Minatoya-chan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #105 Dátum: 14 feb 19, 09:39:56 » |
|
A képek alapján érdekes fejezet lesz! Alig várom már az angol verziót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minatoya-chan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #106 Dátum: 14 feb 26, 08:58:28 » |
|
Kicsit mintha romboló hatású lenne Trebol képessége... Katona-san és Lao G harca is tombol ezerrel, Rebecca eléggé elszámította magát, és azt hiszem végre kiderül valami a nagy Kyros-ról. Tartalmas fejezet volt, az biztos!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #107 Dátum: 14 márc 04, 15:18:48 » |
|
Végre Luff-ék! Remélem, hogy egész végig csak ők lesznek benne, meg talán Sanji Úgy tűnik, hogy a dolgok ott is egyre keményebbek. Szerintem egy izgalmas fejezet áll ellőttünk. (Luffy rúgása nagyon királyul néz ki )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minatoya-chan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #108 Dátum: 14 márc 05, 08:48:28 » |
|
Wow! Ez aztán az eseménydús fejezet! Azt hiszem Oda-sensei most odatette magát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #109 Dátum: 14 ápr 07, 22:09:21 » |
|
Végre lehull a lepel Saboról! (De bírnám ha pont akkor lenne helyszín váltás ._. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asdfgrey
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #110 Dátum: 14 ápr 22, 09:14:39 » |
|
Jaj Bocsánat. sasukeuchiha17 is ugyanazt linkelte be. Fejezettel kapcsolatban meg érdekes, érdekes lesz Mingo képessége.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 22, 09:16:11 írta asdfgrey »
|
Naplózva
|
|
|
|
chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #111 Dátum: 14 ápr 22, 15:46:40 » |
|
Na már megint kezdődik! Doffi vs Luffy: 1-0 remélem nem megyünk el 3-0-ig szeretném a 3. alkalomkor már kiütné a francba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #112 Dátum: 15 jan 15, 10:58:47 » |
|
Ezek szerint Kakas-kunnak annyi. Bár nem lenne jó húzás pont őt kirakni a harcokból, van egy olyan érzésem h feláll majd.
Már így is túl sokat szerepet kapott. Ideje a csapatra fókuszálni. Viszont ez a rész után még inkább sanszosnak érzem Daniék vízióját.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
womrox
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 15 feb 15, 22:38:45 » |
|
Nem igazán tudom ezt hova lehetne kitenni, remélem itt elfér. http://www.onepiecegold.com/new-strawhat-crew-member-is-bartolomeo/A Dressrosa Arc után Bartolomeo jó eséllyel csatlakozik Luffy legénységéhez. És mindezt onnan következtették, hogy a karakter szinkronhangja ezt nyilatkozta egy interjún: "Örülök hogy az OP része lehet és várom már hogy együtt dolgozzak a többi szinkronszínésszel és csatlakozzak Luffy-hoz és csapatához."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 15 feb 16, 08:22:08 » |
|
Nem igazán tudom ezt hova lehetne kitenni, remélem itt elfér. http://www.onepiecegold.com/new-strawhat-crew-member-is-bartolomeo/A Dressrosa Arc után Bartolomeo jó eséllyel csatlakozik Luffy legénységéhez. És mindezt onnan következtették, hogy a karakter szinkronhangja ezt nyilatkozta egy interjún: "Örülök hogy az OP része lehet és várom már hogy együtt dolgozzak a többi szinkronszínésszel és csatlakozzak Luffy-hoz és csapatához." Ez nagyszerű lenne, akkor Luffy, Zoro és Sanji mellett lenne negyedik kiemelkedően erős tagjuk is, remélem nem fogja Oda túlzottan legyengíteni mint Robint.....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 16, 08:23:20 írta jasek89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #115 Dátum: 15 feb 16, 16:47:25 » |
|
Jó lenne, örülnék neki, bár előzetesben Bellamyra nagyobb esélyt adtam volna, de nem bánom, hogy tévedtem. Mondjuk ha mégis Bellamy lesz, én azt sem bánom, tudja Oda, hogy mit csinál.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #116 Dátum: 15 szep 16, 06:45:51 » |
|
Luffy tényleg nem fogadta el a szövetséget, de a retardáltak meg leszarták és eldöntötték, akkor is ha Luffynak segítség kell. Így tényleg Shirohigés kapcsolatuk lett.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 15 okt 06, 23:04:31 » |
|
Úgy tűnik Sanjiék is Zou szigetén vannak, ha már Luffyék megtalálták a Sunny-t az elefánt lábánál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zeropiece
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #118 Dátum: 15 nov 17, 16:46:34 » |
|
http://www.mangahop.com/One_Piece_Chapters/807/1/Elégi nyugodtan esznek miközben Nami mondta hogy Sanjival lett valami. Vagy csak Sanjiék ott vannak valamelyik állat formában
|
|
|
Naplózva
|
Nincs olyan hogy erõs ellenfél mert én erõsebb vagyok.(kivéve Yamchánál és Chuk Norrisnál)
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #119 Dátum: 15 nov 17, 20:19:16 » |
|
A képet nem ebbe a témába kell berakni! Úgy annak, aki nem látta könnyebb megtalálni.
Témát lezárom nem látom értelmét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 03, 13:58:30 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
|