcs embernek tűnik. Nem utálom, de nem is kedvelem idegesít, hogy ennyi rész után még mindig semmit nem tudok róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #11 Dátum: 10 júl 25, 13:08:33 » |
|
Mintha azt olvastam volna róla, h Oda nem akarja a történet vége előtt megmondani, h ki ő, ő az akit háttérben tart, és majd a történet végén veszi elő...
/erre sem adom a nyakam, de mintha így olvastam volna/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #12 Dátum: 10 júl 25, 13:19:06 » |
|
Jóh Kishi is sok mindent mondott és szinte semmi nem úgy lettXD. Valaki ki szivárogtat valamit ami vagy igaz vagy nem. Nem hiszem, hogy "Oda"<----mi a teljes neve? bármit is elakarna mondai... rontaná az izgalmat és szemétség lenne azok részére akik kedvelik Shankset. Szóval nem hiszem, hogy sok a valóság alapja. Azért remélem nem hozzák ki azt, hogy ő a legnagyobb kalóz, nagyobb mint Gol D Roger mert azért az vicces lenne. Amúgy eleinte azt hittem, hogy lefog mondai a Yonkou(?)-ban meg lévő helyéről Luffy javára. Viszont később Kizaru ellen láttam mennyi a különbség az erők között. Szal ezt elvetettem:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nolly
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 10 aug 06, 20:07:22 » |
|
Shankset imádom~! Annyira jó fej karakter, emellett erős is, és Roger legénységében szolgált. Hiei: Oda Eiichiro az igazi neve, de elvileg az "Odacchi" becenevet szereti (és utálja, ha sensei-nek hívják 8|). No de OFF vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CoLa
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 10 okt 26, 18:12:30 » |
|
Volt olyan rész a mangában h Shanks vs Kizaru? hol? valaki mondja el nekem pls :d
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|