Gray *-* Nem tudok sok újat mondani. Helyes, vicces, iszonyat erős (mármint, Natsu mindig kapja az újabb Dragon Slayer erősítéseket, ennek ellenére Gray még mindig tartja vele a lépést, le a kalappal. Bár ezt szerintem előttem is elmondták).
A vetkőzése a manga/anime egyik egyfolytában előjövő poénja, és remélem így is marad, Gray személyiségéhez tartozik. Juviának ott a rajongása, Lucy-nak hogy mindig betörnek a lakásába és hogy a harc végére alig van rajta ruha, Natsunak az émelygése mozgó járművekben, Gray-nek meg a vetkőzése xD
Arra a láncra kíváncsi vagyok... először azt hittem, ez csak egy olyan utalás volt Mashimától az első művére, a Rave Masterre (miután kiolvastad, felnyílik előtted a világ, és felfedezel egy csomó utalást az FT-ben. Khmpluekhm), de mivel ez az egyetlen dolog, ami rajta marad még vetkőzés után is, kíváncsi lettem. Talán tényleg lesz jelentősége... mármint, Natsu sáljának van, Gray nyakláncának miért ne lenne?
A másik dolog amit imádok Grayben, az az érzékenysége a sírásra. Amikor Erza sír, mindig ijedt arcot vág (tekintve hogy Erza nem az a sírós típus), meg Mirát sikerült kétszer is megríkatni (például amikor Lucy azt mondta, övéké a legerősebb csapat, Gray megkérdezte hogy honnan vette ezt a marhaságot, Mira meg elsírta magát, mert ő mondta xD), utána ott nyugtatta
Amúgy ha már összehasonlítjuk Gray-t más animés karakterekkel, ki szerint hasonlít Rin Okumurára (Ao no Exorcist)?