shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 10 jún 05, 09:45:45 » |
|
Hát igen sok jó op zene van. Kíváncsi vagyok milyen lesz a következő opening.
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #16 Dátum: 10 jún 05, 19:26:06 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 05, 19:28:37 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 10 jún 07, 08:08:37 » |
|
Ez számomra is nagy relytély.Ha még most is lenne akkor már ending 31-nél lenne az anime
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
Dudujca
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #18 Dátum: 10 jún 26, 19:25:59 » |
|
Nekem még a News-tól a Sayaendou tetszik nagyon Asszem a 7. movie-nak a végén van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boomBUSH
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #19 Dátum: 10 jún 26, 21:06:26 » |
|
Igaz, hogy sem Opening, sem ending, de nekem ebből a videóból az első szám nagyon bejön, olyan igazi kalózos
|
|
|
Naplózva
|
Peace is a lie; there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #20 Dátum: 10 júl 25, 15:00:12 » |
|
Overtaken valóban vd jegye lett az animének pont mint az első opening. Ennél jobbat lehetetlen lett volna találni neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bore
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Naruto,Fairy Tail,One Piece FAN
|
|
« Válasz #21 Dátum: 10 júl 28, 00:24:02 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 28, 00:29:06 írta Bore »
|
Naplózva
|
"Kaizoku oni ore wa naru!"
|
|
|
zuio
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 10 aug 09, 23:28:08 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 09, 23:33:25 írta zuio »
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #23 Dátum: 10 aug 14, 22:58:37 » |
|
Jujujj istenem Valaki tud letöltő linket adni vagy egy címet ehhez az albumhoz, amin a Supernovák zenéje van? már régóta várok egy új OST albumot!
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #24 Dátum: 10 szep 09, 17:47:28 » |
|
Nekem az 5. és a 11. Opening jött be nagyon :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tion
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #25 Dátum: 10 szep 09, 19:45:57 » |
|
nekem a 6 de az nagyon jó sztem valaki segítsen már ha youtube-on fennt van az a szám amikor a felvezető áramlaton repülnek az a lágy zene linkelje már be
köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kira88
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #26 Dátum: 11 feb 10, 22:35:17 » |
|
Nem tudom ki hogy van ezzel, de nekem Luffy Baka songja nagyon bejön. Amit az égi szigeten énekelt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #27 Dátum: 11 feb 10, 23:24:23 » |
|
Azon én is röhögtem egy sort. :D A zenék amúgy tényleg zseniálisak. Az openingek nagyon jók, kivéve a másodikat (believe in wonderland), ez sem annyira rossz, de nekem annyira nem jön be. Abszolút favoritom az első opening, a We Are!, valamint ami a Davy Back Fight és Water7 alatt megy. Én nagyon szeretem, ha az opening képei tartalmaznak egyes elemeket a történetből (pl. mikor Luffy összecsap Aokijivel). Ilyen szempontból egyik kedvencem még a "Hashiridase!" (Brand New World), ami Enies Lobby-arc közben volt. Ezt sajnáltam, hogy kevés ideig volt. Azokat a képsorokat akárhányszor végig bírtam volna nézni. :D Ott van még Sogeking dala, az is nagyon jópofa. :D Meg kb. az összes betétzene. :))
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 12, 22:39:31 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #28 Dátum: 11 feb 13, 13:56:25 » |
|
A One Pieceben tényleg nagyon jók az Openingek, bár, egy annyira nem tetszik, a 3. Opening (Hikari E). De mégis, a személyes kedvencem a 12. Opening, a Kaze Wo Sagashite. Tök aranyos Opening, kivéve az Ace-es és a háborús jelenetek nem annyira azok... :/ Az elején ahogy nyalják a fagyit az meg végképp szipmatikus. :)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 10, 16:25:15 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
rudi201989
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 11 márc 23, 23:42:03 » |
|
Sziasztok! Kijött egy új videóm! One Piece opening 3 hungarian fandub Most 3 videót csináltam. Hétvégén felrakom a másik kettőt csak most vidéken dolgozok és mobilnettel kicsit necces dolgom van. De remélem addig ez is tetszeni fog. Kommenteljetek légyszi. Köszönöm az eddigi biztató hozzászólásokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|