Cartnecker
|
|
« Dátum: 10 ápr 28, 12:53:48 » |
|
"Mi lett volna, ha...?" és "Mi lenne ha...?" Lehetőségek és lehetetlenségek. Mi lett volna, ha egyes események másképpen alakultak volna, vagy másképpen alakulnának?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nec1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1 Dátum: 10 máj 02, 21:28:20 » |
|
Ha nem teszitek ki hírbe hogy van ez a ( Mang/anime/mese )-ez a történet akkor sose tudtam volna, hogy létezik. de megtörtént, és már alig tudom kivárni mikor teszitek közzé.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 03, 12:44:39 írta nec1 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawlish
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 10 júl 08, 09:29:52 » |
|
Mi lett volna ha Luffy tengerésszé válik ahogy azt Garp akarta? :)Vajon találkozott volna a legénységge tagjaival?Vajon ő is üldözte volna Ace-t?Jah és Vajon Milyen hajón szolgálna/lenne kapitány és milyen rangja lenne ? Mi lett volna ha Shanks karját nem harapja le az a Sea King?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3 Dátum: 10 okt 17, 19:08:26 » |
|
Mi lett volna ha Luffy megbotlik egy kőbe és Zoro pedig Luffyban és a kardjai átdöfik Luffy szívét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #4 Dátum: 10 okt 17, 22:10:31 » |
|
Könnyű kérdés. A one piece nem Luffyról szólna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 10 okt 18, 20:10:17 » |
|
Az elég nagy baj lenne. Akkor nem az lenne a manga/anime amivé vált. Nekem hiányozna nagyon. Ráadásul azt kell mondanom, hogy talán a legjobban itt dolgozták ki a manga után az anime cselekvéseit. Nagyon jól követi az anime a mangát a bemutatásban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #6 Dátum: 10 okt 18, 20:53:55 » |
|
Akkor egy még jobb kérdés, mi lett volna ha Gold Rogert nem végzik ki, és még mindig élne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #7 Dátum: 10 okt 18, 21:04:48 » |
|
MEghalt volna a betegségében... mivel halálos beteg volt:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 10 okt 18, 21:39:45 » |
|
Én is ezt válaszoltam volna, csak mondat vége úgy hangzott, hogy "ha még mindig élne". Tehát kizárta a kérdésben bármiféle a halál lehetőségét. Rosszul értelmezted a kérdést. Válaszként pedig azt írnám, hogy még mindig ő lenne a kalóz király és mindenki hülyét kapna tőle, hogy nem tudják elkapni. Luffy pedig azért ülne hajóba, hogy elvegye tőle ezt a címet, ha már a sok impotensnek nem sikerül. Viszont nem Gold hanem Gol D. Roger. Ha jól emlékszem erről volt is valami vicces a mangában, hogy mindig rosszul mondják bár nem emlékszem pontosan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 18, 21:47:25 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #9 Dátum: 10 nov 09, 20:05:38 » |
|
HA Gol D Rogert nem végzik ki mára mindenképp halott lenne mert halálos beteg volt de akkor nem lett volna a kalózok kora
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
supernarutochanxxx
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10 Dátum: 10 nov 12, 18:25:49 » |
|
Mi lett volna, hogy chopper-t nem vitték volna magukkal, mert egy kis visszamaradott izé, aki fárasztani meg sírni tud csak?
|
|
|
Naplózva
|
"Rejtett falu"? Mi bajod van?
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11 Dátum: 10 nov 21, 18:37:47 » |
|
xD könnyű kérdés: Nami elpuszul, vagy azt az öreg banyát viszik el erőből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jaanesz22
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 11 márc 06, 00:37:37 » |
|
Nah és mi lenne akkor ha Luffy egy másik démongyümölcsöt/ ördöggyümölcsöt evett volna meg pl.:Elen Villám gyümölcsét? Vagy Zoro ette volna azt meg? (persze nem pont csak Enelét/Eneru-ét hanem más gyümölcsöket is... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 11 márc 06, 10:24:35 » |
|
Ha Zoro evett volna Gyümölcsöt , akkor valószínűleg már megfulladt volna Luffy és Chopper. x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 11 márc 07, 19:57:30 » |
|
Mi lett volna ha Robin nem segit Luffynak amikor Crocodile átdöfte?Ugyértem a többi szereplővel,szétválnak esetleg együtmaradnak?Ki lenne a kapitány?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|