Cartnecker
|
|
« Dátum: 10 ápr 28, 12:52:31 » |
|
Helyszínek, országok, városok az OP-ben. Melyik tetszik, melyik nem és miért? Mi a véleményed róluk? A helyszínekről bővebben itt olvashattok!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 21, 13:00:48 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #1 Dátum: 10 ápr 30, 02:19:49 » |
|
Jelenlegi kedvenc helyszínem mindenképpen Impel Down börtöne. A különböző szintek változatossága, és egyedi hangulata annyira különleges, és horrorisztikus, hogy egyszerűen magával ragadja az embert. Az első szint, a Crimson Hell valami zseniális, a penge levelű vörös fákból álló erdő, és a hosszú tüske fű nagyon hangulatos, amit csak tovább erősít a mindenfelé szenvedő és haldokló, vagy éppen már halott rabok teste. A negyedik szint, a Blazing Hell is nagyon ötletes, a szint közepén egy zubogó, forrongó vérmedence, kínzó kamrák és nem messze tőlük pedig a börtönkonyha helysége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
roppaku
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2 Dátum: 10 ápr 30, 10:36:00 » |
|
Nekem nagyon tetszett Water 7.Olyan velencei hangulata van.Meg persze a mostani Impel Down.Olyan mintha egy nagy kolesz lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3 Dátum: 10 ápr 30, 14:07:01 » |
|
Azért a 2. folyosó is elégé jó volt, teli volt mindenféle biszbasz lényekel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 10 máj 05, 11:39:27 » |
|
skypiea a legnagyobb kedvencem. Na meg thriller bark
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
Nolly
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 10 máj 05, 17:21:05 » |
|
Nekem is Skypiea a kedvencem. A Water 7-t is imádtam. A Thriller Bark meg... kipróbálnám egyszer xD Az Impel Down engem nem annyira fogott meg, de a Shabondy Archipelago annál inkább. Annyira, de annyira tetszenek azok a buborékok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bugatty
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 10 máj 06, 21:23:08 » |
|
Kaihaku R. Kumori, ááááá q-va jó az aláírásodban szereplő kép O.O Nekem a CP9-os részek teccenek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #7 Dátum: 10 júl 13, 20:50:54 » |
|
Nos nézzük csak. Nekem Thriller Bark nagyon tetszik Bár azok a csúnya zombik nem kellenek, azok nélkül simán körülnéznék ott *-* Meg Impel Down is jó nagyon. Skypiea meg Sabondy nekem nem igazán tetszett. Túlságosan... hogy is mondjam. Csicsás kis cukipofahelyek (ide tartozik természetesen még az okama sziget is Bár azt kicsit ellensúlyozza a sok röhögés ) De, hogy ne tűnjek őrültnek amiért ezek a visszataszító helyek tetszenek még a kedvencekhez írnám Water 7-t is. Bár egy idő után nagyon elegem lenne belőle
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #8 Dátum: 10 júl 25, 14:58:24 » |
|
Nekem is a Thriller bark filingje ötlete nagyon tetszett. A végére sajnos bele szürkült, de élveztem. Whispky Peaket is ide sorolnám Tapional beszéltük amilyen rövid olyan élvezetes volt. Chooper kezdő helye(nem nem vagyok wow kockaxD) is cool volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #9 Dátum: 10 aug 29, 18:35:19 » |
|
Lenne egy kérdésem hozzátok. A one piece elején azt mondják, hogy a Grand Line utolsó szigete a Raftel csak Gol D. Roger erősítette meg a létezését. Viszont később azt mondják, hogy a Raftel az új világ utolsó szigete. Most akkor ez baki vagy az új világot a Grind Line részeként kell kezelni. Az világos, hogy a bubis városnál lévő főbázis a Grand Line és a Új világ találkozása és, hogy mind a kettőt a Red Mountain határolja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #10 Dátum: 10 aug 29, 20:29:01 » |
|
Szerintem mindkettő a Grand Linehoz tartozik, mert mindkettőt ugyanazok a csendes övezetek határolják...szóval olyan mint Európa és Ázsia, csak egy nagy hegylánc választja el egymástól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #11 Dátum: 10 aug 30, 10:42:48 » |
|
Az új világ a Grand Line része. Vagyis pontosabban a második fele.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
balli
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12 Dátum: 10 dec 19, 10:44:40 » |
|
Nekem Amazon Lily tetszik mert ugye csak nők vannak ott és Luffyt is hogy körberajongták már...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #14 Dátum: 11 ápr 25, 13:10:40 » |
|
Mindenképpen belesorolnám: Skypeia, Water 7, Sabaody. Skypeia: Az Égi Sziget egy nagyon jó ötlet, ha az ember ebbe belegondol, nem éppen így képzeli el. (legalábbis én nem) Water 7: Ahogyan árad a víz az egész városban, az egyszerűen káprázatos... Sabaody: A buborákok és a csíkozott fák egyből elvarázsoltak...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 11, 14:29:56 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
|