24 nov 27, 20:24:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece duma téma (ami máshová nem fér)  (Megtekintve 144034 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #330 Dátum: 12 okt 13, 16:34:33 »

Erre Oda-sensei válaszolt már egy SBS-ben ( levelezési rovat a manga-kötetekben ), és ha jól emlékszem, 500 millió belit írt, mint számára elképzelhető vérdíj.

És esetleg tudsz linket küldeni hogy hol találnám meg ezt?

Másik kérdésem is lenne mégpedig az hogy van magyarra lefordított interjú a készítővel?
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #331 Dátum: 12 okt 13, 17:33:23 »

Hát ez mondjuk elég fura, mivel a villám nem kicsit erősebb mint a tűz.
Ha Ace-é 550, Enelé lehetne 700 is. Nyilván hozzájön hogy Fehérbajusz 2.parancsnoka.
A villám mindent visz, kivétel a gumit (bár azt is vinnie kéne 200 millión szerintem  Pojén)
A tűz alsóbbrendű jóval, bár eléggé látványosra megcsinálták az Entait (ha jól írom?!) is.

Ace haki használó, Enel csak érzékelt, jó az is haki de Ace támadó hakit is tudta. Enel szerintem az elején nem is indíthatna 500-al mert nincs hírneve Nyelvesít.
De a vérdíj nem az erőd után megy. Legjobb példa erre ha össze hasonlítod Kumát, Moriaval Nevet.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #332 Dátum: 12 okt 13, 17:55:05 »

Ace nem tudja a fegyverzet színét, akkor akainu magmája lepattant volna. A Rőt kutya, haki nélkül ütötte át, mert felsőbbrendű.
Ace "csak" a király akaratát tudja  Pojén, de ha az nem hat, akkor ráfarag egy haki használó ellen. Igaz hogy nem követelmény hogy minél erősebb vagy annál több, de mégis adni lehet rá, nézz meg egy Buggyt, és egy Grand Line kalózt, aki nem agresszív.
A különbség a díjak között szembeötlő. [Van pár kivétel, de nem sok]
Jó függ a veszélyességtől is, de szerintem egyformán, sőt enel sokkal brutálisabb, mert nem fogja vissza a kezét ártatlanok ellen.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #333 Dátum: 12 okt 13, 20:01:13 »

schikibukai mindenkiből lehetne? Úgy értem hogy csak azok lesznek azok akik veszélyesek a kormányra nézve? Most mondjuk luffy erősebb Law-nál nem? Akkor luffy-t is megkérhetnék.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #334 Dátum: 12 okt 13, 20:08:01 »

Mondják, hogy mi a shichibukai szerepe. Egész pontosan olyan kalózok lehetnek akiket világ szinten ismernek. Tehát elég erős a hírnevük ahhoz, hogy a gyengébb és kisebb kalózok féljék őket. Továbbá szerintem feltétel, hogy ne legyenek a világ kormány közvetlen ellenségei. Ennek a kritériumnak Luffy már nem felel meg. Társa Nico Robin a kormány egyik igen nagy ellensége. Továbbá hadat üzent a világ kormánynak Enies Lobbyn. Megütött egy égi sárkányt. Ezek után, ha meghívnák őt a kormány saját magát járatná le.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #335 Dátum: 12 okt 13, 21:11:49 »

Értem. Mosolyog

Amúgy csak nekem hasonlít kumadori a naruto-ból jiraiya-ra? Hmm?
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #336 Dátum: 12 okt 15, 07:06:49 »

Ha a kinézete nem is, de a szinkronhangja hasonlít Jiraya szinkronhangjára, habár szerintem nem az övé. Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #337 Dátum: 12 okt 15, 15:23:34 »

Szerintem ahogy Hiei is mondta tegnap, tisztára egy Jiraya-paródia: személyiség, ruha, hajal való támadások. Odából kinézek ennél nagyobb trollságot is (pl. az 52. kötet eleje az égisárkánynak való behúzás utántól Zoro Kuma általi való eltünéséig tart...), ezt meg szinte elvárom tőle Nevet Főleg, hogy én utálom Jirayát.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #338 Dátum: 12 okt 24, 12:23:11 »

Hülye kérdés vagy sem mégis érdekel. Más kapitányoknak nagyon sok embere van a hajóján, míg luffy-nak csak 8. Egyáltalán akar többet is vagy most hogy van ez?
Naplózva
pumpa28
Gennin
*

A legendám a XX. században kezdődött

« Válasz #339 Dátum: 12 okt 24, 13:09:12 »

Jinbei-t biztosan akarja, meg hát ismerjük Luffy-t.. meglát egy embert, aki szerinte szuggooojjj, és már meg is kérdezi Nevet És Vivit is szívesen látná a hajóján, bár nem hiszem, hogy vele találkozni fogunk mostanában.
Amúgy meg BB-nek sincs sok embere, meg 2 évvel ezelőtt például Law-nak sem volt (azóta meg nem tudjuk, hiszen nem láttuk őket)
Az én véleményem pedig az, hogy nem is kell sok ember Luffy mellé. Így, hogy ilyen erősek, nem is nagyon van szükség magas létszámra. Láthattuk, hogy Luffy 50.000 embert lekacsint vízszintesbe, Zoro csak suhint egyet és hajók süllyednek el stb.. A Sunny-t se arra tervezte Franky, hogy tömegek lakjanak rajt, így kényelmesen elférnek. És amúgy is, ez így hangulatos, ők már egy igazi családot alkotnak. Mosolyog
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #340 Dátum: 12 okt 24, 13:44:38 »

Még az anime elején mondta, hogy ő nagyjából 10 embert szeretne. Azt nem tudom pontosan, hogy hol mondta, de az első 10 részben mondta valahol. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #341 Dátum: 12 okt 24, 14:33:55 »

Luffy sok mindenkit felvett volna, akinek nem lett volna helyen a hajón, szóval ez Luffy pillanatnyi elborulása, hogy így random embereket is fel akar venni ^^

Tilon: Mangában az első fejezet, lásd: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/001/53
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #342 Dátum: 12 okt 24, 14:48:22 »

Akkor azért volt bennem ennyire, mert nemrég olvastam az első fejezetet. Nevet Ha Vivit meg Jinbeit is beleszámítjuk, akkor már meg is van a 10 tag.^^
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #343 Dátum: 12 okt 24, 14:57:54 »

Vivi nélkül Jinbei lenne a 10.tag, számolj csak utána ^^
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #344 Dátum: 12 okt 24, 15:06:52 »

Luffy reméli, hogy talál, legalább tízet. Szóval önmagán kívül tízet. Zorro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Framky, Brook ez így 8, és Vivi + Jinbei. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 24, 15:07:47 írta Tilon » Naplózva

Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins