EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 jún 29, 15:14:27 » |
|
Enies lobby végén vagyok, már vissza mentek water sevenbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #16 Dátum: 11 aug 24, 14:13:38 » |
|
Nagyon imádom ezt a karaktert is, mikor Zoroval csak úgy szájkaratéznak vagy összeütköznek, az nagyon vicces. Főleg, amit Davy Back Fight-nál leműveltek, mikor a foci pályán voltak a sok benga majom közt Nagyon jól főz, legalábbis az animéből kiderül és hiszem, hogy egyszer megtalálja az All Blue-t
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #17 Dátum: 11 aug 25, 08:38:10 » |
|
Az All Bluera én is kíváncsi lennék. A sok úszkáló hal, a gyönyörű kék tenger...nagyon szép lehet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 06, 18:07:17 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 11 aug 25, 13:03:24 » |
|
Kedvenc szereplőm Gasztronómia fan vagyok, így lenyűgöz a szakács mivoltja, ezen kívül, ez a harc közbeni cigizés..ááhh:D Ha cigi van a szájában akkor gondolkozik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #19 Dátum: 11 aug 25, 21:37:07 » |
|
sanji milyen sanji? vagy nincs vezetékneve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #20 Dátum: 11 aug 25, 23:24:09 » |
|
"Black Leg" Sanji, csak ennyit tudok róla Nem hiába kapta ezt a nevet mellé
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #21 Dátum: 11 szep 08, 12:57:29 » |
|
érdekes karakter nem tudom honnan van mindig cigarettája, meg ha vízbe esnek utána is simán tud cigizni. és még sose láttuk cigit vásárolni, csak szívja, nagyon bírom xD
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #22 Dátum: 11 okt 19, 17:51:24 » |
|
Azon túl, h megtanult erőteljesebb kajákat főzni, miben fejlődött? Mert az anime róla sem mutatott semmit. Megvannak ezek bővebben a mangaba? Okama kempokat sajátított el gondolom...
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #23 Dátum: 11 okt 19, 17:54:03 » |
|
A sok futás a buzik elől gondolom rendesen megedzette a lábait
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 11 okt 19, 21:44:34 » |
|
Igen. Mangában már megvannak az edzés jelei mindenkinél, nem akarok spoliert írni, tehát csak annyit mondok, hogy Putirral teljesen egyetértek:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #25 Dátum: 11 nov 05, 12:02:42 » |
|
Emberek... az, hogy az animében még nem láthattunk semmit egyes szereplőkről, az nem jelenti azt, hogy később nem fogjátok meglátni... a mangában ugyanaz van, mint az animében. És fordítva. Nem hagyhatnak ki semmit. És eddig nem is hagytak. Türelem, tornaterem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #26 Dátum: 11 nov 15, 20:18:53 » |
|
Zseniális, amit Zoróval művelnek. Olyan kis piti hülyeségeken esnek egymás torkának, hogy az már csodálatos xD Azon szakadtam nagyon, hogy amikor Thriller Bark-on Zoro először negatív lett (amikor Sanji nem), és azt mondta hogy 'Sajnálom, hogy megszülettem' akkor Sanji mennyire de mennyire kiröhögte xD Meg amikor a zombijaik harcoltak, és a denevér (valami H-betűs) arra repült: -Ti meg miért egymással harcoltok? Lenne jobb dolgotok is! - (kórusban) Ez Hobgack-sama parancsa!! - Miért, mit parancsolt pontosan?!?? - ÖLD MEG, AKI ÚTBAN VAN!!! Még a zombiajik is xD De ami a legeslegjobban tetszik, hogy hiába oltják rommá egymást minden adandó alkalommal, habozás nélkül föláldoznák magukat a másikért. Nekem ez akkor 'látszott' vagy akkor tudatosult a legjobban bennem (persze addig is tisztában voltam vele), amikor láttam Sanjinak azt halálra rémült, iszonyodó arckifejezését, amit akkor mutatott be, amikor látta TB-n Zorót, Kuma után, csurom véresen. Eddig is tudtam a Szalmakalaposok közötti 'szereeete' meg összetartást, de akkor esett le igazán. Kevés olyan film/anime/könyv van, amikor a főszereplők e kedvenceim, de ez egy olyan ^^
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #27 Dátum: 11 nov 15, 20:38:20 » |
|
Szerintem sokkal jobban látszott ez a barátság akkor, mikor Kumának felkínálta magát Zoro, majd Sanji mondta, hogy inkább őt vigye el. Itt konkrétan az életét áldozta volna a csapatért. Bár ilyen barátság a legtöbb animében jelen van, csak néhol az egyik fél kedvesebben közelít a másikhoz (pl.: Ishida-Ichigo, Yamamoto-Gokudera, etc...).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #28 Dátum: 11 nov 24, 22:08:53 » |
|
Ezzel az orvérzés dologgal remélem leállnak a következő részekben mert én már unom. Vicces volt eddig de azért nem kellene a ló túloldalára esni. Inkább mutasson már valamit az új technikáiból.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 11 nov 24, 22:15:04 » |
|
Ha minden igaz a következő részben láthatsz egy új technikát tőle. De szerintem ez örök dolog lesz nálla, ez az orvérzéses téma:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|