Bastian
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 11 nov 04, 11:23:31 » |
|
@ RoronoaZoro
Szívemből szóltál a Fairy Tailre ráférné a verés, amit egy Zancrow és Azuma meg is tudna tenni.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 11 nov 04, 11:48:01 » |
|
Mi lesz utána? Mindig szokott lenni egy újabb amelyről még csak nem is tudunk. A fény és a sötétség rendszere mindig igyekszik egyensúlyban tartani magát. Ha az egyik egy rövid időre erősebbé válik akkor a természet ezt megpróbálja egyensúlyba hozni. Egyszerüen ha elveszek valamit a sötétségtől akkor a fénytől is elfogok venni valamit valamilyen formában. A kérdés csak az, hogy milyen formában történik meg ez a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 11 dec 01, 20:54:21 » |
|
Néztem egy sorozatot, és amikor a közreműködők nevét írták, volt köztük egy Meredith, és egyből az ugrott be, hogy nem ez akarna-e Meldy neve lenni valójában. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 11 dec 06, 18:17:26 » |
|
Tudja a fene... Van egy "Meredy"-féle létező név változat is. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 11 dec 19, 20:09:17 » |
|
Általában nekem bejönnek a sötét céhek tagjai, mert mind szolgál valamilyen meglepetéssel. Ennek a céhnek a tagjai különleges mágiákkal rendelkeznek, szinte mind lost magic, ami eléggé erőssé teszi őket. Röviden: csak a mágiájuk miatt kedvelem őket. (néha viccesek, de nem jellemző rájuk a poéngyártás). Na jó, azért Meredyt kedvelem Juvia miatt is  Rustyrose meg igazi bolond  ő vicces néha. Ultear csak a mágiája miatt kedvelhető sztem( meg azért jól néz ki  ). Zancrow, Kain, Azuma egyáltalán nem szimpi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 21, 14:41:06 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
kiszsivany
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Dark Lord
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 12 jan 18, 22:37:30 » |
|
Azuma az egyetlen aki tiszteli az ellenfeleit. Ultear jónak jó de hát elég egy áruló spiné a kis csajjal együtt. Hades egy hülye vén f*sz senki nem tudja miért nem döglött addigra meg hiszen Makarov is milyen öreg akkor Hades. Zancrow egy nagyképű szánalmas kis hülye. Bluenote elég erős de hát szegénynek esélye nem volt. A többiek meg tőltelék szereplőnek elmennek.
|
|
|
Naplózva
|
Raiton - Chain Lightning no jutsu!
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 12 jan 19, 21:37:19 » |
|
Hades a hordóban tartott ördögi szívnek köszönhette a hosszú életét és zs erejét: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/248/8
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 12 jan 19, 22:13:51 » |
|
Grimoire Heart. A fejezetek alatt iszonyat szimpatikus lett nekem, az animés részek ebből néha elvettek, néha pedig még növelték a szeretetet.  Kár, hogy nem verték el a Fairy Tail-t. Vesszenek a tündérfattyak!A kedvenceim Rusty, Meldy, és a végefelé nagyon megszerettem Ultear-t is. Rájuk nagyon rádolgoztak az animés részek, azért ezt bevallom.  Előre várom Ultear múltját is meganimálva. Off, egyetlen ember kedvéért: Bár a kedvenc karaktereimet a céhből nem mutatták, ez kifejezetten rosszul esett a lelkemnek. Pedig már vártam, hogy mikor lép elő a tömegből Den, és kaszabol le mindenkit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 12 feb 11, 20:50:06 » |
|
Aktuálisan ugy is lesz róluk szó a mangában szóval itt egy alkalmas téma. Eddigi ismert céhtagok Ivan - céhmester mágiája ismeretlen de neki van saját témája vele ne ide gyertek  Narpuding Flare Corona - "Hajmágia" vagyis a haját használja azzal támad és formázni is tudja pl: Lucy ellen farkassá. Obra Kurohebi Alexei - A maszkos csapattag a versenyeken de kiderült valójában ő Ivan És akkor én kezdenék is egy témával  Szerintetek milyen céljaik lehetnek tudom hogy nem ismerünk célokat tőlük de mégis milyen ötleteitek vannak?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 10, 09:57:19 írta Gery0704 »
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 12 feb 11, 21:04:27 » |
|
A céljuk talán Fairy tail elpusztítása?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 11, 21:05:57 írta spero »
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 12 feb 11, 21:07:26 » |
|
Gondoltam rá de ez tul egyszerü lenne. Szerintem egy sokkal "gonoszabb" több embernek gondot okozó céljuk van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 12 feb 11, 21:11:31 » |
|
A FT elpusztítása, hogy megszerezzék azt amit Makarov mutatott Gildartsnak, ha egyáltalán tudnak róla? 
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
HayateLen
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 12 feb 12, 03:35:49 » |
|
van rá esély, hogy Makarov a fiának is megmutatta, azt amit nem régiben Gildarts-nak és lehet hogy Ivan-nak más tervei lettek volna vele, mint az apjának..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 12 feb 24, 19:25:39 » |
|
Lehet bővíteni a taglistát Obrával, azzal kigyó fejű szerzettel. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 12 feb 24, 22:25:35 » |
|
megtettem és Flare mágiáját is már ismerjük