Üdvözlők mindenkit a fórumon , bár igaz hogy új vagyok , de ez már nem az első felhasználóm
Hmmm
Azt talán nem lehetséges , hogy Natsu = E.N.D
Az N.D lehet Natsu nevének monogramja , az E meg a gonosz angolul , az az Evil
Talán Natsu volt az , akit Igneel nem volt képes megölni
Nem azért , mert nem volt hozzá meg az ereje , ha nem inkább nem tudta megtenni , mert meg látta benne a jóságot
Aztán valamilyen mágiával külön választotta a személyiségét , és talán ettől meg fiatalodót
Szóval a végén nem megölte , ha nem csak a gonoszt zárta el benne
Végül is nem tudjuk , hogy ki fia borja Natsu
Én azt valahogy elvetném hogy Zeref gyereke lenne Natsu , Zeref nem tűnik nagy csajozó gépnek
Nem az a típus , aki érdeklődne a nők iránt
Főleg nem egy zabi gyerek után !
Amúgy is utálja az embereket , miért hálna egyel az utált faj közül !
Szerintem csak bele unt , az állandóan ismétlődő körforgásba , ezért lett olyan amilyen !
400 év megtud változtatni , még egy hidegvérű gyilkost is
Talán E.N.D volt az , aki megváltoztatta Zerefet , már mint a Natsu jó oldala
Ha van mágia , amivel magát be tudja zárni Natsu testébe Igneel-t , akkor olyan is lehet , amivel a gonosz személyiséget zárhatja el
Az elmélet nem egészen tőlem származik , de gondoltam rá , így rá kerestem
Itt bővebben ki fejti az illető , igaz angol
:
http://ladymoonstache.tumblr.com/post/78138915401/evil-natsu-dragneel-theory-end-and-zerefSzerintem , egészen ésszerűnek hangzik a dolog !
Bár arra , hogy miért nem hagy hata el a rúnákat, már megkaptuk a választ !
Mert volt benne egy 400éves sárkány
Az is arra utal , hogy Natsu E.N.D , hogy Igneel figyelmezteti Natsut , hogy ne nyissa ki a könyvet , vagy pusztítsa
Mert talán akkor, felébred a benne nyugvó gonosz !
Így ha Natsu E.N.D
Volna értelme , hogy miért csak ő képe legyőzni E.N.D-et
Mert nem konkrét harcra utal , ha nem inkább fejbe lévő harcra , ami a test birtoklásáért megy
Tehát Igneel hisz , a Natsuban lévő jóság és a barátaihoz fűzőt kötelékek erejében
Kétlem hogy tudna vele végezni Natsu , ha E.N.D egy külön személy
Amikor még ahozz a démonhoz is ketten kelletek Gray-el !
És E.N.D sokal erősebb , mint az a démon volt
Az meg hogy találkozni akart vele , szintén jöhet abból hogy Natsu E.N.D
Hisz Zerefnek , E.N.D a mesterműve , miért ne szeretne vele találkozni , és megküzdeni
Az hogy Zeref nem ütközött meg natsuval , az is bizonyítja , hogy Zeref nem a jelenlegi Natsuval szeretne harcolni
Mert jelenleg Zeref , aprófát csinálna Natsuból , talán az ébredésére vár
Mert meg mondta ,hogy közeleg a leszámolásuk pillanata , de jelenleg ez nem leszámolás lenne , inkább csak egyoldalú agyon verés
Az elvárások meg érthetők , Zereftől Natsu felé , ha egyszer Natsu egy része E.N.D része is !
Nah meg említi Zeref , hogy vagy ő , vagy E.N.D tud csak el jutni hozzá
Ha a kettő , egy ugyan azon személy , akkor mindjárt van is értelme
Vagy Natsu megy elé , E.N.D erejével , amit magáévá tett , és legyőzi Zerefet
Vagy E.N.D pusztítja el Natsu személyiségét , át veszi felette a hatalmat , és ő megy Zeref-hez , végezni vele !
Nah meg fura , hogy Zeref ennyire ismeri Natsu-t , ennyire szívélyes és barátságos hozzá
Arra a szigetre is , inkább Natsu követve mehetett
Mintha nem is E.N.D és a közte lévő csatát várná (aki ugye a elpusztításáért született ) , ha nem inkább a Natsu és az ő közöttit
pedig nyilván való , hogy jelenleg Natsu meg karcolni sem tudná Zerefet
Személy szerint úgy gondolom , hogy érdekes lenne , ha Natsu lenne E.N.D
Talán még a barátai ellen is fordulhatna , a testért folyó harc közepette !
amolyan őrlődés középpete , amikor hol az egyik van hatalmon , hol a másik személyiség !
Fekete lángokkal , még király is lenne , olyan darkos lenne az egész
Érdekes lenne , hogyan viszonyulnának hozzá a többiek , pl Lucy akivel közel állnak egymáshoz Natsuval , meg Gray aki most démonölő !
Lehetne egy csata Natsu és Gray között , hisz ez volt az apja terve is végezni E.N.D-el , azért lett démonölő
Natsu véleménye is érdekes lenne , hogy mit gondolna saját magáról
Hogyan viszonyulna magához, ha démon lenne , és tegyük fel hogy bántaná a barátait , mondjuk Lucy -t !
Amúgy fúra , miért pont jég ?
Ha tűz ellen mennék , a víz jobb választás lenne , szerintem , nah mindegy
Bocsánat ha hülyeséget írtam !
De tőlem is csak ennyi telet , csak komplikálok
Köszönöm hogy elolvastátok hsz-em !