25 máj 02, 16:55:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 826 827 [828] 829 830 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2208318 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
AFR
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12405 Dátum: 16 jan 14, 15:34:51 »

Max annyi értelme lenne h megmentsék az sárkány fajt de ezt kétlem mert ak törlődne a jelen
Naplózva
KA-San
Újonc
*

« Válasz #12406 Dátum: 16 jan 14, 18:18:29 »

Brandish csicskáztatása , engem speciel nem zavart , csak maga jelenet és személyiség változás lepet meg egy kicsit
Amit meg   Jon97 , teljesen igaz
A bántalmazott , gyakran válik szintén bántalmazóvá , ez a japán anyósokra a legelemzőbb  illyes formábban a legjobban !
Lényegében , csak vissza adák másnak , amit ők kaptak , így szép az élet Nevet

Tökéletesen egyetértek littledragon-al  ,  pontosabban e miatt még mehetnének is , de ez is egy jó érv !
Max nem nyúlnak Achnologiahoz

Bár azt kétlem hogy Natsu és a vasevő , betartana bár milyen szabályt  !

A probléma a nagyapa paradoszonban rejlik , ami miatt kizár  a vissza küldésük
Persze dramaturgilag jól hangzik az ötlet , de túl sok veszélyt rejt magában  , elég csak rossz személybe bele szeretni , vagy olyan dolgokat elmondani valakinek , amiket nem kéne , és már is kész a baj !
Magyarán , az ismert világ , vagy is , az ismert jövő megváltozna , talán rossz irányba
Pl nem születik meg az első mester , bumm nincs FT , szabad az út a sőtét céheknek  , vagy még sorolhatnám  a következményeket !

Vissza küldés csak akor ok-é és lehetséges , veszély mentes , ha törlik minden jövőbben szerzett emléküket !
Azért én csak néznék , ha jó pár év emléke eltűnne , majd újra egy kb 4-5 éves bőrébben találnám magamat Nevet

Meg képzeljétek el , egy 4-5 évest , ezekkel az erőkkel , amikkel most barátaink bírnak
Hát szerintem eltűnne pár város a föld szinéről , csak úgy hirtelen
Natsu étel vásárlás , kb így nézne ki a jelenet
Natsu , Kérek xy ból xy-t
Boltos , Van pénzed kis fiú ?
Natsu , Nincs
Boltos , Akkor nem adok
Natsu , (Bevágja a hisztit  és a földre csap ) De adj

Ennyi vége egy negyed vagy  fél városnak kb Nevet

Szép volna Nevet
És ez simán kinézhető Natsuból és Gazilból , mert emlék törlés ide vagy oda , az erejük és a természetük nem változna !

« Utoljára szerkesztve: 16 jan 14, 18:27:31 írta KA-San » Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12407 Dátum: 16 jan 15, 16:18:08 »

53. kötet borítója. Örülök, hogy ők ketten kerültek rá, és jól néz ki a Ragnarokos kötés is rajta. Mögöttük pedig szív alakban vannak a fák...  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 15, 16:18:48 írta BrownOsment » Naplózva

Dungeon Lord
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12408 Dátum: 16 jan 15, 17:56:10 »

Az egyetlen negatív véleményem a mai fejezetről az Brandish csicskáztatása volt.Most komolyan egy ilyen erős ellenfelet egy iq  alatti Aquarius ne parancsolgasson neki .
Brandish ahogy csicskáztatja Marint, úgy csicskáztatta őt anno Aquarius, és ezek azért visszajönnek az emberben.
Na akkor még1x megismétlem a hangsúlyt .Brandish  vs Marin  és Brandish  vs Aquarius között. Brandish volt az egyik legerősebb spriggan tag.Aquarius pedig egy átlagos erejű csillagszellem.
Brandish gyűlőlte Lucyt és Aquarius mert miattuk meghalt az anya. AMINEK LOGIKUSAN TÖRTÉNNIE KELLETT VOLNA.. Héj te (csúnya szó) ide mered tolni a (csúny szó)-dat.Kapsz 1percet.hogy miért vagy itt .Vagy itt döglesz meg(Arról se szabad megfeledkezni,hogy már nem volt rajta a bilincs!)Ehelyett mi történt?Aquarius szét csicskáztatja Brandisht.
Ilyenkor csak néztem,hogy mivannnnnnn?
 Ez a dolgot nem lehet kimagyarázni,mert Hiro sikeresen elrontotta a gonosz karakterét.(Minerva 2.) Háború van és nem baráti csevej.
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 15, 17:59:18 írta Dungeon Lord » Naplózva
nonloso
Újonc
*

« Válasz #12409 Dátum: 16 jan 15, 18:24:50 »

Brandish nem utalta Aquarius-t....
Mielott Lucyhoz kerult a kulcs,azelott ugye Brandish anyjanal volt es mint emlitettek, olyankor Aquariussal együtt jatszottak, mondta is Grami Laylanak,hogy "Brandish maganyos lesz Aquarius nelkul"... mikor kicsi volt nyilvan Aquarius volt az erosebb es azota nem talalkozhattak,szoval a tekintelye meg mindig megvan. Gondolom neki is hasonlo viszonya lehetett Aquariussal mint Lucynak.
Meg amúgy Aquarius nem atlagos ereju hanem az egyik legerosebb csillagszellem.
Naplózva
shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12410 Dátum: 16 jan 15, 18:26:01 »

A bilincs rajta volt, mondja is Polyuska, hogy nem vette le a pecséteket ( http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/467/14 ). Ezért akarta megfojtani Lucy-t és nem az erejét használva megölni. Egyébként ha valóban meg akarta volna ölni, már régen megtette volna. Ráadásul a gyerek kori berögződések eléggé erősek, ki tudja mennyire csicskáztatta anno Aquarius (ez nekem sem tetszett annyira). És nem mondta, hogy utálja Aquariust, csak Layla-t gyűlölte és azt vetítette ki Lucyra.

Egyébként nekem tetszett a fejezet, szerintem egyszerűen és nagyszerűen oldotta meg a dilemmát Mashima. Lehet ezután a gyilkosság után lett olyan gonosz Zoldeo, mint amit a Grimoire Heart arc alatt láttunk belőle.

Szerk: Közben beírtak elém.
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 15, 18:26:41 írta shiranai » Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #12411 Dátum: 16 jan 15, 21:09:40 »

Nagyon jó meglátásaid vannak sokszor Dungeon, és mindig jól megalapozott véleményed van, de az azért nem túl jó, ha mindent egyértelműnek veszel, ami a saját véleményed Nevet
Mert hogy igen is, itt most egyáltalán nem az erőről volt szó, hanem, hogy mennyire visszajöttek a régi dolgok. Lucynak is hatalmas sokk volt, elsőre mi sem tudtuk hova tenni, de így, hogy megtudtuk, hogy milyen kapcsolatuk volt régen, szerintem teljesen világos és egyértelmű a dolog. Tegyük fel, hogy Lucy rohadt erős lesz a manga végén, de úgy igazán (ami nem is irreális, ugye). Attól még ahányszor meg fog jelenni Aquarius, ugyanúgy csicskáztatni fogja Lucyt, mint régen.
Ez ugyanaz, mint Erza esete. A fiúknak régen nem kéne maguk alá csinálniuk Erzától, mégis, a régi beidegződések megmaradtak.
Ezek poénok, és nem kell őket komolyan venni. Viszont egyáltalán nem ellentmondásosak, szóval nekem egyáltalán nincs gondom velük.

Arról nem is beszélve, hogy rajta volt még a bilincs. De tökmindegy, ha nem lett volna rajta, akkor is ugyanez történt volna.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12412 Dátum: 16 jan 15, 21:41:18 »

Amúgy meg szerintem nagyon vicces volt, ahogy egy ijesztő ellenségből Aquarius seperc alatt egy mazo kutyust varázsolt. Én nagyon jól szórakoztam rajta.  Nevet De azt tényleg nem értem, ezzel mi a baj. Fairy Tail eddig is ilyen volt, Mashima bármelyik pillanatban behozhat egy kis humort, ez mindig így volt. Oké, háború van meg minden, de nem kell komolyan venni. 450+ fejezet után azért már fel lehet ismerni a mangaka stílusát, történetvezetését. ^^
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #12413 Dátum: 16 jan 16, 00:48:53 »

Ezzel nem feltétlenül értek egyet. Ő kezdett bele egy ekkora drámai (-nak induló) háborúba, akkor vezesse is úgy a történetet, és ne úgy, hogy ne lehessen komolyan venni.
De Brandish más. Más szerepet tölt be. Én is marha jól szórakoztam rajta Nevet Régen volt ilyen jó poénja szerintem Mashimának. Persze kinek hogy.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Dungeon Lord
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12414 Dátum: 16 jan 18, 11:46:42 »

Elnézést,igazatok volt a bilincs dologról. Nem figyeltem,de akkor is viselkedés szempontból nem ezt vártam volna Brandishtől.Az is igaz,hogy nem szabad mindent egyértelműnek  venni. Csak mint mondtam,hogy itt most Háború van és nem baráti csevej. Néha már tényleg sajnálni tudom Lucyt.Mert ő egy élő boxzsák marad a manga végéig.
Mostani raw pedig végleg csalódtam.
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 18, 13:13:56 írta Dungeon Lord » Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12415 Dátum: 16 jan 18, 15:01:53 »

http://www.mangamint.com/fairy-tail-469

Hát mit is mondhatnék erre a fejezetre? Gondolkozik Ha jól értettem akkor Natsu-nak az a baja van,hogy használta Igneel erejét és ez valamiféle tumort idézett elö benne,amit Brandis sikeresen lekicsinyitett vagy esetleg eltüntetett. Arra azért kiváncsi lennék,hogy Brandis miért segitett nekik megmenteni Natsut?Evel ő mit nyert,elvégre Natsu az ellensége.

Kagura-t pedig szépen megszabaditotta a ruháitól Dimaria. smirksweat ikszdé De a Sabertooth-nak sem könnyebb.
Hát God Serena eddig megfelel annak,ahogy eddig bemutatták,mármint ahogy eddig beszéltek róla a többiek. Ellenben a másik 3 szent mágusban nagyot csalódtam. Reméltem,hogy láthatuk majd August-ot is harcolni,bár igazából God Serena-t se láttuk harconi,csak miután kiütötte aszt a 4-et.Valyon most akkor Warrod meghal,vagy valami csoda folytán mégsem? Egyébént én nem nagyon hiszek abban,hogy Yuriy=God Serena-val. Már nemegyszer mondták,hogy Yuriy meghalt. Bár nem mondom,hogy nem lehetséges de én nem nagyon hiszek ebben. Számomra ez egy icsit már sok lenne.
Arra nagyon kávincsi vagyok még,hogy Serena Isten miért ált át Zerefhez? Már várom a kövi fejezetet.
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 18, 15:03:47 írta Lehel94 » Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12416 Dátum: 16 jan 18, 15:08:52 »

Elköszönt Hadestol es Yuritol meg Mavistol is úgy hogy en se hiszem, hogy Serena lenne Yuri Mosolyog

De a következő rész címe őrült teória úgy hogy lehet :DDD

Serenat Gildarts se tudja legyőzni, de örülök neki hogy itt ki feküdtek a szent magusok, gyozze le ot szépen Natsu, Gray vagy Rufus es Orga merrt bármelyiküknek hatalmas ereje van Mosolyog
Naplózva
filipendula
Újonc
*

« Válasz #12417 Dátum: 16 jan 18, 15:12:19 »

Brandish kizárólag Lucy miatt mentette meg Natsu-t. Ez a kép is bizonyítja.
http://www.mangareader.net/fairy-tail/469/7
Naplózva
nonloso
Újonc
*

« Válasz #12418 Dátum: 16 jan 18, 15:14:52 »

Hát..én másra számítottam, de szerintem nem volt rossz fejezet.
Brandishnek is kell idő mondjuk amíg megemészti ezt az egészet és átáll.  ikszdé
Amúgy általában ha Mashima nem említi a halál pontos okát (pl. Layla esetében is ez volt), akkor még tuti, hogy lesz valami dolog az adott karakterrel. Yuriynál sem tudtuk meg ugye, csak annyit, hogy meghalt. Szerintem lehetséges, hogy ő God Serena, meg ugye hasonlítanak is eléggé... De lehet tök más van a dolog mögött... hogy ebből mit fog kihozni a mangaka  Nevet Gondolkozik
Remélem nem hal meg még Warrod, én bírom őt Szomorú
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #12419 Dátum: 16 jan 18, 15:25:35 »

Nem volt rossz fejezet végre lement Lucy, Aquarius és Brandish szála (ideiglenesen) és Natsu betegségét se húzták el a fejezet végééig.

Azért kicsit meglepett, hogy már beesteledett és a harcok félbeszakadtak.

Megmondom őszintén én azért kicsit csalódott voltam a fejezet végére. Gondoltam, hogy nem sokat fogunk látni a harcukból, mert azért elég korán találkoztak a Szent Mágusok Serena Istennel, de, hogy semmit se mutattak azt egy kicsit túlzásnak érzem. A végén amikor azt mondta Warrod, hogy még egyszer szeretné látni az arcát, akkor azt hittem, hogy az lesz a végén a csavar, hogy Yuriy= God Serena, de amikor mondta, hogy csatlakozni fog Yuriyékhoz az kicsit meglepett. Azonban ez még csak azt zárta ki, hogy Warrod tudta volna, hogy Yuriy életben van és ő God Serena, szóval még nincs kizárva, hogy a kettő ugyanaz. Bár szerintem ő az arcáról és a hangjáról felismerte volna, szóval szerintem ennek már kevés az esélye.

Most ha megölik a Szent Mágusokat azért leszek csalódott, mert nem láttuk az erejüket egyáltalán, ha meg életben hagyják őket, az meg akkor logikátlanság lenne..Szóval mindegy mi lesz a sorsuk szerintem Mashima nem tudja majd ezt jól megoldani.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Oldalak: 1 ... 826 827 [828] 829 830 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins