24 nov 24, 00:38:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece duma téma (ami máshová nem fér)  (Megtekintve 143778 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
slycoop
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #570 Dátum: 15 feb 26, 01:38:48 »

A Z alatt én erre a szériára gondoltam:

http://www.ebay.com/itm/One-Piece-Film-Z-The-Movie-Final-Bout-Trading-Figure-Sealed-Case-/261591121851?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ce80bbfbb
Naplózva
22Geri22
Újonc
*

« Válasz #571 Dátum: 15 márc 16, 13:58:15 »

Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy üzemel-e, vagy esetleg tervezik-e valakik egy magyar One Piece szerepjáték(FRPG) indítását?
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #572 Dátum: 15 ápr 02, 20:13:28 »

és akkor te kit látnál szívesen a csapatban? Persze, de még nem jártak az Elbaf szigeten, szóval ott "csak" óriások lesznek/vannak. És onnan ki kerülhet az a bizonyos elbaf harcos

Ahogy a hszed után is írták én is Aokijit várom a csapatba. Doffi legyőzése után már az erősorrend se biztos ,hogy borulna. Nem biztos, hogy Aokiji még erősebb náluk sőt, ha jól kalkulálok, akkor Zoro és Sanji egy admirális szintjén lehet körülbelül. Ha gyengébb is náluk nem sokkal ezt egy Saga alatt lelehet küzdeni.
A másik választásom Booney lenne. Úgy érzem kellőképp érdekes múlttal rendelkezik a képessége sokkal nagyobb hatalommal bír mint azt sokan gondolják. Ráadásul jót tenne Sanjinak és Luffy kapna egy versenytársat az asztalnál:D Hatalmas poén forrás lenne.
Na és aki soha nem lesz társa a csapatnak, de mindig ott lesz amikor nagy durranás van kibontakozóban az Hancock örök kedvencem. Sajnálom, hogy nem lett tag, de talán így még jobb is. Benne még látok potenciált a jövőben.
Sok emberrel ellentétben kifejezetten ellenzem Bartalomeo csatlakozását. Idegesítő lenne hosszútávon. Ráadásul ő mindenkiért rajong nem csak Luffyért. Hancock jobb választás lenne lett volna. Sanji megveszett volna és állandóan kővévált volna:D No mindegy remélem ha Bartalomeo csatlakozik a csapathoz megy vele Cavendish is kompenzálná és szerethetők maradnának egy újabb Sanji- Zoro kapcsolattal bővülhetne a csapat.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Resi107
Újonc
*

« Válasz #573 Dátum: 15 ápr 02, 20:39:52 »

és akkor te kit látnál szívesen a csapatban? Persze, de még nem jártak az Elbaf szigeten, szóval ott "csak" óriások lesznek/vannak. És onnan ki kerülhet az a bizonyos elbaf harcos

Ahogy a hszed után is írták én is Aokijit várom a csapatba. Doffi legyőzése után már az erősorrend se biztos ,hogy borulna. Nem biztos, hogy Aokiji még erősebb náluk sőt, ha jól kalkulálok, akkor Zoro és Sanji egy admirális szintjén lehet körülbelül. Ha gyengébb is náluk nem sokkal ezt egy Saga alatt lelehet küzdeni.
A másik választásom Booney lenne. Úgy érzem kellőképp érdekes múlttal rendelkezik a képessége sokkal nagyobb hatalommal bír mint azt sokan gondolják. Ráadásul jót tenne Sanjinak és Luffy kapna egy versenytársat az asztalnál:D Hatalmas poén forrás lenne.
Na és aki soha nem lesz társa a csapatnak, de mindig ott lesz amikor nagy durranás van kibontakozóban az Hancock örök kedvencem. Sajnálom, hogy nem lett tag, de talán így még jobb is. Benne még látok potenciált a jövőben.
Sok emberrel ellentétben kifejezetten ellenzem Bartalomeo csatlakozását. Idegesítő lenne hosszútávon. Ráadásul ő mindenkiért rajong nem csak Luffyért. Hancock jobb választás lenne lett volna. Sanji megveszett volna és állandóan kővévált volna:D No mindegy remélem ha Bartalomeo csatlakozik a csapathoz megy vele Cavendish is kompenzálná és szerethetők maradnának egy újabb Sanji- Zoro kapcsolattal bővülhetne a csapat.

