hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #15 Dátum: 10 ápr 30, 21:53:37 » |
|
A célja nem az volt, hogy egy erős legénységre tegyen szert, és hogy megszerezze WB erejét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
roppaku
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #16 Dátum: 10 máj 01, 10:40:07 » |
|
Témaváltás.Bartholomew Kuma vele most mi van? Nem tudok eligazodni rajta egy nagy rejtély nekem, most mért csatlakozott meg mért vált pacifistává?És mit modhatott sabaody-n rayleigh-nek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #17 Dátum: 10 máj 01, 10:49:25 » |
|
Gondolom meg akart valakit védeni. Nem nehéz elképzelni, hogy fenyegetés áldozatává vált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #18 Dátum: 10 máj 01, 11:19:34 » |
|
Blackbeard-nek már volt legénysége, és Whitebeard erejéhez mért kellett volna Shichibukai tagnak lenni? Ugyan már.
Kuma, szerintem ő pont azért lett a Shichibukai tagja, hogy olyan feladatokat kelljen véghezvinni, mint pl. a Mugiwara kalózok likvidálása. Mert így tud a legbiztosabb módon segíteni az embereken. Pacifistává meg szerintem valami tragédia tette, talán pont a Világ Kormány áldozatává vált, és ezért akart beépülni a soraikba, hogy belülről tudja akadályozni az igazságtalan tetteiket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
roppaku
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #19 Dátum: 10 máj 01, 11:45:16 » |
|
Jó de most már hogy teljesen átoperálták már a régi barátait sem ismeri meg.Akkor most hogy tud akkor segíteni.Most már olyan mint egy robot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #20 Dátum: 10 máj 01, 12:00:57 » |
|
Az nem jelent semmit - lehet hogy Franky visszaoperálja majd, vagy talál valami módot hogy visszanyerje a tudatát.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
valakinyolc
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 10 máj 05, 23:38:40 » |
|
Blackbeard azért lett Shichi, hogy bejusson Impel Down-ba bűntetlenül (de ezt maga is mondta) Kuma pedig régen Tyrant néven futott és több mint kegyetlen volt (Perona szerint). Feltehetően a felkelőkkel töltött idő alatt változott meg úgy, és olyan irányban, hogy ugyan lojális a tengerészek felé, mégis a saját útját járja. Ja és messze a legjobb Shichibukai és egyben One piece szereplő Doflamingo (nem vagyok elfogult..annyira ))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #22 Dátum: 10 aug 06, 20:36:14 » |
|
Szerintme a listáról Gecko Moriát is kihúzhatjuk lassan, mert az új fejezetben ha jól értettem akkor az újságok azt írták, hogy meghalt. Továbá Jinbei is (ha jól emlékszem) lemondott a Shichibukai rangjáról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoro92
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #23 Dátum: 10 szep 06, 19:28:14 » |
|
Kuma pedig régen Tyrant néven futott.
Most hogy ezt tudom...öszeomlott az a feltevésem....hogy kuma valójába szabo....és azért cyborg mert hát..a többit tudjuk...és azis igaz hogy felkelökkel volt.....vagyis dragon oldalán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.
|
|
« Válasz #24 Dátum: 10 okt 22, 15:43:40 » |
|
Arlong az nem Shichibukai? Vmi ilyesmit mondtak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dongatto
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #25 Dátum: 10 okt 22, 16:05:02 » |
|
Arlong nem volt Shichibukai, hanem Jinbei embere volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 10 okt 22, 17:07:10 » |
|
Pontosabban, Arlong a Nap kalózokhoz tartozott mint Jinbei vagy Hachi. Azt nem tudjuk, hogy Jinbei embere lett volna. Fisher Tiger volt a Nap kalózok megalapítója és vezére, amelyet a Tenryubitoktól megszökött rabokból alapított. Később voltak olyanok akik utóbb csatlakoztak a kalózokhoz és mindenkire ráégették a nap szimbólumát. Ilyet viselt Arlong is, de ez nem jelenti azt, hogy Jinbei beosztottja lett volna. Fisher Tiger halála után több kisebb csapatra váltak szét a Nap kalózok. Egy ilyen társaság volt Arlong kalózbandája is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #27 Dátum: 10 dec 14, 16:28:33 » |
|
Kumára viszatérve Kuma azért csatlakozott hogy kémkedjen a lázadóknak a goverment dolgairól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brrrbrrr
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #28 Dátum: 11 jan 18, 17:20:59 » |
|
don flamingot nem úgy írják, hogy don quixote doflamingo?
|
|
|
Naplózva
|
dr. brrr brrr
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 11 márc 01, 20:11:44 » |
|
Kumárol még nemtudni hogy miért lett a kormány kutyája,de ebbe is csak ugy ment bele hogy egy küldetést adhatot magának ami a Szalmakalapos kalózok hajójának megvédése ha jol tudom.Ő mindent eltervezet,hogy segitsen Dragon fiának elteleportálta őket,különös módon mindegyik jó helyre került.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|