24 nov 24, 00:24:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece duma téma (ami máshová nem fér)  (Megtekintve 143771 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
EnxTheOne
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #375 Dátum: 13 jan 03, 20:57:10 »

Kíváncsiságból megnéztem a one piece szereplöinek a magasságát, és sajnos arra a következtetésre jutottam hogy csak Naminál vagyok magasabb 1 cm-el. Szomorú
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #376 Dátum: 13 jan 03, 21:10:58 »

Hm... Ez egész jó ötlet volt, én is megnéztem akkor már kíváncsiságból és magasabb vagyok Franky és Brook kivételével az összes Szalmakalaposnál. (Chopper kicsit komplikáltabb volt az átalakulásai miatt, így ő Heavy Point-ban biztos magasabb, de mind1)
Franky mostani magasságához képest még úgy kábé 40 centit kéne nőnöm és megvan ikszdé
Brook meg még magasabb 26 centivel Franky-nél Nevet LOL, na az durva Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Groxika
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #377 Dátum: 13 jan 04, 18:57:10 »

Én Naminál is kisebb vok 13 cm-rel ;.; Háát nem nőttem valami magasra XDD
Naplózva

naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #378 Dátum: 13 jan 18, 08:55:07 »

Hello meg szeretnem kerdezni, h tud e valaki segiteni h OP amv szeretnek letolteni 3gp formatumban. A lenyeg h tud e valaki olyan oldalt ahol tóbet is letólthetek?     Elóre is kószónóm.
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #379 Dátum: 13 jan 18, 16:33:17 »

Valaki lenne szíves összefoglalni mi történt a halemberek szigete évadjának utolsó 3-4 részében és megmondani melyik a következő rész az, ami már nem a halemberek szigetén játszódik?
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 18, 16:33:50 írta Stance » Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #380 Dátum: 13 jan 18, 18:02:34 »

hmm, hát sztem azt a 3-4 részt nézd meg a halemberek szigetéről, mert kb az egész szenvedéssor után azokban van a lényeg Nevet A világ dolgairól és hatalmi viszonyokról.  Persze, ha te a Z ír fillereire gondoltál, akkor megint más.
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #381 Dátum: 13 jan 19, 13:32:14 »

Stance az 579 rész az első az új arcból, de ezt a onepiecefan-on is lecsekkolhatod.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #382 Dátum: 13 jan 19, 18:34:37 »

...ha te a Z ír fillereire gondoltál, akkor megint más...
Ír? Én azt hittem, hogy skótok Z és csapata XDDDDD
De amúgy igaz, ami igaz, hogy a vége felé, már nagyon jó, csak a Fisher Tiger-es flashback volt a mélypont...
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #383 Dátum: 13 jan 19, 21:46:20 »

samdav, nem csak én követek el elírási hibát sztem gépelés közben. Lusta voltam kijavítani.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #384 Dátum: 13 jan 20, 16:16:15 »

Nem akartalak ezzel megbántani, csak előjött a troll énem, én ezért is hívom arc-nak, mintsem ívnek, szerintem tök hülyén hangzik az, hogy ív így magában. Tudom én, hogy ez a jelentése, de akkor már inkább hívnám történet résznek vagy valami ilyesminek Mosolyog
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #385 Dátum: 13 jan 20, 16:19:06 »

Semmi baj Mosolyog Én használom mindegyik megfelelőjét, csak mikor, melyiket. Most ez jött. Viszont ha kiderül, hogy Z skót, akkor megeszem a kalapom  ikszdé
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #386 Dátum: 13 jan 21, 10:37:21 »

Lehet off vagy sem, de megkérdem. Honnan tudjátok az ilyeneket? Azon kívül hogy véletlen rá találtok. Nevet

Fehérbajusz neve is utalás egy valós kalózra. Az első kalóz aki felhúzta a Joly Rogert és hivatalosan kalózzá vált Edward England volt. Ő is társ centrikus volt a haditengerészet nagy ellensége és hatalmas kalóz flottát szedett össze maga mellé. Edward Newgate is szerintem szó játék akar lenne. Az első kalózról kapta a nevét az Edward-t a Newgate meg úgye új kapú ami egy új korba vezet. Vannak ilyen érdekes dolgai Odának:D

Érdekesség.

http://www.piratesfamilymc.hu/kalozok/edward-england/
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #387 Dátum: 13 jan 21, 12:11:30 »

Nem beszélve arról, hogy az eredeti, élő Feketeszakáll neve nem más volt, mint Edward Teach XDDD
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #388 Dátum: 13 jan 21, 12:17:24 »

Hehe... Kid Nevet És X Drake, tényleg! Ahogy rákattintottam a linkre, egyből beugrott a neve, meg minden még töriből anno xD Részben ezért is király a One Piece, hogy ilyen történelmi Mosolyog
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #389 Dátum: 13 jan 21, 16:20:47 »

Feketeszakálnál erről a mondatról rögtön a Shichibukai ugrott be.  Mosolyog
(háború idején állami engedéllyel fosztogathatták az ellenséges hajókat - zsákmányukból pedig adót fizettek az uralkodójuknak)
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins