Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #315 Dátum: 12 júl 14, 21:08:42 » |
|
http://onepiece.wikia.com/wiki/MarinesA history résznél szerepel 3x. Amúgy ezt az After Oro Saild ezt én is megtaláltam, de valahogy nem passzol a szöveg környezetbe:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #316 Dátum: 12 júl 14, 21:36:34 » |
|
Akkor viszont nem tudom. Talán valamelyik Data Bookban van benne. Ha közben megtalálod, akkor írd már le ide, engem is érdekelne.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #317 Dátum: 12 júl 14, 21:46:19 » |
|
Rendben:D Amúgy neten több megoldás is van, csak egyik sem one piece vonatkozásban:D http://en.wikipedia.org/wiki/AOS
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SYNKKA
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #318 Dátum: 12 aug 07, 17:38:57 » |
|
490-től a részek nem egyeznek a felirattal ... esetleg valaki tudna segíteni ? hol férek hozzá olyan verziójú anime részekhez amik egyeznek időzítésben ? ill amelyik részeket nem tudom letölteni az oldalatokon keresztül /504-től/ azt hol tudom megtalálni ? Előre is ezer köszönet !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #319 Dátum: 12 aug 07, 18:01:27 » |
|
One PIece Fanon keress vissza a 490+ hírekre és ott a torrentes letöltéssel meg tudod oldani. Ha mást nem, legalább azt megtudod, hogy melyik verzióhoz van időzítve. Az epizód letöltések menüpont jelenleg fejlesztés alatt áll, igyekszünk orvosolni minden hibát, de 200+ gigát nem 10 percig tart feltölteni normálisan ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SYNKKA
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #320 Dátum: 12 aug 07, 18:24:37 » |
|
Igen , nem is eléktelenkedtem csak annyira belelendültem hogy utol értem a sorozatot addig a pontig , s most nem tudok továbbhaladni ... Köszi a segítséget: ) !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #321 Dátum: 12 aug 09, 12:41:50 » |
|
Miért nem torrentezel? és mi az utolsó 2 OVA címe?
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #322 Dátum: 12 okt 06, 14:11:08 » |
|
Valaki tudna nekem segíteni abban hogy hol tölthetném le a one piece részeit? Tudom hogy onepiecefanon fent van de ott 1-264-ig van és én olyan sokat nem akarok. Pl mint 265-től 290 valamennyi-ig még beleférne de sok nekem az az 54 giga. Valaki tud valamit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #323 Dátum: 12 okt 06, 14:21:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #324 Dátum: 12 okt 12, 23:38:03 » |
|
A múlt héten kezdtem el olvasni a mangát és már majdnem a felénél járok, de egy valami nem hagy nyugodni. Miért hagyta Shanks az elején odaveszni a karját (amit eddig tudok róla az alapján nem esett volna nehezére anélkül megmenteni Luffy-t)? Kérlek csak azt írjátok le ez szerepel-e a történetben! Előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #325 Dátum: 12 okt 12, 23:55:49 » |
|
Csak annyit tudni hogy később erre a kérdésre annyit válaszolt, hogy megérte neki valakiért. Azt tudhatod, hogy kért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #326 Dátum: 12 okt 13, 08:31:28 » |
|
Azért vesztette el a karját mert így sokkal epikusabb lett a jelenet. Ha csak simán megmentette volna Luffyt, akkor nem nézet volna ki olyan jól, + így az olvasók csak még jobban megkedvelték őt.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #327 Dátum: 12 okt 13, 08:46:44 » |
|
Ha enel a kék tengeren élne akkor mennyi lehetne a bounty-ja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #328 Dátum: 12 okt 13, 10:09:07 » |
|
Erre Oda-sensei válaszolt már egy SBS-ben ( levelezési rovat a manga-kötetekben ), és ha jól emlékszem, 500 millió belit írt, mint számára elképzelhető vérdíj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #329 Dátum: 12 okt 13, 10:19:08 » |
|
Hát ez mondjuk elég fura, mivel a villám nem kicsit erősebb mint a tűz. Ha Ace-é 550, Enelé lehetne 700 is. Nyilván hozzájön hogy Fehérbajusz 2.parancsnoka. A villám mindent visz, kivétel a gumit (bár azt is vinnie kéne 200 millión szerintem ) A tűz alsóbbrendű jóval, bár eléggé látványosra megcsinálták az Entait (ha jól írom?!) is.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
|