Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #330 Dátum: 12 okt 13, 16:34:33 » |
|
Erre Oda-sensei válaszolt már egy SBS-ben ( levelezési rovat a manga-kötetekben ), és ha jól emlékszem, 500 millió belit írt, mint számára elképzelhető vérdíj.
És esetleg tudsz linket küldeni hogy hol találnám meg ezt? Másik kérdésem is lenne mégpedig az hogy van magyarra lefordított interjú a készítővel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #331 Dátum: 12 okt 13, 17:33:23 » |
|
Hát ez mondjuk elég fura, mivel a villám nem kicsit erősebb mint a tűz. Ha Ace-é 550, Enelé lehetne 700 is. Nyilván hozzájön hogy Fehérbajusz 2.parancsnoka. A villám mindent visz, kivétel a gumit (bár azt is vinnie kéne 200 millión szerintem ) A tűz alsóbbrendű jóval, bár eléggé látványosra megcsinálták az Entait (ha jól írom?!) is. Ace haki használó, Enel csak érzékelt, jó az is haki de Ace támadó hakit is tudta. Enel szerintem az elején nem is indíthatna 500-al mert nincs hírneve . De a vérdíj nem az erőd után megy. Legjobb példa erre ha össze hasonlítod Kumát, Moriaval .
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #332 Dátum: 12 okt 13, 17:55:05 » |
|
Ace nem tudja a fegyverzet színét, akkor akainu magmája lepattant volna. A Rőt kutya, haki nélkül ütötte át, mert felsőbbrendű. Ace "csak" a király akaratát tudja , de ha az nem hat, akkor ráfarag egy haki használó ellen. Igaz hogy nem követelmény hogy minél erősebb vagy annál több, de mégis adni lehet rá, nézz meg egy Buggyt, és egy Grand Line kalózt, aki nem agresszív. A különbség a díjak között szembeötlő. [Van pár kivétel, de nem sok] Jó függ a veszélyességtől is, de szerintem egyformán, sőt enel sokkal brutálisabb, mert nem fogja vissza a kezét ártatlanok ellen.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #333 Dátum: 12 okt 13, 20:01:13 » |
|
schikibukai mindenkiből lehetne? Úgy értem hogy csak azok lesznek azok akik veszélyesek a kormányra nézve? Most mondjuk luffy erősebb Law-nál nem? Akkor luffy-t is megkérhetnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #334 Dátum: 12 okt 13, 20:08:01 » |
|
Mondják, hogy mi a shichibukai szerepe. Egész pontosan olyan kalózok lehetnek akiket világ szinten ismernek. Tehát elég erős a hírnevük ahhoz, hogy a gyengébb és kisebb kalózok féljék őket. Továbbá szerintem feltétel, hogy ne legyenek a világ kormány közvetlen ellenségei. Ennek a kritériumnak Luffy már nem felel meg. Társa Nico Robin a kormány egyik igen nagy ellensége. Továbbá hadat üzent a világ kormánynak Enies Lobbyn. Megütött egy égi sárkányt. Ezek után, ha meghívnák őt a kormány saját magát járatná le.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #335 Dátum: 12 okt 13, 21:11:49 » |
|
Értem. Amúgy csak nekem hasonlít kumadori a naruto-ból jiraiya-ra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #336 Dátum: 12 okt 15, 07:06:49 » |
|
Ha a kinézete nem is, de a szinkronhangja hasonlít Jiraya szinkronhangjára, habár szerintem nem az övé.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #337 Dátum: 12 okt 15, 15:23:34 » |
|
Szerintem ahogy Hiei is mondta tegnap, tisztára egy Jiraya-paródia: személyiség, ruha, hajal való támadások. Odából kinézek ennél nagyobb trollságot is (pl. az 52. kötet eleje az égisárkánynak való behúzás utántól Zoro Kuma általi való eltünéséig tart...), ezt meg szinte elvárom tőle Főleg, hogy én utálom Jirayát.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #338 Dátum: 12 okt 24, 12:23:11 » |
|
Hülye kérdés vagy sem mégis érdekel. Más kapitányoknak nagyon sok embere van a hajóján, míg luffy-nak csak 8. Egyáltalán akar többet is vagy most hogy van ez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pumpa28
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A legendám a XX. században kezdődött
|
|
« Válasz #339 Dátum: 12 okt 24, 13:09:12 » |
|
Jinbei-t biztosan akarja, meg hát ismerjük Luffy-t.. meglát egy embert, aki szerinte szuggooojjj, és már meg is kérdezi És Vivit is szívesen látná a hajóján, bár nem hiszem, hogy vele találkozni fogunk mostanában. Amúgy meg BB-nek sincs sok embere, meg 2 évvel ezelőtt például Law-nak sem volt (azóta meg nem tudjuk, hiszen nem láttuk őket) Az én véleményem pedig az, hogy nem is kell sok ember Luffy mellé. Így, hogy ilyen erősek, nem is nagyon van szükség magas létszámra. Láthattuk, hogy Luffy 50.000 embert lekacsint vízszintesbe, Zoro csak suhint egyet és hajók süllyednek el stb.. A Sunny-t se arra tervezte Franky, hogy tömegek lakjanak rajt, így kényelmesen elférnek. És amúgy is, ez így hangulatos, ők már egy igazi családot alkotnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #340 Dátum: 12 okt 24, 13:44:38 » |
|
Még az anime elején mondta, hogy ő nagyjából 10 embert szeretne. Azt nem tudom pontosan, hogy hol mondta, de az első 10 részben mondta valahol.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #341 Dátum: 12 okt 24, 14:33:55 » |
|
Luffy sok mindenkit felvett volna, akinek nem lett volna helyen a hajón, szóval ez Luffy pillanatnyi elborulása, hogy így random embereket is fel akar venni ^^ Tilon: Mangában az első fejezet, lásd: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/001/53
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #342 Dátum: 12 okt 24, 14:48:22 » |
|
Akkor azért volt bennem ennyire, mert nemrég olvastam az első fejezetet. Ha Vivit meg Jinbeit is beleszámítjuk, akkor már meg is van a 10 tag.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #343 Dátum: 12 okt 24, 14:57:54 » |
|
Vivi nélkül Jinbei lenne a 10.tag, számolj csak utána ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #344 Dátum: 12 okt 24, 15:06:52 » |
|
Luffy reméli, hogy talál, legalább tízet. Szóval önmagán kívül tízet. Zorro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Framky, Brook ez így 8, és Vivi + Jinbei.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 24, 15:07:47 írta Tilon »
|
Naplózva
|
|
|
|
|