Aokiji érdekes választás lenne, de nem tudom, hogy mennyire illene bele. Sokan más fórumokon azt írják, hogy most a forradalmárokhoz tartozik/csatlakozott, és Dragon kémkedni küldi/küldte BB-hez. Mert itt a Dressrosa arcban volt róla szó, hogy Aokiji csatlakozna a BB legénységhez. (Burgess meg is erősítette, hogy ő nem bízik benne.)
Bonneyban tényleg nagy potenciál van, de sajnos rá se látok komoly esélyt, hogy csatlakozzon, bár az biztos, hogy a gyümijében nagy potenciál van végképp, hogy tud fiatalítani (öregbíteni) + az étkezések tuti viccesek lennének a két falánk egy asztalnál....Nevet
Barto - Cav páros csatlakozása is vicces lenne megkapnánk a 2. Zoro-Sanji párost, bár Cavendish kevésbé potenciális jelölt, mint Barto. Cav kifejezetten utálja a legrosszabb generációt. Tudom, hogy most éppen megbékélt Luffyval (már amennyire), de hogy életét is áldozná-e Luffyért azt nem hiszem. Mert ugyebár a mostani társai az életüket is áldoznák Luffyért és ha Barto csatlakozna ő is tutira hajlandó lenne. A fanboyságga is viccesre meg lehetne csinálni. Végképp ha Luffy összefutna Hancockkal, akkor Barto-Hancock milyen poén forrás lenne. Más javaslatok/ötletek, hogy vajon kik lehetnek vagy milyen típusú társat szeretnétek?

Bár azt nem szeretném, hogyha a csapat nagyrésze DF használóvá váljon. Jó ez a fele-fele arány. Ha véletlenül vízbe esnek van aki kimentse őket. De akiket felsorolta onnan egyedül Cav nem gyümi használó. Szóval ennek köszönhetően erősen felborulna a mostani egyensúly. Amúgy ti hány tagot tudtok összesen elképzelni.  A legtöbb amit olvastam az 13 volt.

Olvastam még egy olyan véleményt is miszerint a csapat vagy 13 vagy 18 tagú lesz. Szerintetek hány tagja lesz még a csapatnak? Lawra láttok esélyt, hogy esetleg csatlakozzon? Ha csatlakozna, akkor én személy szerint a stratégiáért felelős emberré tenném, mert valljuk be az SH csapat híján van belőle. Vélemények erről?
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 03, 17:56:10 írta Resi107 » Naplózva
R. J. Misko
Újonc
*

« Válasz #574 Dátum: 15 ápr 03, 20:40:10 »

Lásd alapúl Dolflamyngo rendszerét!!!
1 szint. Kapitány:
  Mugiwara D Luffy
_________________________________________________________________________________________________
2 szint. Főtisztek (felelős, parancsnoki beosztások):
  I. Sabon (Támadás) - II. Aokiji (védelem) - III. Traffalgar D Law (Támogató) - IV. R. Zorro (Speciális)
_________________________________________________________________________________________________
3 szint. Tisztek

(I.) Sanji, Bellamy, Jinbei, Cavendish  ::: A támadó szekció
       (II.) Franky, Ussop, Bartolomeo, Chopper  ::: Állandóan védik a hajót!
       (III.) Brook, Robin, Nami, Ceasar  ::: Támogató és taktikai csapat... tele inteligens tagokkal
       (IV.) Phoeneix Marko, Momosuke, Enel, Gyémánt Josun  ::: A speciális karakterek... akik akár egymagukban is képesek ütni (momosukét Luffy állandó társaként eltudnám képzelni.. Nevet )

Én így tudnám elképzelni a csapatot.. durva erős brigád felelőségteljes leosztásokkal és a Sunnyn 16 -an simán elférnének!!
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #575 Dátum: 15 ápr 03, 20:58:05 »

Ugyanmár, szerintem maradunk annál, amit Luffy mondott az elején, és 10 tagot fog szerezni, vagyis vele együtt lesznek 11-en. Ha túl sok karaktert behozna nem lenne elég idő mindegyikre, ráadásul az új tagoknak mindnek megfelelő indok, múlt és személyiség kell. Nincs is idő 20 tagot behozni, de még szükség sem.
Ráadásul itt vannak ilyen emberek, mint Law, vagy Aokiji, akik esélytelenek, hogy csatlakozzanak. Law egy brutál szövetséges lesz, Aokiji szintúgy, csak szerintem neki a forradalmároknál lesz valami szerepe.
Azt valószínűnek tartom, hogy hamarosan csatlakozni fog valaki hozzájuk, de hogy ki? Jinbei valószínű, de ott van még Bellamy, Bartolomeo, és nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én szerintem egy lányra még szükség van a csapatban...
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
wolfi97
Újonc
*

« Válasz #576 Dátum: 15 ápr 03, 21:31:56 »

Lehet hülyeség de én violettet is el tudom képzelni. Sanjival elég jóba lettek
Naplózva
csizi-kun
Gennin
*

« Válasz #577 Dátum: 15 ápr 03, 22:00:31 »

Hát nem tudom. Én sem hinném, hogy olyan rengeteg új tag lenne. Én úgy tippelem, hogy a kalózszövetség SAGA végére meglesz a végső taglétszám ami szerintem max 11. De a Blackbeard kalózok is kapitánnyal együtt 10-en vannak szóval szerintem még egy valaki fog csatlakozni és kész.
Ami a rendszert illeti nem hinném, hogy a szalmakalaposoknál lenne ilyen. Van kapitány és első tiszt a többiek meg mind egyenrangúak Nevet

Én arra várok, hogy a következő szigeten ahol Law legénységével kéne találkozniuk kiderül hogy már feloszlott és a végén Law csatlakozni fog Luffyékhoz. Akiben még potenciált látok az Jinbei.
Cavintont kizárnám, Bartolomeóból is túl sok lenne hosszú távon(de ki tudja kacsint , Aokiji is inkább a saját útját járja, Sabo ő pedig ugye a forradalmárokhoz tartozik onnan meg nemfog kilépni és nem kell , hogy feltétlen együtt legyenek a testvérek.

Amugy tényleg kellene egy 3. női karakter a csapatba. Nem lenne rossz. Csak már annyi mindenen keresztül ment a csapat(Sabaody főleg; elötte thriller bark-on Zoro feláldozása) hogy ha ezután csatlakozna egy zsír új tag az nekem rossz szájízt hagyna  Technikai KO  Szerintem aki szóba jöhet új tagnak az Jinbei és Law.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #578 Dátum: 15 ápr 03, 22:09:40 »

Ez a Law lehet erősebb mint Aokiji szóval, ha őt az ereje miatt kizártátok Lawal is nyugodtan tegyetek így.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #579 Dátum: 15 ápr 04, 08:32:37 »

Én arra várok, hogy a következő szigeten ahol Law legénységével kéne találkozniuk kiderül hogy már feloszlott és a végén Law csatlakozni fog Luffyékhoz.

Érdekes felvetés, ezt olvasva rögtön beugrott ez a jelenet:
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/700/11

Szóval én is látok benne relációt, habár itt csak az a kérdés marad, hogy a legénységét tényleg képes lenne-e otthagyni, hisz attól, hogy nem mutatták, ők is sok nehéz csatát vívtak meg és közben ők is összekovácsolódtak, mint a Mugiwara kalózok. Arról nem beszélve, hogy valószínűleg potenciális áldozattá válna egy "fej" nélküli legénység...
Ja és ami viszont nagyon elgondolkodtató lenne, az az, hogy akkor Chopper még is mit keresne a hajón?

Aokiji tényleg erős... volt... Most már tucatnyi admirális szintű ellenfél van a tengereken, szóval egyáltalán nem lenne olyan nagy erőkülönbség. Luffy most már mirelit fasírtot csinálna belőle(még ha az egyik keze vagy lába is bánja).
Law is bőven admirális szinten van, szóval Hieinek igaza van. Elég belegondolni, hogy ő azért kiállt Fujitora és Doflamnigo ellen egyszerre és állta a sarat, valamint a képessége is nagyon erős.

Barto mint tag?
Na igen, ezen én is sokat gondolkodtam, eleinte abszolút mellette álltam, viszont ahogy haladt a történet egyre kevésbé tetszett ez a túlzott nyálcsorgatás. Most pedig eljutottam oda, hogy fogalmam sincs, hogy Oda mit fog kihozni a karakterből. Lehet mindenki(olvasók) meg fog békélni vele, úgy mint Usoppal is(sokadszorra nézem újra az animét de még mindig irritál Usopp kezdeti felfogása, nagyon kellett a Water 7 Arc, hogy észrevegye egyáltalán nem rajta múlnak/múltak a csaták, mostanra viszont nélkülözhetetlen tag).
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #580 Dátum: 15 ápr 04, 10:30:55 »

Se Aokiji se Law nem fog csatlakozni ebben biztosak lehettek Mosolyog  Az a baj, hogy tényleg nagyon erősek szinte már nem is lenne ellenfél nekik senki, max Shanks...  különben is Barto szinkronszínésze nyilatkozta ( amit másoltatok is régen ) , hogy alig várja a közös munkát a Mugiwara csapattal Mosolyog   szerintem nem is kell nagyon találgatni, hogy ki fog csatlakozni Mosolyog

Law egész PH-t ketté vágta, Aokiji meg elvileg majdnem legyőzte Akainut aki Luffynak lesz egy nagy főboss..  Egyszerűen nem lenne értelme ha csatlakoznának annyira erősek, tényleg csak szövetségesek vagy Kaido / BB ellen segítenének.

Barto biztos megy, Jinbie is mehet hiába írtátok, hogy Sanjitól lehet erősebb de szerintem ez hülyeség..  Sanji 100-szor gyorsabb Jinbei fele addig se bírta volna Doffy ellen mint ő  kacsint
Naplózva
Resi107
Újonc
*

« Válasz #581 Dátum: 15 ápr 04, 11:00:27 »

Örülök, hogy ilyen sokatokat érdekel ez a téma. Ha Law csatlakozna, akkor elsősorban a taktikáért felelne szvsz. Mert azért valljuk be, hogy a csapatban Luffy, Zoro és Sanji az akiket nem kell annyira félteni, mert megtudják magukat védeni. Míg a többi tagra azért ráfér a védelem. Ha megnézzük a Dressrosa arcot ott is láthattuk, hogy a többi csapattag állandóan kommunikált Lawwal és jelentett neki, hogy hogyan alakulnak a dolgok és egyből Law előállt egy tervvel. Egy ilyen kaliberű ember, mint Law, akinek ilyen jó taktikai érzéke van elengedhetetlen, hogy a csapat tagja legyen (ha nem ő de egy ilyen taktikus emberre szüksége lesz a csapatnak, mert a történet végén lesz egy újabb Marienfordi csata (ha persze ott lesz)). És az, hogy Law erősebb lenne, mint Luffy azt nem hiszem. Sok különbség a kettőjük között nincs, de DD is megmondta, hogy Luffy erősebb, mint Law.

Ha tényleg csatlakozna és Jinbei is, akkor felborulhatna az a bizonyos erősorrend. De akkor is azt mondom, hogy a csapatban nem lenne senki erősebb Luffynál, hiszen ő rendelkezik a legerősebb hakival (igaz még nem tudja a legjobban használni, de ebben az erőben van a legnagyobb potenciál csak gondoljunk Shanksra, aki a legjobb tudomásunk szerint nem rendelkezik DF-fel és mégis Yonkou). Hogy Luffy után ki következne az már jó kérdés, mert tény, hogy eddig Zoro és Sanji nem mutatott sokat, de mindketten sokat erősödtek. De Lawtól már láttuk, hogy mennyire erős és ugyebár Jinbeit is ismerjük.

Talán még egy érv szól amellett, hogy Law csatlakozhatna/csatlakozik a legénységhez és ez a gyümijének a végső képessége. Az örök élet átadása.  Ahogy már az egyik hozzászólásomba is írtam a csapattagjai hajlandóak lennének az életüket is áldozni Luffyért és fordítva is igaz. És ha véletlenül úgy hozza az esemény, hogy Luffy meghalna, akkor ott lenne Law, aki a saját életét feláldozva visszahozhatná az életbe.

Ha megnézzük, hogy Lawnak mi az álma, életcélja, akkor kristálytisztán látszik, hogy DD legyőzése. Ezáltal bosszút tudna állni Corazon halálán. De volt egy olyan rész, ahol azt mondta Law, hogy tovább akarja vinni a Corazon akaratát, szóval lehet, hogy ezzel még nem teljesítette az életcélját. De mindenesetre én el tudnám képzelni a legénységben Lawt.

Ami a tagok létszámát illeti. Azt nem tudhatjuk, hogy BB-nek még mindig "csak" 10 tagja van vagy kiegészült-e már azóta vagy sem. Lehet, hogy már neki is van 13-14 tagja. Nem tudjuk mivel semmi hírt, információt nem kaptunk Oda-tól. De azért én örülnék, ha nem csak 11 tagú lenne a legénység, mert a Sunnyn azért bőven elférne 15 tag is.  És Luffy még annak idején annyit mondott, hogy http://s27.postimg.org/re6jks8xf/016_017.png. Legalább 10 tagot szeretne.

Szívesen látnék a legénységben mondjuk egy Elbaf harcost és egy női szamurájt is. Mert szerintem azzal mindenki egyetért, hogy kell még női tag a legénységben. És Oda is még anno egy interjúban elmondta, hogy szeretne egy olyan női harcost, aki közelharcban jeleskedik.

Amikor Oda elkezdte megrajzolni megtervezni a One Piece történetet, akkor még így képzelte el. http://s30.postimg.org/wbfdtqez5/Early_Crew1.png. Ahogy láthatjuk itt a kép alapján látszik, hogy Oda már akkor eldöntötte, hogy ezek a tagok már biztos tagjai lesznek a SH-nak.(Luffy, Zoro, Sanji, Ussop, Nami és Brook.) És, ahogy az előző kép is mutatja ott látszik, hogy egy olyan női tagot szeretne, ha már Nami nem olyan lett, aki közelharcban jeleskedik.
Emlékeztek még erre a jelenetre, amikor Usopp azt mondta, hogy https://www.youtube.com/watch?v=8ahn6nQ2SZI Általában Oda előre beszokta jelenteni a tagokat. Gondoljunk bele, hogy Jinbeit már az Arlong park arc-ban "bemutatta" és most nagyon úgy néz ki, hogy ő lesz az új csapattag.
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 04, 11:02:07 írta Resi107 » Naplózva
csizi-kun
Gennin
*

« Válasz #582 Dátum: 15 ápr 04, 11:48:45 »

Így olvasva a véleményeket énis kezdek arra felé hajlani, hogy több tag lesz mint tíz. Abba gondoltam bele hogy a Shirohige kalózok is (lehet hogy tévedek) de 16 hadosztályból állta. Szóval lehet ez a 16 körüli legénységszám lesz a legvégén Mosolyog

Én Bartholomeow-t azért nem tartom valószínűsíthető tagnak (még) mivel oda mindig az új tagod úgy vezeti fel(és kétlem, hogy ezen változtatna), hogy kiderül szörnyű múlttal rendelkezik. Ami nála "még" nem volt de ettől függetlenül lehet még lesz.
És Jinbei múltját a Gjogyin szigeten megtuttuk és most meg Law.
Úgy hogy jelenleg én őket kettejüket sorolnám jövőbeni legénységtagnak.  Nevet

A további találgatások meg, hát igen nem lenne rossz egy női szamurai. Ebbe meg még poénokat is belelehetne vinni, hogy annyira lenyűgözi Zoro technikája, hogy elkezdi mesternek szólítani és követ mindenhova  ikszdé
Szóval messze még a vége, főleg mire Kaido is a képbe kerül. Ugye ha jól emlékszem Doflamingonak valamiért Momonosuke is kellett és az ugye még nem derült ki, hogy miért. Szóval a Wano országbéli kirándulás is érdekes lesz  várom már nagyon Mosolyog
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #583 Dátum: 15 ápr 04, 12:26:30 »

Oda mekkora troll, emberek... elég csak pár másodpercig nézni és hallgatni. Ez történt a 398. részben x"D

https://youtu.be/azp-VOvCYY4?t=348
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #584 Dátum: 15 ápr 04, 17:11:48 »

Fogalmam sincs, hogy ti hogy láthattok esélyt Law-ra...egy ilyen erős karakter (nem a fizikai erejére gondolok), önálló csapattal, célokkal nem fog csatlakozni. Esélytelen, a karakterének a badass-sége oda is veszne.
16 tag? Az rettentő sok, nem lenne idő a bemutatásukra, behozásukra, ill. velük foglalkozni. Max. 10, vagyis még két karakter, szerintem.
Doffy szerintem nincs Aokiji szintjén, Law meg közel sincs Doffy szintjén. Luffy...hát, ő már jó kérdés, de valóban, Aokijinek lassan már nem lesz kizáró ok az ereje, Zoro és lassan Sanji is admirális szinten vannak, Luffy meg lazán, szerintem.
Ettől függetlenül nem tudom elképzelni Aokijit, neki valami más szerepe lesz.
Jinbei, Bartolomeo, Bellamy, és egy csaj. Szerintem közülük fog kikerülni az a két tag.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins