Chakra
|
|
« Dátum: 10 ápr 20, 21:40:15 » |
|
Lucy Heartfilia. Csillagmágus.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1 Dátum: 10 ápr 21, 11:48:57 » |
|
Nekem egyértelműen a kedvenc szereplőm. Persze még csak a történet elején tartok, szal változhat. De nem valószínű, hogy így lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2 Dátum: 10 ápr 21, 15:02:29 » |
|
Aes, ha te nem írtál volna ide, akkor én szólítottalak volna fel rá. Nem akarok spoilerkedni, de szerencsére Lucy a mai napig sokat szerepel a Fairy Tailben. És mindig hozzá a formáját... vagy a formáit?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3 Dátum: 10 ápr 21, 15:42:35 » |
|
Jah én még csak a 12. résznél tartok. Úgy rettegek a spoilertől mint ördög a szenteltvíztől. xD
De Lucy amúgy is nagyon jó kis szereplő. Remélem azért majd lesznek szerelmes szálak is a történetben vele kapcsolatban. Meg a tudásai is fejlődhetnének még egy kicsit, mert azért egyenlőre nem olyan nagyon erős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4 Dátum: 10 ápr 23, 16:25:24 » |
|
Lucy-t én is nagyon szeretem. Aranyos, kedves, segítőkész és nagyon vicces jelenetek zajlanak le vele a főszerepben. Meg tetszik az is, hogy ugyan nem túl erős kari és elég szőke nős tud lenni, de ha kell nagyon jól tud harcolni és ravaszul feltudja használni a technikáit. Mondjuk azzal egyetértek, hogy még lehetne pár új tudása.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #5 Dátum: 10 ápr 23, 16:50:50 » |
|
Akkor egy kis ellenvélemény. Nekem ő a legkevésbé szimpi karakter a fő 4-esből
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6 Dátum: 10 ápr 28, 18:27:24 » |
|
Lucy anyja pont abban az évben halt meg, amikor a sárkányok eltűntek (x777). Van jelentősége? Ki tudja... ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 28, 18:28:02 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #7 Dátum: 10 ápr 29, 13:09:58 » |
|
Jah én még csak a 12. résznél tartok. Úgy rettegek a spoilertől mint ördög a szenteltvíztől. xD
De Lucy amúgy is nagyon jó kis szereplő. Remélem azért majd lesznek szerelmes szálak is a történetben vele kapcsolatban. Meg a tudásai is fejlődhetnének még egy kicsit, mert azért egyenlőre nem olyan nagyon erős.
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy nem erős. Még bőven fejlődni fog és a Csillagszellemei szerintem erősek. Jó most nem Plue-ra gondoltam.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8 Dátum: 10 ápr 29, 22:51:23 » |
|
Jah Plue az nem egy izompacsirta az tény. xD De a többi szellem nem rossz, sőt szerintem nagyon erősek. Inkább az a baj, hogy az egész technika egy kicsit macerás. Persze a szellemek erőssége azért sokban kárpótolja ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #9 Dátum: 10 ápr 29, 23:49:32 » |
|
A személyisége nagyon bejön jó fej csaj. Csak az bánt amikor megszerezte Leot mintha a mangaka képünkbe nyomta volna, hogy ezt nézzétek ez a csaj mire lesz képes és leidézte az összes szellemét pár másodpercre és a későbbiekben ez sehol se van...
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #10 Dátum: 10 máj 02, 13:33:19 » |
|
17 résznél járok még csak de nekem egyenlőre ő nem annyira szimpatikus...Bár be kell vallanoma a Sakuráknál már most szimpibb mégis nekem valahogy Erza jobban bejön mert ő keményebb természet viszont Lucy nem annyira harcos stílusú akarkter, de valszeg csak azután jön amjd a krém róla szóval lehet h. korai volt még véleményt írnom...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11 Dátum: 10 máj 02, 14:51:33 » |
|
Igen, de amúgy csak annyi lett volna hogy beírod a topic címét googléba és megtudod pár mp alatt Nekem nincs bajom Lucy-val, olyan kis cuki, és legalább ő emberszámba veszi a csillagszelemeit, a később feltünő hasonló mágusokkal ellentétben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 10 máj 04, 22:55:21 » |
|
Egyértelmű favorit cuki,aranyos . A szellemek meg erősek, bár meg kell hagyni a nagy részük elég idiótán fest .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #13 Dátum: 10 máj 07, 23:08:08 » |
|
Szerintem is nagyon jó karakter, aranyos, kedves, olyan igazán kedvelhető kis szereplő. Mondjuk szerencsére, és más manga-któl eltérően, itt annyi kedvelhető női szereplő van, hogy nálam sokan beelőzik a fav listán.
És érdekes mód sűrűn kerül olyan helyzetekbe, ahol behatóan tanulmányozhatjuk a testét, még ha nem is általa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #14 Dátum: 10 máj 08, 21:42:14 » |
|
El kell ismernem nagyon meghatóan tud sírni... Tényleg áttérzi az ember mikor miért sír (nem úgy mint Orihiménél). Elvileg úgyanúgy idegesítenie kellene mint Sakura meg Orihime akik kb. ugyanezt a astátuszt töltik be de még sem. Nem mondom még mindig nem kedvenc(de valszeg még mindig sok mindent nem tudok) de szimpatikus kezd lenni.
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
|