Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Dátum: 10 ápr 28, 13:06:08 » |
|
Buggy a bohóc, és legénységének topicja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 dec 11, 13:03:19 » |
|
Kíváncsi vagyok, Shichibukai lesz-e. Mert ugye erősnek hiszik(és ilyen múlttal nem csoda), de aki két szót beszél vele, rájön, hogy mekkora szerencsétlen xD És a kormánynál nem csak hülyék vannak. A többi Shichibukai (Mihawk-kategória) mellett hogy fog mutatni? x"D Meg ugye a kormáyn 'likvidálta' Moriát, mert gyenge volt a többihez képest (az a pár kuma-robot simán kicsinálta). Akkor mi lesz Buggyval? Mi ő Moriához képest?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 dec 11, 19:26:16 » |
|
Buggy-t nem tudna megolni par PX robot. Van akkora szerencseje, h valahogy mindig megussza ).
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 dec 11, 19:31:35 » |
|
Buggy az egész film egyik legjobb szereplője a bandájával együtt. A csapata pedig megtalálta a foltját. A legjobban az tetszik benne, hogy mindig úgy érzi, hogy ő verte át a másikat mire a végén kiderül, hogy őt tették lóvá. Másrészt ha a történetben szerencséről beszélünk akkor Buggy gyümölcse helyett/esetében inkább szerencse gyümölcs lenne helyénvaló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 dec 12, 18:16:29 » |
|
Buggyt én is kedvelem. Viszont ellenben sokakkal nem tartom gyengének. Ő inkább buta sem mint gyenge. Mihawk ha nem használ Hakit valszeg élete egyik legnagyobb szívásával nézett volna szembeXD de nem így lett mert Buggy retardáltXD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 dec 16, 21:06:01 » |
|
Először kicsit untam a Buggys részeket - még a sorozat elején -, de a végére már annyit röhögtem Buggyn, a szerencsétlenségein, hogy be kellett látnom: ez marha jó!
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 dec 19, 16:42:28 » |
|
Buggyt én is kedvelem. Viszont ellenben sokakkal nem tartom gyengének. Ő inkább buta sem mint gyenge. Mihawk ha nem használ Hakit valszeg élete egyik legnagyobb szívásával nézett volna szembeXD de nem így lett mert Buggy retardáltXD
mihawk hakit használ? erről úgy néz ki lemaradtam. de buggyt cuki kis csíkokra vágta föl xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 dec 19, 16:48:19 » |
|
Mihawk nem használt hakit egyszerüen Buggy csak félt tőle hiszen mégiscsak a jelenleg legerősebb Kardforgató.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 jan 04, 19:11:49 » |
|
Úgy értettem, ha nem rendelkezik Haki képességével akkor Buggy képessége neki elég kellemetlen. Mivel nem lehet elvágni és leszúrni:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 jan 04, 19:51:38 » |
|
Ellehet vágni. Buggy fel is hívta a figyelmet erre a HQ harc alatt. Pontosabban arra, hogy van egy bizonyos határ ahányszor elvághatják. Ha ennél többször történik az elvágás akkor neki annyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rub
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The magican
|
|
« Válasz #10 Dátum: 12 jan 04, 20:15:39 » |
|
Azért elég nagy a határ, amikor Mihawk feldarabolta úgy nézet ki mint a chips.
|
|
|
Naplózva
|
"I don't see your death in the cards"
|
|
|
daremo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Kagekage
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 jan 05, 00:15:10 » |
|
Szerintem szimplán csak arról van szó, hogy ha nagyon apróra vágják, akkor annyi különálló darabkát már bajosan tud kontrollálni. Legalábbis szerintem minél több van belőlük, annál nehezebb. Egyébként én is az Impel Downban kedveltem meg a figurát. A Whitebeard-sztori Buggy nélkül nem lenne az igazi . Viszont az anime elején ezek szerint elég nagy baki volt, hogy elcsórták Buggy néhány darabját, mivel a későbbi magyarázat szerint nem vihették volna őket túl messze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #12 Dátum: 12 jan 05, 06:38:44 » |
|
Az hogy elvitték nem baj buggy csak őnszántából nem mehet messzire.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #13 Dátum: 12 jan 05, 08:34:51 » |
|
jó kis csapat, mikor ujjra találkoznak és bögicsélnek azon szakadtam, ahoz képest hogy buggy mekkora 1 gonosz istencsászárnak volt beállítva az elején tök aranyosak a kis legénységével. amikor Mihawk szétkapta a kardjával a Ace kivégzéses részeknél akkor szétröhögtem azt a maradék agyamat, jópofa figura
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
|