24 nov 30, 18:30:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 823 824 [825] 826 827 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2040946 alkalommal)
0 Felhasználó és 78 vendég van a témában
Topi
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12360 Dátum: 16 jan 08, 22:26:56 »

Húha, most sok gondolat kavarog a fejemben, de akkor kezdem Laylaval.
Ő tipikusan az a karakter, aki szinte az elejétől kezdve végig kíséri a történetet, mindig hallunk róla dolgokat, de még sosem láttuk... Szóval megy a ködösítés ezerrel meg minden (ott van ugye az egyetlen varázslat, kapu nyitás, tragikus halál). De épp ezért a hype-olás miatt reménykedek benne, hogy Laylanak volt még valami tényleges szerepe az egészben, nem csak az a kicsit seggből előrántós ötlet, hogy a kapu ezen oldalát kinyitotta. (Mert akkor ez az időutazás dolog elég nehézkes dolog lenne, ha arra kéne várni hogy a másik oldalát valaki kinyissa...)
Na mindegy, szóval csak zavarna ha mindezek után kiderülne, hogy egy sima megfázás okozta a halálát.
Reméljük ezekre a dolgokra a kövi fejezetben választ kapunk.

Brandish sztorija pedig egyértelműen sántít. Meg azért az FT-ben nem először fordult már elő, hogy az egyik szereplő hiányos/fals infóra alapozta a bosszúhadjáratát. Aztán kiderült, hogy a dolgok nem is úgy történtek, ahogy ő eredetileg tudta, szóval utána jött a kibékülős rész, és máris puszi pajtik. Lehet, hogy Brandish rosszul tudja a dolgot, vagy pedig egyszerűen hazudtak neki.
Valaki már korábban említette, hogy ha Layla gyilkolt volna, az elég erősen karakteridegen lenne. Ezzel teljesen egyetértek.

Aquarius feltűnése nekem tetszett Nevet Mármint örülök, hogy visszajött, ő az egyik kedvenc csillagszellemem. A belépő drámaisága valóban vitatható, még mindig nem gondolom azt, hogy Lucy olyan végveszélyben lett volna, amely elhárításához feltétlen szükség lett volna Aquarius feltűnésére.

Az, hogy a csillagszellemek maguktól megjelennek Lucy esetében, én mindig is úgy gondoltam, hogy Lucy miatt van, és hogy csak Lucy esetében lehetséges. A csillagmágia alapja a szerződés, amelyet a csillagmágus és a csillagszellem egymással köt. Attól eltérni elvileg nem lehet. Emlékeim szerint a csillagszellem megidézése és visszaküldése is, mind a két fél, a mágus és csillagszellem közös, együttes akaratán alapszik. Amikor még a történet elején az a bábos csaj irányítása alá vonta Taurust, Lucy képtelen volt bezárni a kaput, mert Taurus beleegyezése hiányzott. (Az most más dolog, hogy ezután Lucy felfejlődött, és sikeresen végrehajtott egy kényszerített kapubezárást). A bábos csaj Auquariust is irányítani akarta, és a legvégén megpróbálta bezárni a kaput, mire Aquarius válasza annyi volt, hogy neki nincs szüksége arra, majd ő maga bezárja a kapuját...
A csillagmágiát szerintem elég erőteljesen meghatározza az, hogy milyen kapcsolat van a csillagszellem és a csillagmágus között, és ez enged némi nemű szabadságot. Na meg nem kell elfelejteni, hogy Lucy meg a király elég jóban vannak, és mint tudjuk a király alkotja a csillagszellemek világának törvényeit, szóval simán tehet kivételeket.

