Dungeon Lord
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #165 Dátum: 16 jan 04, 09:54:59 » |
|
Búékot^^ Itt is van a kövi fejezet : http://www.mangamint.com/fairy-tail-467Sokan jól tippeltek.Ez a fejezet megint epic lesz.Csak max az nem tetszett,hogy Erzának hála,Kagura karaktere egyre gyengébb lesz.Ha Hiro ezt a hibát ki szeretné javítni,ami elrontott.Akkor Kaguya egyedül max saját céh támogatásával győzi le az egyik Spriggan tagot.És nem Erza dbz segítségével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #166 Dátum: 16 jan 08, 06:25:14 » |
|
Felkerült mangamintre ma a egy raw : O ma is lenne FT?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #167 Dátum: 16 jan 08, 09:01:36 » |
|
Közben belinkeltem a spoiler témába.
Szerintem csak hamarabb kikerült egy kép.
Úgy tűnik, Aquarius berántja valami külön "sellő-térbe" Lucy-t és Brandish-t. Lehet ott akar mesélni nekik.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Oliver
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #168 Dátum: 16 jan 08, 15:31:57 » |
|
Jött új spoiler nezzetek meg sajna telorol vagyok aquarius visszaterese talan nem fog mindenkinek tetszeni de az emlekek es vege.....nagyon varom remelem hnap kijon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasa87
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #169 Dátum: 16 jan 08, 19:18:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #170 Dátum: 16 jan 08, 19:29:28 » |
|
Vagy csak kidőlt a megerőltetéstől. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
sasa87
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #171 Dátum: 16 jan 08, 21:03:46 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 08, 21:12:41 írta sasa87 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dungeon Lord
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #172 Dátum: 16 jan 09, 15:53:40 » |
|
Itt is van a kövi fejezet : http://www.mangamint.com/fairy-tail-468-0Most az utolsó oldal alapján azt gondoltam,hogy valaki épp súlyosan megsebezte Zerefet vagy a másik lehetőség Natsuból lassan démon lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #173 Dátum: 16 jan 09, 18:20:59 » |
|
Most már csak akkor valaki azt mesélje el nekem hogy Layla hogy került annó a képbe. Hiszen ő hozzáment Jude Heartfilia-hoz, nem? Akkor elméletileg Jude családja őrizte a kaput. Vagy mivel Jude elvette Layla-t akkor már ő is a családhoz tartozott? Lehet, hogy őrült ötlet, de volt már rá példa, hogy adott esetben a férj veszi fel a feleség nevét. Rang, vagyon és a többi öröklése, meg miegyéb miatt.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Don Diablo
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #174 Dátum: 16 jan 17, 19:49:01 » |
|
A következő fejezethez:Natsu-nak Anti-Ethernano tumora van.Lehet nemfogja tudni használni a mágiályát, és itt jön a képbe az átok erő. Azaz E.N.D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dungeon Lord
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #175 Dátum: 16 jan 18, 11:35:35 » |
|
Kicsit késve,de megjött a kövi fejezet: http://www.mangamint.com/fairy-tail-469-0Nagyon jó fejezet lenne,ha az egyik legepicebb csatát nem a végeredményt mutatják be. Mert ezt a harcot vártam a legjobban,de végül semmi se lett belőle. Sajnos ezzel a fejezettel nem csak Warrod,hanem másik 3 legerősebb szentmágus szart se ér. Warrodtól és 2legerősebb szent mágustól én nagyon sokat vártam. Az egy dolog,hogy a múltkori fejezetnél kiakadtam brandishnél,de ez most még rosszabb volt. Nem azt mondom,hogy rossz fejezet volt. Csak itt olyan karakterek voltak,akikre nagyon kíváncsi voltam,hogy ki mit tud.. A végénél pedig kiderült az igazság.Serena god=Yuri. Miért van olyan érzésem,hogy ő tényleg meghalt,csak úgy mint Natsu ő is démonként született újjá. Ezért nem emlékszik semmire vagy más személyisége lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oliver
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #176 Dátum: 16 jan 23, 01:34:28 » |
|
Ééééééés Megérkezett ACNOLOGIA! Nagyon beteg!!!! Elvileg látjuk Serena erejét és a végén Acnologia elintézi! A nagy kérdés KI A FENE fogja őt elintézni? Mert oké hogy pár Spriggant beszed de a jó oldalt is ritkítani fogja nagy eséllyel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasa87
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #177 Dátum: 16 jan 23, 19:33:21 » |
|
Végre megérkezik az utolsó résztvevő is a partyhoz Azért az nem semmi hogy Achnológia egy ütéssel megöli God Serena-t Az meg nem világos számomra hogy mégis kit szagolt ki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oliver
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 16 jan 23, 21:12:47 » |
|
Elv Serena Sárkány Lacrimákat használ és azt.+ Acno valami olyat mond h még 7 sárkányölőt megöl és eléri a dark dragon valamit fogalmam sincs mi lehet Majd angolul kiderül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 16 jan 23, 21:17:26 » |
|
Ez teljesen várható, hogy Achnologia irtja majd mindkét oldalt de első sorban a Springanokat. Alapvetően ők összeesküvést szőttek Zerefel. Márpedig Zeref azt mondta, hogy ő az egész emberiséget akarja elpusztítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|