Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Dátum: 10 ápr 28, 12:54:29 » |
|
A hajó zenészének topicja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #1 Dátum: 10 aug 29, 20:26:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2 Dátum: 10 szep 22, 22:11:00 » |
|
Mikor először megláttam annyit sírtam Nami reakciójánXD Amúgy a karakter félelmetes:d. A kálciumos poén pedig zseniális:D. Ez is egy igazi humor herold karakter. Nagyon el van találva:D. Érdekel mik a képességei még sajnos nem nagyon ismerjük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 feb 16, 23:17:18 » |
|
Ide is megérett végre egy komment nekem. Hatalmas karakter. :D Ahogy Hiei is írta, nagyon el van találva. Első pillanattól nagyon tetszett. :D A "...habár csontváz vagyok." poénját meg kíváncsi leszek, mikor unom meg, mert olykor még mindig röhögök rajtuk. :D A technikája is tetszik, a kardforgatókat szeretem. Igaz, mivel még csak "most csatlakozott", sokat nem tudok róla. De biztos, hogy az egyik kedvenc szereplőm (lesz). :) Yohohohohooo~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 feb 16, 23:46:06 » |
|
Nem lehet emgunni... inkább az lesz furcsa mikor nem mondja:D. Elkérhetem a bugyidat?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 feb 17, 10:00:33 » |
|
Abszolút favorit Főleg azért mert pont úgy beszél és viselkedik mint én Egy kicsit talán perverzebb Remélem többet is látunk majd belőle mert eddig nagyon elhanyagolták
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 ápr 24, 20:52:51 » |
|
Ő, és Franky a favoritom. Ahogy Krieg írta, hogy nem tudom, hogy mikor unom meg a "habár csontváz vagyok" poénjait. Ez rám is igaz. Az elkérhetem a bugyidat? mondatai is nagyon ütöttek minden alkalommal. :D Abban a részben, amikor találkoznak, megkérdezi Luffy, hogy szokott e szellenteni...az nagyon jó poén! :)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 09, 19:32:19 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 aug 25, 13:15:37 » |
|
A poénjai csontig hatolnak a kálciumos gyógyításon meg egyszerűen kiakadtam:D Strong world movie-ban is amit alkot az kész:D Örülök, hogy Luffy végre megtalálta a zenészt akit, már Zoro csatlakozása óta akar:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 szep 08, 12:59:24 » |
|
nagyon pofás karakter, amikor először beszélt luffyval, már akkor látszott, hogy nagyon vicces kis csapattárs lesz ez
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 11 okt 21, 10:06:49 » |
|
Mi van akkor ha Brook tengeri köves karperecet kap? Belehal? Azért kérdezem, mert a gyümölcs ereje a második élet, a tengeri kő meg ugye elfolytja a képességet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #10 Dátum: 11 okt 21, 14:55:18 » |
|
Jó kérdés ezen már én is gondolkoztam. Valaki aki mangát olvass tud olyat mondani ahol kapott tenger köves hálót vagy valamit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #11 Dátum: 11 okt 21, 15:55:36 » |
|
Semmi nem történik. Mivel a feltámadás gyümölcsét ette meg. Ha kairosekit kap akkor ha megölik meghal ennyi. Brook nem képes meghalni, mivel feltámad minden alkalommal.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #12 Dátum: 11 okt 21, 15:56:21 » |
|
Nemhiszem hogy meghalna attól. maximum nemtud mozdulni vagy nemtudom vagy a lelke nemtud kitörni a vázból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13 Dátum: 11 okt 25, 14:55:13 » |
|
A vízben sem halt meg, márpedig a kettő gyakorlatilag ugyanolyan hatással van a gyümölcshasznállókra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #14 Dátum: 11 okt 25, 15:07:30 » |
|
Akkor elég hasznos kis gyümölcs mert a végtelenig fejlesztheti a képességéit mert sose hal meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|