24 nov 15, 23:27:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1112107 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
naru-kun
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1470 Dátum: 12 aug 25, 06:31:20 »

Ez naaagyon rövid volt  Szomorú
Zoro cseppet bedurvul Luffy viszont szokás szerint nem tud kizökkenni az idióta üzem módból ( gummi gummi no UFO? na ez durva  Nevet ).
Usopp az viszont meglepet nagyon lazán vette a dolgokat végig röhögőt meg nyugodt volt  Kúl.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 25, 06:33:04 írta naru-kun » Naplózva
DEV
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

szököt ninja

« Válasz #1471 Dátum: 12 aug 25, 13:40:22 »

Jó fejezet volt  Nevet
Végre beindult a történet 3 oldalról szorítják sarokba CC és Vergot a csata felállás érdeke lehet a Luffy vs CC illetve a Smokervs Vergo előre borítékolható személy szerint én lawvsMone(bocs a helyesírásért) párosításra kíváncsi lennék
Ez az arc szerintem a a tömegpusztító fegyver köré fog később  összpontosítani feltéve ha esetleg valahogy kikerülne onnan mondjuk Kiddék eltüntetnék vagy pedig Law használja fel később az egyik Younko ellen  Gondolkozik
Kinemon az arcban olyan lesz mint anno Vivi arabastánnál azzon sem lepödnék meg ha Smokerékre illetve A G-5 fognák rá CC eltüntetéstét  smirksweat  mint arabastán szintúgy és ezzen végképp Pepörögne és kilépne a tengerészettöl és átállna Aokiji oldalára az érdekes lenne
zoro nagyon durva volt a végén kíváncsi leszek milyen képet fog vágni amikor össze találkozik Tashigivel ugye bár Ö valszeg Kinemommal megy és akkor találkozni fognak és mindkettejüknek kampec ikszdé
Naplózva
Bloodrux
Gennin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #1472 Dátum: 12 aug 26, 12:43:57 »

Szerintem ez az arc eddig a legjobb!!!!!  Nyelvesít  Nyelvesít De én már azt várom nagyon amikor Dragon és Luffy találkoznak az szerintem valami nagyon epic lesz Nevet na meg nagyon szeretném már tudni hogy Dragon kit is mentett meg még akkor amikor Luffyék kicsik voltak...........(adja az isten hogy Sabo legyen) Nevet Nevet Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1473 Dátum: 12 aug 26, 12:51:34 »

Hát nem tudom te mit olvasolXD Eztaz arcotén mindennek nevezném csak jónak nem. Én személy szerint rohadt mód unom. Még a fő ellent is elcseszte Oda pedig az elején tök örültem neki, hogy végre egy cool fő görény. Hát ez is egy aberrált szemét.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1474 Dátum: 12 aug 26, 13:57:53 »

Eustas hol járt? Brutál hegek vannak az arcán és látom lett 1 automélje is  Pojén. Vagy csak állandóan használja a gyümölcse erejét és így a bal karja állandó fémbevonatban van?
Killer is furcsa a kézfeje meg a csuklója, nem emberi...
Jól felmentek az Ő vérdíjaik is. Így mostmár Zoronak nagyon kevés az a 120milla. Jó lenne már egy Zoro vs Killer vagy egy Zoro vs Shiliew  Nevet
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Victory1995
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1475 Dátum: 12 aug 27, 20:48:50 »

Hamarosan lesz One piece korábbi manga fejezetek és az hogy lesz?
úgy korábbi hogy
001 től kezdik a fordítást vagy 584-től vissza felé csinálják?
Meg hetente 1 fejezeted adnak majd ki?
Naplózva

Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #1476 Dátum: 12 aug 29, 11:08:34 »

Szerintem az a arc nem rossz,de nem is jó,vagyis én eggyenlőre úgy vagok vele hogy animében tuti élvezhetőbb lessz,de viszont tényleg csak most fog kezdődni a igazi cselekezet-legalább is remélem. Luffy még a 2 év után sokkal nagyobb idióta mind volt Nevet
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1477 Dátum: 12 aug 29, 14:40:25 »

http://www.mangareader.net/one-piece/679
Kint van a fejezet.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1478 Dátum: 12 aug 29, 21:13:38 »

Megint elpazaroltam 10 percet az életemből:D Mostanában egyre többször érzem így:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1479 Dátum: 12 aug 30, 15:04:57 »

Akkor nézz inkább Pokémont Mosolyog
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1480 Dátum: 12 aug 30, 15:18:42 »

Hát lehet jobban járnánk vele, mert amilyen jól indult az arc, olyan lapos lett mostanra.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1481 Dátum: 12 aug 30, 15:41:06 »

Ízlések és pofonok. 15 év hosszú idő. De ettől függetlenül még mindig jobb, mint a másik 3 húúúdekirály shounen együttvéve Mosolyog
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1482 Dátum: 12 aug 30, 16:36:17 »

A Naruto-nál nem nehéz jobbnak lenni, én vagányabb, és kevesebb hibát felhalmozó történetet dobnék össze 15 perc alatt, mint ez a háborúsdi, ahol a közkatonákon kívül senki sem hal meg.
A Dragon Ball-nál és a Bleach-nél viszont nem értek egyet. Mindkét mű tartalmaz legalább annyi egyediséget, és epic harcot/jelenetet, mint a One Piece. Nem mondom, hogy mindkettő előtte van, de nagyon egy szintnek vélem ezt a hármat. Persze akinek egyik-másik jobban bejön a másik kettőnél, annak más a véleménye, de érdekelne, hogy a TS után mi ilyen jó a One Piece-ben, mert hogy eddig a Bleach (ami asszem 1 hónappal a One Piece után tolta le a Time Skip-jét) sokkalta de izgalmasabb, az is biztos.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1483 Dátum: 12 aug 30, 18:01:49 »

A Dragon Ball-lal egyetlen probléma van, hogy 157 rész után semmi története nincs. A Z egy hatalmas pankráció, a Cell előtti Android sagában volt egy halvány értelmes történet, ahol még cselekmény is volt, de amúgy semmi.

A Bleach konkrétan ugyanez. Mutánsabbnál-mutánsabb ellenségek vonulnak fel, Ichigo valahogy mindig kimarad mindenből, majd visszatér, leverik, közben levernek pár fanok által imádott arcot, és lááám, Ichigo visszatér, a sarki közértben Szépkártyára kiváltott valami faja technikát, és leveri az ellent. Kész. Pont. Az, amit az első sztoriban felvezettek, már mind lényegtelen, mert kit érdekel az egész? A lényeg, hogy harc legyen. Ja, mert más nem is nagyon van benne. A történet egy nulla. Rég elveszítette a varázsát.

A One Piece-ről: Oda mindig is híres volt arról, hogy felvezeti a történeteket, kidolgozza az összes karakter jellemét, célját és módszerét, majd lezavar egy bonyolult harcot. 2 éves időugrás volt. Fel kellett valahogy vezetni az Újvilágot, be kellett valahogy mutatnia, hogy mennyit is fejlődtek Luffy-ék. Ez megtörtént a Gyojin arcban. Most azt mutatja meg, hogy egyes karaktereknek mennyiben változott a felfogása, status quo-ja, célja, rangja, helyzete. Egyszerűen képtelenek vagytok felfogni, hogy ez nem egy pankrációs műsor, hanem egy gondosan eltervezett, végigvezetett, átgondolt és szándékos történetvezetési módszer.

Mint mondtam/írtam, ízlések és pofonok kérdése az egész. Aki történet nélküli agyatlan fight-okat keres, az rossz topicban tapogatózik. A One Piece-nek története van, és látatlanban is garantálhatom, hogy nem véletlenül történik az Punk Hazardon, ami történik. Lassan halad jelenleg, de könyörgöm... ezt ész nélkül nem lehet csinálni. Agyatlan verekedéseket nem rendez Oda, értelmet ad a harcnak, megmagyarázza a célokat és a későbbi cselekedeteket. Kérdem én... mi értelme volt Sabaody-n bemutatni a 11 Szupernovát, ha utána Amazon Lily-n, Impel Down-ban és Marineford 90%-ában SEMMI, ismétlem SEMMI szerepük nem volt? Laboon-os részeknek mi értelme volt? Jaaa, hogy arra választ kaptunk a Thriller Barkos sztoriban? Jaaaaaaaaaa, hogy egyben nézve nem is volt feltűnő? Enies Lobby-ban, mikor haladtak az Igazság Tornyához, rohadt sok unalmas tömegjelenet, felesleges csaták, ostoba jelenetek voltak... kit zavartak? Mikor elkezdtem nézni, tudtam, hogy mikor lesz vége, elvégre még azon kívül volt +150 részem!!!