Zeref végre elhatározta magát, és ez tetszik. Ahogy korábban írtátok a valódi rossz fiú itt Acnologia és nem Zeref. Ez szerintem is igaz, tekintve, hogy Zeref eredetileg nem ilyen természetű, ellenben Acnologiával, aki egyértelműen harcmániás és csak a hatalom és pusztítás érdekli. Zeref maga is fél Acnologiától, ez a Tenrou-szigeten ki is derült. Ami azt jelenti, hogy Acnologia erősebb Zerefnél, és azért lesz Acnologia elpusztítása Zeref célja, mert ő az egyetlen akadálya annak, hogy az egész világot leigázza.
Ahogy ti is írtátok Zerefben megvan a megtérés lehetősége, hiszen eredetileg is ez egy rákényszerített szerep. Amit az átka idéz elő. Ha az nem lenne, akkor nem volna probléma. És itt felmerült bennem egy kérdés: vajon mi történne akkor, ha valamilyen módon képesek lennének feloldani Zeref átkát? Mert továbbra is vallom azt a nézetet, hogy bármilyen átok, ha egyszer felkerült, akkor le is kerülhet. Vagy ez így túl elrugaszkodott ötlet..?
Ezt az átok  feloldós elméletemet azzal is próbálom alátámasztani, hogy minden embernek megvan a saját természete, amely előbb vagy utóbb felszínre kerül. Zerefnek pedig nem a mostani az alaptermészete. (Plusz ezt a természet-dolgot egy csomó animében is szokták mondogatni  ikszdé ikszdé)
Naplózva
Spartacus
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12361 Dátum: 16 jan 09, 10:23:42 »

Hááát, nem tudom. Szerintem már felesleges tovább feszegetni ezt a csillagmágus-csillagszellem-csillagszellemek királya kapcsolatot,majd kiderül a kövi fejezetben.
Hiro úgyis szereti húzni az olvasók agyát,na nem baj lehet úgy lesz mint múltkor a 465. fejezetben és szépen összehoz mindent,márhogy Laylaval kapcsolatban és pont kerül az ügy végére.
Zerefről meg annyit hogy szerintem 400 év alatt már annyira érkezett becsavarodni hogy azt sem tudja már hogy melyik az igazi énje.
Naplózva

Győzelem vagy Halál
Két dolog határoz meg téged:A türelmed,mikor nincs semmid;És a viselkedésed,mikor megvan mindened.
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12362 Dátum: 16 jan 09, 11:19:33 »

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/450/13
Ezen és a következő 3 oldalon szépen látszik is, hogy az Ellentmondás Átka nem csak a testét, de az elméjét is megzavarta.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oliver
Chuunin
*

« Válasz #12363 Dátum: 16 jan 09, 19:22:37 »

Elemzés miután elolvastam így is mert csak rawot láttam Nyelvesít http://www.mangamint.com/fairy-tail-468-0
MI TÖRTÉNHETETT NATSUVAL?! Csak erre mondjatok valami jó magyarázatot légyszi!Valami epicet Nevet Zerefet megölték! Mondjuk Acnologia!
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 09, 19:53:31 írta Oliver » Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12364 Dátum: 16 jan 09, 21:22:05 »

Hát mit is mondhatnék? Gondolkozik Szerintem már nagyon kellett ide ez a kis magyarázat,mostmár legalább megtudtunk még valamit Anna-ról. Szóval Layla azért halt meg,mert kellett volna mind a 12 kulcs ahoz,hogy kitudja nyitni a kaput aint án Natsu-ék jöttek,de nemtalálta Brandis anyját,igy a saját életével kellett használnia ahoz,hogy kitudja nyitni a kaput.
Szóval Grami-t Zoldio ölte emg azért,mert dühös volt amiért Layla-nak használnia kellett a saját életét,hogy helyettesitse Grami-t.Most azért kiváncsi vagyok-bár eszt már lehetett látni,hogy Brandish átáll Lucy-ékhoz. Azért kiváncsi vagyok arra,hogy mit kart még mondani Aqerious Lucy-nak mikor betoppant Happy.
Natsu szerintem azért lehet kiütve,mert Zeref átlötte END-könyvét nemrég és ugye tudjuk,hogy az a könyv ha elpusztul akkor Natsu-nak is löttek.Jó kis csavar lenne,ha most elöjönne mondjuk END. ikszdé Ördögi
Bár én END elöjövetelét ugy képzelem,hogy akkor lessz mikor összegyült minden fontosabb szereplő egy helyre,mint a springar 12 meg FT és szövetségesei,naugye azért Zerefet és Acknologiat kine felejtsük. És akkor mindenki szemeláttára elöjönne END és egy jó nagy csatába kezdene Acknologiaval. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 09, 21:24:02 írta Lehel94 » Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
sasa87
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12365 Dátum: 16 jan 09, 21:29:54 »

