Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
 |
« Dátum: 10 ápr 28, 12:41:35 » |
|
A hajó orvosának topicja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 10 aug 06, 20:53:14 » |
|
eddig szerethető karakter nekem nem gyenge jó orvos és sokat lehet rajta nevetni:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 10 aug 08, 14:40:15 » |
|
Bizony ráadásul nagyon cuki is *-* Szeretem őt is  És akarok egy olyan kalapot mint ami neki van O_O
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
soboka
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 10 aug 08, 15:08:03 » |
|
Kedvencem amikor megdicsérik és ő meg azt mondja ez nem tesz boldogá, meg káronkodik, de valahogy érződik nagyon is h szereti az ilyesmit  Általában, zoron, luffyn és chopperen röhögök legtöbbet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
OneTailed
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Saiyan
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 11 márc 26, 12:08:08 » |
|
Nektek nem tűnt fel hogy a CP9 Sagaban megváltozott a szinkronhangja? Elég idegesítő, pont itt tartok és nem tudok megbarátkozni ezzel a hanggal 
|
|
|
Naplózva
|
Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
|
|
|
Krieg
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 11 márc 26, 12:17:23 » |
|
Attól ne félj, csak pár részre más a szinkron, amikben úgyis alig szerepel. Utána visszajön az eredeti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 11 márc 26, 18:14:47 » |
|
Terhes volt a szinkron színésze. Viszont megoldották a dolgot alig beszél Chooper:D. Hál istennek. Nekem is az első dolgom az volt, hogy utána néztem. Remélem egy baba elég nekixD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
OneTailed
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Saiyan
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 11 márc 26, 23:51:24 » |
|
Huhhh megnyugtattatok, komolyan beparáztam mert az a szinkron valami iszonyat volt 
|
|
|
Naplózva
|
Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 11 márc 27, 00:10:06 » |
|
Terhes volt a szinkron színésze. Viszont megoldották a dolgot alig beszél Chooper:D. Hál istennek. Nekem is az első dolgom az volt, hogy utána néztem. Remélem egy baba elég nekixD
Legközelebb a hangstúdióban fog szülni, nem érdekel! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dracos
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Minden múlandó.
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 11 ápr 06, 21:41:44 » |
|
 ott még nem járok de így előre tudom az infót és nem fogok bef*sni ha meghallom xD köszike xD am egyik legnagyobb jelenet amikor Robin kezeket varázsol Luffy fejére és benyögi hogy: CHOPPER xD azon szakadtam xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 11 ápr 06, 22:34:19 » |
|
Nem vagy vele egyedül. Az hatalmas jelenet. :D Másik kedvencem: "Zoro, legközelebbre megpróbálok csinálni neked valami orvosságot. Egy orvosságot a reménytelen barmoknak." Behaltam. xD Az meg haláli volt, mikor Skypeiában sétált könnyes szemmel, a haláláról agyalva, mielőtt találkozott Gedatsuval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dracos
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Minden múlandó.
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 11 ápr 07, 09:02:39 » |
|
xDD jaja. Beszarás tud lenni a kis dög  meg azt is bírom amikor dicsérik és leszidja a másikat közbe meg pironkodik xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 11 ápr 24, 10:26:19 » |
|
Hát, én kötelességemnek érzem, hogy ide írjak. :D Imádom, mert elképeztően aranyos! A lábainak a totyogása, a hangja, az arca...hát, Oda-sensei zseni! :D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 05, 17:39:27 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 11 aug 25, 13:25:54 » |
|
Szakadtam rajta amikor a nagy madáron repülve elolvassa, hogy mit csinált Luffy már megint a HQ-ban:D A karakter zseniális:D De a legjobb a járásához tartozó totyogás:D mindig tudom, hogy ő fog jönni. Olyan mint, ha Usopp, és Luffy öccse lenne. Egy "nagy hiszékeny gyerek"  :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 11 aug 26, 08:25:52 » |
|
Igen, akkor is nagyon aranyos volt. Ő mindig aranyos, ezt nyugodtan kijelenthetem. :)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 05, 17:41:04 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
|