Egyet ne felejtsetek el: ez egy sorozat. Nem egyrészes novella. Az egészet kell nézni, nem külön-külön. Ámen.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1484 Dátum: 12 aug 30, 18:50:33 »

Azért az elég brutális kijelentés, hogy a Dragon Ball elvesztette a történetét 157 rész után. Minden fel volt vezetve legalább annyira, mint a One Piece-ben, az más dolog, hogy a végeredmény a felvezetéshez már csak erőltetve volt passzoló, de édes istenem, egy énekes csontvázt kapcsolt össze Oda is egy bálnával.
A Buu saga az, amin már látszott, hogy fingja sincs Toriyamának ahhoz, hogy mit csinál, de DB, ezért jön belőle a pénz. Addig viszont fel volt vezetve a történet rendesen, ráadásul fordulatokból sem volt hiány (Trunks Vegeta és Bulma fia, Gohan erősebb Gokunál, stb..).

Ez az "Ichigo kimarad mindenből" arra értetendő, hogy most (először) bezárták, és ezért nem tud harcolni?
Rukia elrablásánál ott volt, Byakuyának is sokszor nekiment, majd végül elintézte, sehol sem maradt ki a jóból a Soul Society arc alatt.
Ulquiorra és Yammy (az első két Espada) megjelenésénél ott volt, harcolt is velük, majd később Grimmjow-val is, az első hárommal való hadakozásból pedig az egyik legkidolgozottabb Espadával való küzdelme végett maradt ki. Azt hiszem, ez elnézhető Eperkének.

Igen, Oda mindig kidolgozza a karakterek jellemét szépen, erre el is ment ~400 rész a sorozatból, de ki bánja, hisz mind a 400 istenkirály volt. Most viszont mit vezet fel? Egy egy arcos óriásbébi csapatot? Szerintem már legalább 3 fejezet kijönne a velük való szerencsétlenkedésből, holott a történetet nem nagyon befolyásolják egyelőre (és úgy érzem, hogy már késő is lenne őket bevezetni, mint végső mutáns-fegyver dögöket).
Ezt a rangos dolgot tényleg úgy mondod, mintha háromnál több szót pazarolt volna rá Oda. Smoker is vagánykodhatott volna a Hakijával, Law is regélhetett volna arról, hogy milyen harcokat folytatott száz vérszomjas kalóz szívéért, mégsem tették. A fejlődés pedig éppen hogy nem látszik. Zoro odatalál már a megbeszélt helyre, de a többiekről semmi. Maximum még Nami vagánykodása a meteorológiai tudásával.
Szóval szereted, ha valamit elindít a mangaka, és rá 300 fejezetre mással kapcsolja össze? Tessék, Naruto manga: Kakashi Gaiden volt a Shippuuden előtt, és most ismét előveszi Obito karakterét Kishimoto. Ettől jobb lesz a manga? Nem hiszem, az emberek 90%-a ócsárolja emiatt a mestert. Laboon pedig nem fontosabb számomra csak azért, mert Brook vissza akar hozzá menni. Luffy visszaszerezte neki az árnyékát, így is-úgy is velük ment volna, mellékesen megjegyzem a Laboonos részeknél csapódott először hozzájuk Vivi, úgyhogy annak Brook nélkül is lett volna értelme.

Az oké, hogy egybe kell nézni, de még így sem kell ennyire elszállni tőle. Főellenség nuku, Luffyt az erős emberek túlnyomó része meg akarja fingatni, és Zoro lassan erősebbnek van beállítva, mint maga a főszereplő, így meg nagyon nem frankó egy manga sem, nemhogy a One Piece, amihez kiemelten nagy igényeket fűz mindenki. Lassan már elérünk tényleg oda, hogy csak pozitív dolgokat lehet rá mondani, mert One Piece, és az jó.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins