Újra olvastam az összes fejezet,legalábbis a nem hivatalos sárkánykirály ünneptől.Szerintem jobb lesz,ha 5 fejezetenként fogom értékelni a harcot.
Mert ez még csak az 1.nap volt.Lényegében ezzel vagy kövi fejezettel fog lezáródni a bemelegítés. Minden oldalon kaptunk egy kis veszteséget és a legerősebb spriggan tagok még mindig rejtőzködnek úgy mint Gildtars vagy Gerárd.Acnologia is csak bemelegített a vadászathoz,mert egyelőre még Serenoval lesz lefoglalva.
Arról se feledkezünk meg,hogy Zeref csak most veszi komolyan háborút.Így gondolom még lesznek nagy fordulatok a harcnál.
Gildtars csak az a probléma,hiába erős,sajnos Acnologia hála kapott egy kis gyengepontot.(Belső szervei)Így neki is vannak már korlátai.Ha lesz itt áldozat,akkor nagy az esély,hogy Gildtars és Makarov mind2 áldozatok lesznek. Op képest itt nagyobb az esély a halálhoz.
Gildtars vs Acnologia kapcsán én inkább arra vagyok kíváncsi,hogy ki mentette meg Gildtars életét..Mert ilyen sérülésekkel egyedül nem boldogul az ember.Talán Gildtarsnak van egy új felesége?
Most okés,ez a manga nem arról híres,meghát ott van a fanservice. Csak arról se feledkezünk meg,hogy Lucy ír egy naplót.
Röviden lesznek olyan személyek,akik meghaltak és azt hősként fogja megírni Lucy.
Natsuék se biztos,hogy maradnak ebben a világban ,ha sikerül Acnologia legyőzni. Mert azt a küldetést kapták,hogy állítsák meg Acnologiát és szebb jövő legyen az emberiségnek. Kb ez tudom elképzelni,mint a sárkányok esetében:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/415/5.
Bár mi lesz a végeredmény,az nem lesz teljes happy end szerintem. Talán korai ez írni,de láttok benne lehetőséget.
Szerintem ne keverjétek. Az az árnyék a jövő Rouge árnyéka volt. Ő adott erőt Rougenak. Próbálta védeni Rougeot mert ha ő meghal akkor a jövő Rouge sem létezik. Mivel ő illetve a kapu már nincs játékban így ezek nem játszanak.
Minden világban van egy személy.A jövő Rouge már egyesült az árnyékal,míg jelen még nem:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/333/15Nem hiszem,hogy ez az árnyék Rouge lenne.Ő inkább egy parasyta,pontosabban egy Zetsu 2.Biztos vagyok benne,hogy nemsokára a démonok is csatlakozni fognak vele együtt.
Ez az árnyék lesz az egyik legnagyobb kakukktojás.