Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 márc 28, 12:58:35 » |
|
96. részben 2:50-nél a mellék szereplő hangját Nico Robin adja:D vicces:D. Egyből észre vettem<3 Nos csak érdekességképpen beírtamxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #16 Dátum: 11 júl 17, 22:01:50 » |
|
Ha jól emlékszem az anyja hangját is ugyan az szinkronizálta. Részeket pontosan nem tudok mondani de sokszor előfordul, hogy mellékszereplőnek ismerős hangja van. Robin a legérettebb mugiwara, nem csoda, hogy nem vesz részt a fiuk marhulásaiban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 15, 05:38:57 írta RoronoaZoro »
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #17 Dátum: 11 júl 27, 18:18:45 » |
|
Állítólag Robin hangja adta még a sima Naruto sorozatban Orochimaru hangját is Amúgy nem tudom, nekem annyira nem fekszik ez csaj, kedvelem meg minden, meg jól nézz ki, csak nekem egy kicsit rideg a csaj. Elején utáltam, de utána, Arabasta végétől egyre jobban megkedveltem. Főleg, ha valaki megnézi a 130.rész második felét, ott röhögő görcsöt kaptam
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #18 Dátum: 12 feb 06, 23:10:13 » |
|
Samdav ha "arra" gondolsz akkor értelek.Lássuk csak Robinról:Én bírom Okos,kreatív és nem semmi hogy ilyen múlttal,ilyen "rendes" nő lett.Nekem MINDEN EGYES MORBID beszólása aranyat ér.Két szóval és egy rag szerűséggel:IMÁDLAK ROBIN-CWHAN (Ezt nem bírtam kihagyni,bocs.) Robin fejlődésének látta kor,rögtön egy dolog ugrott az eszembe:mi lesz ha az egyik "klónja" úgy dönt hogy nem akar eltűnni?Habár lehet ez is olyan mint a karok,lábak stb létrehozása/eltüntetése,majd kiderül.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 10:34:46 írta Drahaka »
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Fantalas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 13 máj 14, 23:04:25 » |
|
Kedvenc szereplőm. Az okokat már nagyjából elmondták előttem is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #20 Dátum: 13 máj 15, 17:17:43 » |
|
Kár, hogy Skypia óta nem volt olyan "neve is van" karakter, aki ő egyedül győzött le. Jó lenne látni megint 1vs1-ben harcolni látni. Sajnos a legtöbb ellenfelet egy támadással elintézné, ezért nem kap komoly ellenfeleket. Kapna egy Sanji erősségű ellenfelet és 3 másodperc múlva már el is lenne törve a nyaka.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #21 Dátum: 13 máj 15, 20:46:07 » |
|
Robinnak vagy a Sanji szintű ellennek?
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #22 Dátum: 13 máj 15, 20:54:13 » |
|
Kicsit félreérthető volt. xD Mivel Robin szokott nyakakat törni, így a Sanji szintű ellenfélnek lesz annyi 3 másodperc múlva.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #23 Dátum: 13 máj 16, 04:54:28 » |
|
Sejtettem azért, hogy erre gondolsz. Azonban ahogy Tashiginek sem volt esélye Trafalgar ellen úgy Robinnak sincs a Sanji szintűek ellen, pusztán a Haki miatt. Ha majd látok 1 olyan részt ami rám cáfol akkor igazat adok neked
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #24 Dátum: 13 máj 16, 09:01:23 » |
|
Amúgy Robinnak igen is so kesélye van lásd Frankynál, ha Robin a gyatyádba alkot egy kezed és rámarkol a az arany tojásra hozsanna:D. Nincs az a Haki ami megóvna attól a kíntól. Maga a gondolata is tiszta para felér egy király akaratávalxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #25 Dátum: 13 máj 16, 17:40:27 » |
|
Ja, veszélyes tud lenni a csaj, nagyon bírom. Azon gondolkoztam ma, s talán ezt a ki nyerne topicban ki lehetne vesézni, hogy Robin gyümölcse ellen hogyan lehet védekezni? A Z filmben sikerült kezeket csináljon Z-re de nem tudta összeroppantani mert az erősebb volt, gondolom a haki miatt. És Sanji egy egyszerű érzékelés színével, hogyan venné fel vele a harcot? (Azért írtam érzékelést mert egyenlőre úgy van a szakács feltüntetve, hogy csak az van neki. csak animét nézek).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beeng
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 13 máj 16, 18:18:11 » |
|
Háth, pl. Luffyt nem tudná sehogy. Még a Franky elleni módszer se működik nála. (láthattuk Amazon Lily ben) (kicsit különböző dologra tapintottak de még közel vannak egymáshoz) Mondjuk én arra lennék kíváncsi tudna e hakkit használni a létrehozott testrészeken. Sanjit pedig meg már attól letudná teríteni ha megmutatná a bugyiját. Én egy picit védtelennek is érzem, mivel ha megsebzik, a létrehozott testrészeit ő maga is megsérül. De mivel mindenki dicséri nem csak én, ezért ,ég jobban előtérben szeretném látni. Úgy mint amikor leverte a disznót Skypián.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #27 Dátum: 13 máj 16, 19:15:58 » |
|
Nem konkrétan Sanjiról volt szó, hanem olyan ellenfélről, aki Sanji szintjén van. Luffy eléggé együtt érzet Frankyvel szóval lehet, hogy nála is hatna a mogyorózás. A kivirágoztatott testrészek megsebzéséről nekem az az elméletem, hogy a sebzés eloszlik a kivirágoztatott testrészek között. Ezt csak arra alapozom, hogy még Arabastában, mikor a kaput védte a karjaival (kb 20-al) az őrök elől, hogy ne zavarják meg Crocodile-t, akkor az egyik elitőr, akkorát rácsapott az egyik kezére kardal, hogy ott helyben levágta volna a kezét, de Robin eredeti kezén csak egy kis vágás jelent meg. Ha ez igaz, akkor a milliós kivirágoztatással elég jól bírja a sebzést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haru01
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 13 júl 20, 21:19:20 » |
|
Robin az egyik kedvencem! Még Luffyt és Zorot is nagyon kedvelem! Annyira jó lenne, ha nem csak a képzeletemben, és a fan alkotásokban, hanem a valóságban is össze jönnének. Szép pár lenne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 13 júl 20, 23:32:35 » |
|
Robin meg Zoro? Érdekes gondolat és furcsa is, mert Robin majdnem 10 évvel idősebb Zoronál, de manapság.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|