Lew
|
|
« Válasz #15 Dátum: 10 aug 07, 19:54:51 » |
|
Hol hangzott el hogy Urtear Ur lánya? Valszeg csak nem figyeltem de nem láttam még róla konkrétumot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 10 aug 07, 20:50:53 » |
|
Azt hiszem Gerrard mondta hogy "ha anyád még mindig élne valószínüleg a 10 szent mágus között lenne" vagy valami hasonlót. Ez akkor volt amikor jöttek vissza a Deliorás küldetésről,és épp Ur-ról volt szó. De mindjárt nézek manga fejezetet ha fent van olvasóban:D
szerk.: azok a részek nincsenek fent mangaolvasón,szóval nem adok linket xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 07, 21:10:22 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #17 Dátum: 10 aug 07, 23:46:05 » |
|
Ja, de azt "még" Siegrain mondta.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #18 Dátum: 10 aug 08, 09:57:33 » |
|
Értem. Azért ezis egy érdekes történet mert Ur aztmondta soha nemvolt gyereke. Lehet valami egyéjszakás kaland csak az sántit hogy Ur-t nem ilyennek ismertük , hogy csak úgy elhagyja a saját lányát, elvégre a tanitványaira is nagyon vigyázott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #19 Dátum: 10 aug 08, 14:28:30 » |
|
Ur sosem mondta, hogy nem volt gyereke. Amikor Leon kibukott azon, hogy Gray-t is maga mellé vette, akkor Leon valami ilyet mondott: "Én nem vagyok elég, hogy pótoljam a lányodat?". Ezen persze Ur kicsit felkapta a vizet, de szépen lereagálta. ^^ Urtear jelenleg "rossz kislány" (Gérard-t is ő manipulálta), így szerintem lesz itt még valami kavar a körül, hogyan is került el Ur mellől... ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #20 Dátum: 10 aug 08, 20:11:24 » |
|
Most hogy mondod télleg volt ilyen rész Bár akkor nekem tökre úgy jött le hogy meghalt a lánya de úgyfest más történt. Azért kiváncsi vagyok mint kaptak össze , várok már egy olyan Saga-t amiben végre felbukkan Urtear és Zeref.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
|
« Válasz #21 Dátum: 10 aug 09, 18:48:35 » |
|
Én azt tudnám elképzelni, hogy halottnak hitte a lányát. Meg mintha lett volna szó az apáról is valahol, hogy ő vitte magával? O_o (Ezt mondjuk lehet, csak beképzeltem, de valamit biztos mondtak róla)
|
|
|
Naplózva
|
鋼 の アンナ、 悪魔 な 少女、地獄 の 女神様
˝...A kedves, aranyos álmok valóra válnak...˝ By: Buszvezető srác az álmomból
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #22 Dátum: 10 aug 10, 20:39:12 » |
|
Kicsit extrém gondolat de mivan ha Zeref az apja? Ur lehet nemtudta hogy az apa Zeref és Zerefnek kellet egy S osztályu mágus És lehet hogy az a kristály akivel Urtear beszélget Zeref legyengült formája És megvan a magyarázat Ur miért hagyta el mindkettőt. Erre kb 0.01 % esélyt látok de érdekes lenne, és örülnék egy ilyen fordulatnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #23 Dátum: 10 aug 10, 21:52:52 » |
|
Hát Zeref nem igazán lehetne.xD Nem halott, de nem épp olyan helyzetben van, hogy gyerekeket gyártson. A kristályban pedig Hadessal beszélgetett, a céhmesterével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 10 nov 05, 16:06:16 » |
|
Jajj, most kezdtem el nézni a Fairy Tailt, de egész pontosan Gray miatt. xD Morcos bishi, ráadásul folyton vetkőzik, szóval telitalálat. Bár még az elején vagyok, de az a legédesebb benne, hogy egyik részben kétszer is elkezdett sírni, sőt kiskorában is csomót bőgött, imádom! >w< Amúgy érdekes ez a kék haj+morgós természet összeállítás, mert Sasuke mellett engem a D.gray-menből totál Kandára emlékeztet, és a DGM-ből ő volt a kedvencem. De asszem új szerelmem van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #25 Dátum: 10 nov 05, 19:22:18 » |
|
Nem akarlak elkedvetleníteni, de Gray haja fekete (semmi spoiler, csak egy csoportképes borító): http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/027/4 Persze az animében gyakran van kékes fénye a fekete hajú emberek hajának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #26 Dátum: 10 nov 05, 21:30:05 » |
|
Kanda és Gray... szerintem annyira azért nem hasonlítanak. Akkor jobban kedvelném.xD D-Gray Manból Kanda a kedvenc karim, Gray annyira nem nagy szám a szememben. Alapvetően ő is morcos de ilyen téren meg se közelíti Kandát. Gray sokkal érzelgősebb, ahogy te is írtad még el is bőgte magát nem egyszer. Kanda mikor tenne ilyet?xD Ő egy érzelemmentes állat, pont ezért csípem. Nameg még sorolhatnám, de mindegy, egy szó mint száz, szerintem nem igazán hasonlítható össze a két karakter jelleme.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 05, 21:30:38 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #27 Dátum: 10 nov 05, 22:43:46 » |
|
EZ itt off de pont a mostani dmg-ben bögte el magát Kanda is ^^ bár megvolt rá az oka.
Gray nekem ilyen semleges. Mivel faszi vagyok nem szívesen nézem amikor pucérkodik. De amúgy erős mágus meg jóarc is =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #28 Dátum: 10 nov 05, 22:52:04 » |
|
Ezt nem tudtam, a legújabb fejezetet még nem olvastam el.xD Habár ez nem igazán változtatja meg a véleményem kettejükkel kapcsolatban. Kandához képest Gray egy nyálgép.xD
A karaktere számomra is semleges, nincs vele semmi bajom, de olyan nagyra se tartom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #29 Dátum: 11 jan 13, 18:34:20 » |
|
Válasz erre a hszre: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=3766.msg563997#msg563997Ja, még hogy "nem ért annyit"... Urtear gyakorlatilag "csak" az idő Ur(tear)nője. (Ez most kicsit OFF lesz, de majd kiderül, miért is írom ide:) Az még nem derült ki egyértelműen, hogy születni kell-e egy adott típusú mágiához, vagy elég "csak" megtanulni. Mert pl. Erza esetében láttuk, hogy már eleve a Lecserélés mágiája ébredt fel benne, miután Rob nagypapi megvédte. De Gray és Leon csak tanulták a mágiájukat. És az is kicsit nehezen képzelhető el, hogy egy embergyerekben a sárkányok ereje ébredjen fel (Natsu, Wendy, Gazille). ^^" Valamiféle fogékonyság valószínűleg kell az adott mágia iránt, de hogy ez be is határolja-e az elsajátítható mágiatípusokat, azt nem tudjuk. Ezzel arra akartam célozni, hogy ha annyira a "vér" határozná meg a mágiát, akkor valószínűbb, hogy Urtear jégmágus lenne. Bár az apját nem ismerjük, de valószínűleg nem mágus volt. Hiszen Urtear szerint az apja pont azért hagyta ott Urt, mert az túlzottan is a mágia megszállottja volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|