25 márc 13, 11:47:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece duma téma (ami máshová nem fér)  (Megtekintve 149249 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Tapion-sama
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #150 Dátum: 11 aug 12, 16:27:10 »

lsd. Van Der Decken
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #151 Dátum: 11 aug 12, 20:43:59 »

Na... igazából kíváncsiságból szeretnék megtudni vmit, én nem rég kezdtem el nézni a One Piecet de csak mert mindenki isteníti engem meg érdekelt hogy miért, a kérdésem meg a démongyümölcsökkel kapcsolatos lenne!
A történet alapján amit eddig végig skubiztam azokban hát elég sok ilyen "démongyümölcsös alak" van... pedig az elején még milyen ritka és hihetetlen dolognak számított... ahogy egyre jobban haladok, még az "öreganyámnak is" volt ilyen démongyümölcs képessége!

De ez csak mellékes, ami igazán foglalkoztat az a képességek fejlesztése vagy ujjak szerzése.. pl. vegyük figyelembe luffy-t a gumiember erejével, nincs rá mód hogy ez vmilyen átalakuláson essen át ami erősebbé teszi? Vagy esetleg lehet arról szó hogy egy ember több démongyümölcsöt megegyen ezáltal annyival több erővel rendelkezzen?

Természetesen a kérdések csak akkor aktuálisak hogyha már szerepelt az animében/mangában!

ui.: megkönnyítenétek a dolgomat ha privátban küldenétek választ!
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 12, 20:44:52 írta Morause » Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #152 Dátum: 11 aug 13, 09:02:19 »

1 ember csak 1 gyümit tud megenni , mert különben felrobban az egyén . CP9 sagában Luffy tanul majd 2 átváltozást , de egyébként mindenki képessége erősödik .
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 13, 09:04:10 írta marioV » Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
renato
Vendég
« Válasz #153 Dátum: 11 aug 13, 11:53:38 »

!FIGYELEM! A termék nyomokban dióféléket és spoilert tartalmaz!
Mangába Robin képessége is kicsit megváltozik (óriás kéz powa Nevet), valamint Brook is képes lesz a lelkével kilépni a testéből. Chopper is tanul 1-2 új módot, és erősödik kicsit. Meg Luffy képes lesz a Hakit vegyíteni a képességeivel.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 13, 11:54:30 írta renato » Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #154 Dátum: 11 aug 13, 20:16:24 »

Ezen már régóta filózok szóval most megkérdezem ... Szóval a One Piece a leghosszabb anime, úgy értem, h nincs másik anime aminek ennyi része lenne.
Olvastam itt valamelyik topicba, h water 7 volt az egésznek a fele. Hát szerintem esetleg Thriller Bark volt a fele mert, h akkor lettek 9-en és szerintem nem is lesz több csapat tag vagy max 1 gyogin.
Ez is magán vélemény, h szerintem simán 800, 850 részes lesz a One Piece. Ameddig kreatív az író addig úgy is futni fog.

Egyébként az, h az elején csodaszámba ment ha valakinek démongyümölcse volt, mert nem voltak a Grand Line-on és bazz már írja több mint 10 éve ennyi idő alatt nem csoda ha elfelejti, h ez elején azt mondta kevés a démongyümölcs, vagy esetleg hasonló apróságokat elfelejt.

Nállam az első fekete pont az Franky a két év után. Azt a hajat elvenni tőle.... oké, h olyan erős lett így, h egyedül leüti Kumat de lehetett volna szebbre is rajzolni, így már egyáltalán nem Frankys Szomorú.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
renato
Vendég
« Válasz #155 Dátum: 11 aug 13, 20:32:28 »

Van haja. Elő tudja hozni, ha akarja. Mikor becsapódott a Thousand Sunny, már a régi haja volt neki.

Amúgy egy kérdés: Teach honnan tudta, hogy melyik gyümölcs melyik? Azt tudom, hogy egy könyvben olvasta, de a könyv írója honnan tudta? Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #156 Dátum: 11 aug 13, 20:49:51 »

Nem az One Piece a leghosszabb anime. Például a Conan a detektív is hosszabb nála, de vannak mások is. Mangában meg hosszúságra meg sem közelíti például a Hajime no Ipo-t amely már jóval meghaladta a 900-at is. Érdekességként a leghosszabb anime a Doraemon és a Sazae-san. A Doraemon 1979 óta folyamatosan megy, igaz csak 12 perces és gyerekeknek szól, de ez akkor is nagyon sok. A Sazae-san pedig 2008-ban vetítette a 3000. részét.

Amúgy jól olvastad Water 7-et a felének. Ez nem kitaláció hanem Oda nyilatkozatából származik, hogy ő úgy gondolta, hogy az körülbelül a fele. A gyümölcsökkel kapcsolatban. Azt is nyilatkozta, hogy több mint 100 fajta gyümölcs létezik. Ha ezt veszem figyelembe akkor még rengetegről nem tudunk semmit. Ha most összeszámolnánk a gyümölcsöket akkor talán a felét használták fel a készletnek.

Frankyban egyetértünk. Nálam sem nyerte el a tetszésindexet.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #157 Dátum: 11 aug 13, 21:19:24 »

A démongyümölcs ritka dolog... igen, a Grand Line-on kívül valóban az. Ha jobban belegondolunk, Luffy csak Smokerrel, Buggy-val és Aluvidával találkozott East Blue-n, akiknek démongyümölcse volt. Buggy, mint tudjuk, a Kalózkirály legénységében volt, Smoker pedig tengerész, ráadásul ő volt kb az East Blue-i régió "helytartója". ( A fillerkaraktereket ne is számoljuk... )

Azt a gyümis könyvet Sanji is olvasta, szóval valakinek csak ismernie kell az összeset. Azt sem tartom kizártnak, hogy valaha egyetlen démongyümölcs volt, ami azzal a képességgel bírt, hogy az elfogyasztója képes volt démongyümiket gyártani, és ő írta azt a bizonyos enciklopédiát. Vagy akire még tippelnék, mint író, az Vegapunk. Ő elég zseniális volt ahhoz, hogy mesterségesen létrehozza őket.

Nem mellesleg itt van ez a Joy Boy, aki elég érdekes és rejtélyes karakter. Kíváncsi vagyok, hogy mikor tudhatunk meg többet róla... ( ha valaki nem emlékezne: mikor a Gyojin-szigeten Robin elolvassa a Poneglyph-et, akkor ez az utolsó két szó rajta, mintegy aláírás )
Naplózva

marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #158 Dátum: 11 aug 13, 21:31:08 »

Ha már a gyümiknél tartunk állítólag több , mint 100 van , de gondolom nem 5 éve kezdték használni őket . Szóval szerintem megették már a gyümik 90%-át . De ha meghal az akinél a démongyümölcs ereje van akkor mi lesz a gyümivel (Feketeszakáll elnyelte) ? Mert még ha több is van belőle  mint 100 akkor is le kellett volna fogyniuk .

Egyébként most tartunk 55 ismert gyüminél .
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 13, 21:35:34 írta marioV » Naplózva

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #159 Dátum: 11 aug 13, 21:40:28 »

Lehet, hogy akkor születik egy újabb gyümölcs amikor elpusztul a hordozója. Így szinte soha nem fogy ki a készlet és mindig csak az a 100-nál valamivel több van használatban. Nevet
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #160 Dátum: 11 aug 13, 21:47:11 »

Ja rosszul mondtam előbb 55 gyüminek ismerjük a nevét + 21 aminek a nevét nem tudjuk pl. kid ereje .
Naplózva

CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #161 Dátum: 11 aug 13, 22:23:30 »

Nekem úgy rémlik, hogy Vegapunk fejtette meg a démongyümölcsök titkát, manga/anime számot nem tudok mondani, hogy hol mondják ezt, de onepiecewikin is írják: "His work includes discovering the secrets and uses of seastone, the secrets of how Devil Fruit powers work...".
Naplózva

RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #162 Dátum: 11 aug 19, 15:36:55 »

Ezek szerintem nagyon jók  Mosolyog. Bírom, h minden rongy rajtuk, minden tetkó (Law) minden a helyén van. Tetszik az a kép főleg amin Luffy és Ace együtt vannak, alattuk pedig 1 Mugiwara és 1 Shirohige kalóz zászló:). 4p 12mp körül. Nekem is kell 1 Fehér bajuszos zászló, Mugiwaras már van  ikszdé.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=uGCmoFcMaFw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=uGCmoFcMaFw</a>
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #163 Dátum: 11 aug 26, 23:13:40 »

marioV amikor a gyümölcsöket számoltad ugye csak a mangában szereplő gyümölcsöket számoltad?

Csak azért mert az anime-ben sok a filler(pl: jéghegyes) és ezekhez Oda bácsinak nem sok köze van.
Naplózva
Horyx
Újonc
*

« Válasz #164 Dátum: 11 aug 31, 10:19:21 »

vki nem tudná feltenni a one piece részeit az onlinesorozatok.hu-ra a megavideot nekem jól játsza le de indán nagyon sokat kel várni!
Naplózva

Fairy Tail nincs Natsuék nélkül!!
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins