gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #120 Dátum: 12 aug 11, 14:21:04 » |
|
A shichibukai nem inkább a világkormányzathoz tartozik? Tehát akkor Akainunak nem sok beleszólása van abba, hogy ki lesz Shichibukai vagy ki nem. Aki megfoszthatná a jelenlegi tagokat a címtől az a Gorusei, Akainu max. szívhatja a fogát, de attól, hogy flotta-admirális, még vannak felettesei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Waff
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #121 Dátum: 12 aug 12, 08:52:42 » |
|
Ja tudom hogy nem hozzájuk tartozik a Shichibukai hanem a világkormányhoz, de én úgy emlékszem hogy amikor "Shichibukai gyűlés" volt akkor Sengoku meg Garp is ott volt. Lehet hogy nem pont azért de ott voltak. Oda sensei mondjuk elég titokzatos a Világkormánnyal kapcsolatban, ugye eddig csak a Tengerészetet (meg talán a CP nem hozzájuk tartozik akkor még őket) láttuk de ettől függetlenül szerintem a flotta-admirális elég magas poszt ahhoz hogy legyen beleszólása. De az is lehet hogy hülyeséget mondok meg az is lehet hogy ilyen időkben amikor itt a 11 szupernova bekecskül kicsit a világkormány is és nem bíz semmit a véletlenre...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 12, 09:03:50 írta Waff »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #122 Dátum: 13 jún 15, 15:45:39 » |
|
Law akár el is teleportálhat most hogy kiderült Doflamingo átvert mindenkit.
Ezt nem értem. Law miért tudna teleportálni? Ilyenre nem emlékszem a mangából... az anime most futó részét nem követem. Most fogom majd utol érni. Szal WTF? Law tud portálni a szobáján belül? Nekem ez teljesen új azt tudom, hogy képes felcserélni a dolgokat mondjuk magát egy székkel, de az nem teleport...
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #123 Dátum: 13 jún 15, 16:30:32 » |
|
A room képességének a hatósugarán belül tud mozogni (azaz szerintem kicserélni magát) Itt: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/669/17Animében is benne volt, hogy most ez teleportálás vagy nem döntse el mindenki saját maga. De a mint láthattuk bármit kicserél a Room hatósugarán belül akkor magát miért ne tudná?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #124 Dátum: 13 jún 15, 17:05:10 » |
|
Ha már valaki "teleportál" az Kuma, de nála meg valószínűleg arról lesz szó, hogy meglöki magát a mancsal és a légnyomás mozgatja ilyen iszonyatos sebességel.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #125 Dátum: 13 jún 15, 18:35:03 » |
|
A chaoslord3 által linkelt oldalon látszik ahogy beteleportál Caesar laborjához Law és Chopper a barlangból.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #126 Dátum: 13 jún 15, 20:12:12 » |
|
Law valóban tud teleportálni, de csak a roomja hatókörén belül, ami olyan 100m átmérőjű lehet.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #127 Dátum: 13 jún 16, 10:29:03 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/690/19Ha itt nem a Room képességét haszhálta volna, Mr. Szalvétaundor meghalt volna. Szóval valószínűleg jóval nagyobb Room-ot is létre tud hozni Law.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Zeref
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #128 Dátum: 13 aug 11, 14:36:09 » |
|
Nem tudom mennyire tartozik ide egy volt Shichibukai, de Jinbei- jel kapcsolatban gondolkodtam valamin. Szerintem meg fog halni. Vagy valami történni fog, de én nem tudom elképzelni, hogy csatlakozna Luffyékhoz. Ha írta valaki akkor bocsi, de nem olvastam az előző hozzászólásokat az esetleges spoilerek elkerülése miatt. Szerintetek? Vagy csak nekem ilyen elképzelhetetlen Jinbei a Szalmakalaposok között?
|
|
|
Naplózva
|
"Mert álom a bűn és álom a jóság, De minden álomnál több a valóság" - Karinthy Frigyes
|
|
|
Beeng
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 13 aug 11, 15:16:44 » |
|
Szerintem Jinbei nagyon jó arc. Simán eltudnám képzelni a Szalmakalaposok között. Csak egy problémám van vele...hogy egy kicsit öreg. Azért nem csatlakozott eddig a legénységhez, mert akkor már tényleg túl erős lenne a csapat. De később, ahogy jön a Yonko ... gondolom már 3 hakki használó kevés lesz a legénységben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zeref
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #130 Dátum: 13 aug 11, 15:42:13 » |
|
Én is nagyon bírom. De én valahogy nem tudom elképzelni velük. Valamiért olyan előérzetem van, hogy valami közbejön és nem fog csatlakozni. Nem úgy ismertük meg eddig, mint aki megszegné a szavát, szóval... Persze lehet csak én nem tudom ezt elképzelni. Mondjuk a Yonko- hoz tényleg kell erősítés, ha mind olyan szinten vannak mint Shirohige. (mangát nem követem) Főleg az után, hogy Luffy konkrétan hadat üzent Big Momnak a Gyojin sziget arc végén.
|
|
|
Naplózva
|
"Mert álom a bűn és álom a jóság, De minden álomnál több a valóság" - Karinthy Frigyes
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #131 Dátum: 13 aug 11, 16:29:43 » |
|
Szerintem Jinbei csak szövetség lesz, ahogy Hancock is, de biztos vagyok benne, hogy 1-2 fővel még gazdagodni fog Luffy csapata....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 13 aug 15, 11:57:20 » |
|
ha luffy yonkouk ellen akar menni, akkor nem árt, ha erős a legénysége:) a yonkou-k első tisztjei tuti vannak olyan erősek mint egy shichibukai, ha nem erősebbek:) pl marco simán bekerülhetett volna, meg acenek fel is ajánlották:) ezért szerintem beillene a csapatba jinbei, persze az író nem akarta az újvilág elején betenni, mert akkor kb caesar elfogása fél kötet lett volna... túl erős lenne a csapat, még nem érett meg luffy sem arra, hogy ilyen szintű embereket irányítson:) ahhoz még kell erősödnie:) de ha yonkou lesz, akkor egyértelmű, hogy ilyen kaliberű emberek is dolgoznak majd neki:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #133 Dátum: 13 aug 15, 12:35:56 » |
|
Luffy nem yonkou akar lenni, hanem Kalózkirály!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #134 Dátum: 13 okt 11, 16:23:00 » |
|
Szerintetek Doflamingo hogy képes a felhőkkel utazni? Én ezt geppou-nak néztem, de úgy látszik, hogy még a képessége sem, hanem csak a zsinórját döfi bele a felhőbe, de az hogy marad ott? A másik érdekes kérdésem, hogy hogyan kapta el sanjit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|