Én még nem olvastam a fejezetet,de láttam a Natsu-s képet. Én kettőféle magyarázatot tudok elképzelni.
1. Natsu mikor elhozta és felhasználta Igneel maradék erejét ezáltál talán az E.N.D elzárás is annyira legyengült hogy azért eszméletlen, mert eldöntik egymás közt ( Natsu-E.N.D) hogy ki legyen a domináns. Viszont ha igaz akkor Igneel zárta el E.N.D vagy csak segített benne. Valószínűleg a sál is lehet hogy elveszítette a rendeltetésének a hasznát.
2. Hogy Achnológia megérkezett és megfingatta Zerefet( ebben azért nem vagyok teljesen biztos) ikszdé Mondjuk ideje lenne hogy Achnológia odatolja a seggét Kúl Ördögi Eddig harcot akart meg pusztítást most meg relaxál vhol ikszdé
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #12366 Dátum: 16 jan 09, 21:58:44 »

468. fejezet, angol alapján:

http://readms.com/r/fairy_tail/468/3156/5
Hé, Aquarius nem oltja Lucy-t... kinéztem, nem esik piros hó... Na jó, poént félretéve, nem is olyan az alkalom. ^^"

http://readms.com/r/fairy_tail/468/3156/7
Aha, Aquarius érdekesen értelmezi a "játék" szót... ^^"
Asszem kezdem érteni, miért viselkedik Brandish is hasonlóan Marinnal... ^^"

http://readms.com/r/fairy_tail/468/3156/12
És kitértek a Nagy Mágiajátékos Elsötétülés Kapura is. Nagyon helyes. Mosolyog

http://readms.com/r/fairy_tail/468/3156/15
Az az egy könyv mintha egy kicsit többet lett volna forgatva, mint a többi.
Semmi akadálya, hogy Lucy szabadon élje az életét...? Layla dolga a kapu volt. Lucy-é pedig talán END lesz. Az se kis munka... ^^"

http://readms.com/r/fairy_tail/468/3156/20
Talán Aquarius pont Natsuval kapcsolatban akart mondani valamit? Esetleg azt, hogy ha legyőzik Acnoloigát, akkor az öt sárkányölőt vissza kell küldeni a múltba...?
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oliver
Chuunin
*

« Válasz #12367 Dátum: 16 jan 09, 22:20:49 »

Azta az mekkora lenne Chakra!De amúgy miért kéne?  Gondolkozik Szerintem vagy a One Magicről vagy valamit END-del kapcsolatba akart volna neki mondani.De talán ez is kiderül hamar!Kövi fejezet címe se tudom mire utalhat....Arra gondolna az ember hogy Brandish ugye akkor mit fog csinálni eldönti dehát nem hiszem hogy azzal lesznek elfoglalva amikor Natsu a földön fekszik ájultan Nevet Mi van ha Natsu tegyük fel meghalt mert Zerefet kinyírta Acno(olvastam olyat hogy lehet míg Lucyék bent voltak sokkal több idő telt el mintha a szellemvilágban lennének ott is 1 napot voltak és 3 hónap telt el vagy mi Nevet) És tényleg beletennének egy időutazást? Ha nem is most, de majd valami oknál kifolyólag az nekem tetszene.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #12368 Dátum: 16 jan 09, 23:11:48 »

A Nagy Mágiajátékokon, amikor Natsu belepasszírozta Motherglare-t az Elsötétülés kapuba és azzal rommá törte azt, akkor azok, akik azon az adott kapun jöttek át a saját idejükből, mind vissza is kerültek oda (Jövő-Rogue és a sárkányok).
Naplózva

sasa87
Chuunin
*

« Válasz #12369 Dátum: 16 jan 09, 23:50:16 »

