Zapor
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #30 Dátum: 13 ápr 09, 11:43:52 » |
|
Én imádnám, főleg, hogy szerintem is nőstény Bár tényleg sok minden eddig nem derült ki róla, és amikor Natsu Gazille-t kérdezi a sárkányok eltűnésével kapcsolatban, Gazille elég lekezelően beszél Metallicánáról, de azért látszik rajta, hogy ő is viszont szeretné látni. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/066/13Én nem tartanám lehetetlennek, hogy Gazille "pokróc" viselkedése nem a sárkányára hasonlít, lehet, hogy egy kedves anyukája/apukája volt, és az eltűnése miatt rágott be ennyire Gazille. Mashima-senseiről azt is el tudnám képzelni, hogy Happy anyukájához hasonló személyiséget ad Metallicánának, ha tényleg nőstény "Gazille az ő kicsi fia"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #31 Dátum: 13 ápr 11, 14:02:39 » |
|
Nekem is bejönne ha nőstény lenne Metalicana. Én, olyan személyiséggel képzelem el, mint a régi Mira. Keménynek tűnne másik előtt, de elpirulva mondaná Gazillenek és Levynek, hogy milyen aranyosak együtt.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Zapor
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #32 Dátum: 13 ápr 12, 06:41:11 » |
|
Piruló sárkány? Ezek után muszáj, hogy nőstény legyen! Igneel-től valami módon egy kicsit tartok, nekem valahogy komornak tűnt, de lehet csak azért, mert a szunyókálásából ébresztette fel Grandine Bár aki Natsu-t nevelte, nem lehet piskóta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FAF
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 13 ápr 20, 02:14:47 » |
|
Lucy anyja pont abban az évben halt meg, amikor a sárkányok eltűntek (x777). Van jelentősége? Ki tudja... ^^
Ez bennem is felmerült, személy szerint én abban bízok h ha már benne van és bemutatták akkor nem véletlen! Egy kicsit off a téma, de annyira azért nem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #34 Dátum: 13 máj 26, 13:24:14 » |
|
Az első hsz-ben a sárkányok listája frissítve az eddig nevesített sárkányokkal. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #35 Dátum: 13 máj 26, 15:10:49 » |
|
Chakra ©-san miért segédtudományt írtál Weisslogia helyett? Azt nem tudom Mashima mennyire vette figyelembe, ha már ennyi latin nevet használ, de az "~a" végződésű szavak a legtöbb esetben nőnemű. S a logia ide tartozik. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/301/12Korbban tán említtetem, hogy ő talán Weisslogia naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/329/11 De itt mintha jóval fiatalabbnak nézne ki. Az új infók kapcsán szerintem nem zárható ki, hogy mindketten fény/szentség eleműek s az esetleges rokoni szál. -------- Egyébként az, hogy J Vadócka anno azt mondta Cirkóniának, hogy tegyen amit akar, meg most Atlas Flame is át állt, lehet azt jelenti, hogy voltaképpen nem is irányítja a sárkányokat, hanem inkább csak valami közös megegyezés miatt hallgatnak rá.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 26, 15:14:07 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #36 Dátum: 13 jún 30, 17:43:19 » |
|
Az első hozzászólásban a sárkányok listája frissítve. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Akimindenttud
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
avatár törölve (by moderátor Shiro)
|
|
« Válasz #37 Dátum: 13 júl 27, 21:31:07 » |
|
A jó öreg Gildartz a 166. mangafejezetben említ egy fekete sárkányt (aki letépte a bal kezét és lábát, ill. kitépte némi belső szervét). Erről a gyíkról nem tudunk semmit. Ha esetleg Metallicana tényleg fekete, akkor lehet, hogy ő az.
Gildartz-ot ha jól tudom Acnologia tépázta meg.A Tenrou szigetes incidensből kiindúlva.Ott fájlalta a karját amikor megjelent Acnologia..Bár nem tuti
|
|
|
Naplózva
|
/"Fear is not evil. Please pay attention to weakness, and once you get to know them not only stronger, but also become a nicer man."\
|
|
|
Zeref
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #38 Dátum: 13 júl 27, 22:04:38 » |
|
Akimindenttud: Igen, azóta már rájöttünk. Nézd meg a dátumot mikor írta Chakra
|
|
|
Naplózva
|
"Mert álom a bűn és álom a jóság, De minden álomnál több a valóság" - Karinthy Frigyes
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #39 Dátum: 13 nov 22, 20:18:17 » |
|
Sziasztok! Van egy feltevésem a sárkányokkal kapcsolatban.. Lehet baromság, sőt erre már kitértek egyszer az animében, de nekem mégis szemet szúrt. Ugye mint tudjuk a sárkányok x777 07.07.-én tűntek el, Lucy anyja is ekkor halt meg(mondjuk ez nem biztos, hogy jelent is valamit:D de elmekivetítéssel lehet bárki két helyen, lásd Gerard-Siegrain) és ott van Polyuska aki állítása szerint Grandine edolasi megfelelője. [SPOILER] ott van Acnologia, a sárkány aki eredetileg ember volt, és sárkánnyá változott. [SPOILER VÉGE] Mi van akkor, ha a sárkányok emberré tudnak változni? Vagyis végig ott vannak köztük, elbújva. Polyuska nem véletlen kerülheti az embereket... Igneel-t kivéve, mert vagy olyan makacs, hogy ő ugyan nem fog átváltozni, vagy tényleg hülyeség amit mondok. Egyszer valami telepátiával beszélt is egyszer Igneel-el Grandine, ki tudja tényleg Polyuska volt az. Számomra eddig ez a legértelmesebb magyarázat az eddigi következtetésekről, de az is lehet, hogy már csak bemesélem magamnak. : D
...
Itt elég szépen le van vezetve, hogy Polyushka miért nem lehet a sárkány Grandine: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/260/4Persze ettől még nem kizárható, hogy pl. az edolasi Wendy lánya vagy unokája (inkább az utóbbi) Polyushka-nak és ezért kedveli valamennyire a földvilági Wendy-t is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichirou
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #40 Dátum: 13 nov 25, 20:07:05 » |
|
Igen, de attól függetlenül, hogy ő elvileg már akkor is ott volt, amikor a sárkányok még jelen voltak, lehetett egyszerre 2 helyen is, elme kivetítéssel bárhol lehet egyszerre 2x, gondoljunk csak Gerard és Siegrain esetre, mindenkivel elhitették, h ikertestvérek... Ugyan úgy elhitették mindenkivel, hogy 2 külön "lény" (ember és sárkány) És abból adódóan következtetek erre, hogy emberré tud változni, amit már korábban is leírtam[SPOILER] Acnológia is elvileg ember volt. [SPOILER VÉGE]
Vagy még arra is tudok gondolni, hogy Polyuska is sárkány ölő, méghozzá ő is Grandine tanítványa, ezért igazából nem Grandine kereste meg Polyuskát és íratta le vele azt a 2 mágiát, hanem ő neki adta Grandine és ő adta tovább neki, ezért is kedveli mert mindkettejüket Grandine tanította.
Bár nekem még mindig logikusabb, hogy ő Grandine, ezt a Edolas dolgot pedig csak ürügyként állítja magáról. Sőt, szerintem a Lumen Historie is köthető a sárkányokhoz. Nem tudom, hogy de nekem valami ilyesmi elképzelésem van.
De persze ezek csak elképzelések sajna, várom már a folytatást, próbálom kiötleni, hogy mi lehet majd a folytatás, mangát nem akarom olvasni, így is elrontottam már pár részt abból is elolvastam és nem kellett volna. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|