M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #45 Dátum: 11 jún 30, 21:01:51 » |
|
Egyet kell értenem azzal, hogy ez nem éppen olyan anime, ami a szerelemről szól... De nekem van egy abszolút kedvencem, de csak 1-etlen 1 párost tudok elképzelni a One Pieceben. Hát, ez a páros LuffyXHancock. Nagyon megijedtem, amikor Amazon Lilyn Hancock beteg lett (most lehet hülyének nézni xD), de nem gondoltam volna, hogy a szerelem "csapdájába" került...azt hittem láza van vagy valami ilyesmi...hát, elég nagyon tévedtem. A Háborúban Hancock odaadja Luffynak a kulcsot Ace bilincséhez, és Luffy hirtelen Hancock nyakába ugrik. Az ütött.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 11, 14:24:25 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #46 Dátum: 11 jún 30, 22:24:40 » |
|
Luffy amúgy se jön össze Boával, mivel nem nagyon érdeklik a nők szegénykét, inkább a kaját imádja, na meg a társai és barátai az első helyen vannak, ami evidens persze
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 04, 18:13:26 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #47 Dátum: 11 júl 01, 07:00:35 » |
|
Az igaz, hogy nem nagyon fogja letaszítani a trónról a társait, és az álmát, hogy Kalózkirály legyen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 11, 14:25:09 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
viki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 11 okt 04, 18:09:31 » |
|
szerintem zoro-nami és luffy-vivi és robin-aokiji
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #49 Dátum: 11 okt 04, 18:27:52 » |
|
luffy vivi hát nem hiszem hogy luffy nagyon bárkivel is összejönne:D robin-aokiji az nagyon brutális lenne nem hiszem hogy robin valaha bele menne miután megölte jaguárt meg buster call miatt se
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 11 okt 04, 18:36:29 » |
|
sajnos nem fognak összejönni de álmodozni lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #51 Dátum: 11 okt 05, 16:52:52 » |
|
namix luffy párosban reménykedem de Oda sensei azt mondta hogy a legénységből senki nem fog összejönni senkivel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #52 Dátum: 11 dec 13, 21:49:46 » |
|
Lehet Oda füllentett (legalábbis remélem) A one piece-nek addig nincs vége amíg a one piece-t el nem költi luffy kajára Amúgy hogy ne legyek totál off:kedvenc párosításaim Luffy x Margeret,Chopper X robin (tudom hogy faji külömbség de akkor is)
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #53 Dátum: 11 dec 13, 22:03:00 » |
|
Én one piece-ben senkit nem tudok elképzelni senkivel XD nem is tudom... annyire gyerekesek xD vagy jobban fogalmazva: 'Még nem ivarérettek' xD nem tudom máshogy mondani, sajnálom x) szerk: és szerintem nem is illene bele ennek a mangának a hangulatába...:S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 13, 22:03:41 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 12 jan 04, 17:48:27 » |
|
Ha már faji különbségeknél járunk:D Brook és keimi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 12 jan 04, 18:02:37 » |
|
Ebben a mangában/animében még sehol nem láttam olyat, hogy valaki kimondta volna a főszereplők között a szeretlek szót Sanji kivételével. Viszont róla tudjuk milyen. Neki mindegy, hogy ki az csak nőből legyen, akkor már szereti. Márpedig a történek nem mostanában kezdődött. Röviden ebben tényleg nem számíthatunk egy ideig ilyen témára. A többiekben azért láthatunk ilyen szinten valamilyen kapcsolatot de ebben nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #56 Dátum: 12 jan 06, 16:30:13 » |
|
Choper x Robint nem tartom jó ötletnek, engem inkább anya-fia kapcsolatra emlékeztet
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 12 jan 07, 11:29:08 » |
|
Sanji x Nami droppolva, a tökéletes párosítás : Sanji x Bonney Sanji élete végéig is főzhetne neki, ennél szebb kapcsolatot elképzelni sem lehetne... xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kankuro Gaara
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #58 Dátum: 12 jan 29, 22:20:33 » |
|
Hát, szerintem tuti nem jön össze senki senkivel, de mint mondták álmodozni lehet. Nálam a favorit a ZoroxPerona párosítás. Eltudok képzelni egy SanjixNamit (nehezen, de el ), amúgy én azokat a párosításokat szeretem, amik tényleg teljesen valószínűtlenek. Pl.: AokijixNami, már a találkozásuk is ,,Gyönyörű mellekkel megáldott hölgyet látok!" xD, vagy a DonflamingoxNami (ne kérdezd), pedig ki nem állhatom Nami-t. ChopperxRobin számomra is eléggé elképzelhetetlen.
|
|
|
Naplózva
|
,,Ne versenyezz az idiótákkal! Mert legyőznek a rutinjukkal!" ,,Én nem szeretem az egoistákat, mert nem engem szeretnek."
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #59 Dátum: 12 jan 30, 21:14:43 » |
|
namix luffy párosban reménykedem de Oda sensei azt mondta hogy a legénységből senki nem fog összejönni senkivel Ha Oda szó szerint ezt mondta akkor lesz szerelmi kapcsolat a one pieceben csak a bandán kívül.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
|