Pöcök
Gennin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Elsőszámú csokikajáló törpicsekk x)
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 11 okt 21, 21:22:47 » |
|
Hát, amilyen képet vágott a további kocekákon... most kiszámoltam, hogy a hét éves semmi után Lucy mindössze 5.880.000 pénzzel lóg. Leon... mit tettek vele ezalatt az idő alatt, hogy ilyen lett? Összezárták a Blue Pegasusosokkal? Amúgy jól láttam, hogy Lucy elment apucit látogatni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 21, 21:25:56 írta Pöcök »
|
Naplózva
|
Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ... The situation is hopeless but not serious. If life gives you lemons, make lemonade!
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 11 okt 21, 21:35:19 » |
|
Jaja, és közel sem biztos, hogy jó híreket kapott. Nem biztos, hogy az örege meghalt, lehet, hogy csak elment keresni Lucy-t és azóta nem látták. Ja, és kihagytam egy fontos momentumot: Reedus rajzai között a hét évvel idősebb Wendy egész helyesre sikerült. De egy kicsit "deszka" lett az edolasi verzióhoz képest. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 21, 22:02:05 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 11 okt 22, 20:10:21 » |
|
Nekem az jött le a fejezet végéből , hogy Lucy faterja meghalt . (Nem mintha el tudnám olvasni.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 12 ápr 20, 13:55:18 » |
|
Nem lesz ez rossz fejezet =) A Mermaid-es csajszi elég tápnak tűnik, a sabertoothos-ról meg lehetett sejteni hogy csillagmágus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 12 ápr 20, 14:10:51 » |
|
Bár még nem tudom hogy , hogyan de Arcadios úgy tűnik nem tudta, hogy Yukino is Csillagmágus. Így a síros Lucy elmélet újabb változata az, hogy Yukino lesz az áldozat és úgy kerül majd Lucyhoz utólag a Halak kulcsa, amit szemlátomást Yukino használ. A Mérleg kulcsa meg lehet már régen megvan neki az apjától kapott ajándékból, csak még nem láttuk. Így mind a 12 Aranykulcs meglenne Lucynak. OFF: A 32. kötet mellé Mashima kiadott egy erő-mérő skálát a csapatokról, bár néhány helyen direkt nincsenek értékek megadva. Konkrétan az egész Raven Tailnél ? van. Egy minta: http://img227.imagevenue.com/img.php?image=899765462_f32_178_122_582lo.jpgLegfelül: Támadó Erő Bal Felső: Védelmi erő Jobb Felső: Sebesség Bal alsó: Intelligencia Jobb alsó: ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 20, 14:17:18 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 12 máj 02, 14:29:52 » |
|
Hoppácska. Megérte ennyit várni, jó fejezetnek ígérkezik =)
Milliana elég eszelős fejet vágott =D Yukio vagy hogy is hívták meg úgy tünik az Ft-vel spanol =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 12 máj 02, 15:05:17 » |
|
Szerintem Yukinot kirúgták a Sabertoothból, és a Fairy Tailhez megy vigasztalódni.  A Sabertooth mestere brutálisan keménynek tűnik, csak ne hogy az esze bánja az erejét  Millianna szerintem valami olyasmit mond Erzának, hogy Kagura célja az az, hogy kinyírja Gérardot a bűnei miatt, megjegyzem Millianna se tiltakozik ez ellen. Mondjuk a Mennyország Tornyás múltjuk ismeretében ez érthető.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 02, 15:06:23 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 12 máj 02, 15:28:35 » |
|
Na a Sabertooth mestere engem Jose (Phantom Lord) mesterre emlékeztet ahogy bánik az emberekkel .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 12 máj 18, 14:31:13 » |
|
Úgy látszik "felveszi a napszemüveget" Minerva néni is betoppant! Yeahhhhhh  Natsu megint elereszt egy beszédet a bajtársakról, amitől Sting most nem dühös hanem idegbeteg lesz  Rogue legalább látja az iagzságot Natsu szavaiban 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kissmicy
Újonc
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 12 máj 18, 17:54:16 » |
|
hát a képek alapján Gemma kap egy-két atyai pofont Natsu-tól, ahogy ezt el is vártam  viszont erre a Happy-megidézős elsétálós jelenetre kíváncsi vagyok, mit fognak ott beszélgetni, az új csaj meg gondolom a "legerősebb 5ös" uccsó még nem látott tagja, rá is kíváncsi vagyok, mit tud...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 12 máj 25, 16:19:13 » |
|
nagyon kíváncsi lettem mi lesz ebben a részben. Lehet a cím '' zürzavar '' arra utalhat hogy cserélödnek tagok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 12 máj 25, 16:33:47 » |
|
Most komolyan? Kana gondol egyet és beugrik Gérard helyére? Hát ez egy vicc. Miért kell Kanát erőltetnie Mashimának, amikor már a Tenrou szigeten is látszott, hogy haszontalan és a partnere inkább megérdemelné az S-osztályt, mint ő? Most nagyon csalódott vagyok, de nincs mit tenni. FT-B: 0 pontot jósolok. A vicces az, hogy a Raijinshuu tagjai simán a cégen belül elférnének a top 10-ben akár, mégis Mashima kivonja őket a harcokból azzal az indokkal, hogy őrizzék a szobát, ahol a sebesült Elfman van. Fenébe már.  A "Zűrzavar" meg szerintem marad Pandemonium, ami majd az épület neve lesz, ami a pokol fővárosát akarja jelenteni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 16:38:25 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 12 máj 25, 16:39:42 » |
|
Azért kana se gyenge  . Tudja a fairy glittert ami nem halálos és használhatja a versenyeken. Biztos azért edzett rá  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 12 máj 25, 16:59:28 » |
|
Hát ez alapján szerintem már nem tudja használni, meg amúgy is nem tanulta hanem kapta a Fairy Glittert: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/251/7Remélem Kenton igazad lesz, és egy erős Kanát fogunk látni 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 17:00:15 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 12 máj 25, 17:07:32 » |
|
Kanánál sok múlhat azon, hogy végre sikerült beszélnie Gildatzal. Eddig talán az elhatározása fogta vissza Kana teljesítményét, amit láthatunk a szigeten. Nagyon bizonytalan, nem elkötelezett Fairy tagként cselekedett. Most talán felszabadult ettől a tehertől és saját akaratából teszi a dolgát. Eddig sem lehetett valójában gyenge ha indította az öreg az S osztályú vizsgán de nem volt igazán elkötelezett. Másrészt csatában nemigen hiszem, hogy részt kellene vennie, hiszen Gérard helyére érkezhet aki már harcolt az ő helyén. Csak a csapat elleni küzdelemben gondolhatok a részvételére, ott viszont jól jöhet mert a mágiája tartalmazhat csapat alapú támogató mágiát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|