Na elolvastam a fejezetet. Nagyon élvezhető volt, sok rejtélyre fény derült. Arra lennék kíváncsi hogy Aquarius mit akart még mondani mielőtt Happy berontott. Valószínűleg a visszaküldött harcosokról és így Natsuról is az igazságot Lucynak. Amúgy arra a kopott ferde könyvre volt vmi írva? Én bírnám ha Lucy feladata lenne E.N.D és bizony az is lehet hogy az első geneseket visszaküldik a saját idejükbe, bár nem nagyon látom ennek okát hisz mind árvák voltak viszont a jövőben vannak barátaik,szeretteik. Kúl Lehet csak Natsu lesz visszaküldve Gondolkozik
Vajon a következő fejezetben Aquarius beszélni fog vagy le fog járni ideje Mosolyog
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #12370 Dátum: 16 jan 10, 04:01:19 »

Na EZ egy jó fejezet volt! Nevet
De tényleg. Nem volt húzva, sok és érdekes információt tudtunk meg, érdekesen alakul Brandish sorsa, és egyáltalán nem nyálasan, a végén egy jó kis csavarral.
Ezt az Aquarius-Brandish kapcsolatot nem tudtam elejével hova tenni, de hát egye fene, ki tudja milyen pavlovi reflexek működnek még mindig Brandishben a gyerekkorából Nevet
Natsu szerintem azért dőlt ki, mert Zeref babrál END-vel. Ugye világosan megmondta, hogy Natsunak az volt az utolsó esélye, hogy megállítsa. Talán úgy gondolja, hogy itt az ideje END eljövetelének, és feltöri a pecsétet (felteszem, hogy ő képes rá...). És talán erre gondolt akkor is, amikor azt mondta Natsunak, hogy vagy ő, vagy END fog eljutni hozzá. Úgy látszik, hogy Natsu (legalábbis ideiglenesen) kudarcot vallott. És akkor jöhet END.
Azt meg nagyon, és most tényleg nagyon remélem, hogy Brandish átáll, és nem jön valami fölösleges melodráma arról, hogy nem akar áruló lenni, húzva hosszú fejezeteken keresztül, hogy aztán a végén ugyanott kössön ki a dolog.
És azt is nagyon remélem, hogy Aquarius elmondja azt, amit akart...nem akarok már időhúzást. Mindenki együtt van, aki számít, Happynek meg kell magyaráznia, hogy mi történt Natsuval, és hogy miért nem sikerült legyőznie Zerefet, vagyis el kell mondja, hogy ő END. És gyanítom, hogy Aquarius is valami ehhez kapcsolódó dolgot akar mondani. Szóval remélem, hogy most nem lesz fölösleges bonyodalom, és egyenesen rátérünk a lényegre. Nem is bánom amúgy, hogy ha Lucy tudja meg a titkot, és nem Makarov, vagy a céh többi tagja. Úgy érzem, hogy a vége felé egyre szorosabbra kell kötni a Lucy-Natsu kapcsolatot, és ez pl. egy remek lehetőség erre Mashimának.
Aztán persze ki tudja mit akar kihozni az egészből.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Chob
Akadémiai tanár
*

日本のファン

« Válasz #12371 Dátum: 16 jan 10, 09:58:35 »

Natsu inkább azért dőlhetett ki, mert Zeref lőtt egy szép lyukat a könyvbe.
Brandish-re kíváncsi vagyok, hogy oldalt tud-e váltani egyáltalán. El tudom képzelni, hogy valami speciális módon tudnak egyesek csatlakozni Zeref-hez, és emiatt hűségesnek kell maradniuk hozzá.
Naplózva

Oliver
Chuunin
*

« Válasz #12372 Dátum: 16 jan 10, 10:38:01 »

Nem hinném hogy attól dőlt volna ki Natsu.Ugye azt utána rögtön megérezte és még azután is támadt majd Happyvel a tónál beszélgetett.Miért ilyen későn lett volna rá hatással?Abba lehet valami, amit John mondott h Zeref pluszba most babrál valamit vagy Zeref épp haldoklik mondjuk Acnologia által  Ördögi Mondjuk nem tudom hogy,de abba tényleg lehet valami hogy több idő telt el abba a star memory-ba mint amit képzelnénk.... Amit még olvastam hogy lehet Igneel ereje volt ilyen hatással rá?Ugye hirtelen olyan powerup stb... mint Lee-nél a kapuk Nevet De mondjuk azt is hamarabb kellett volna megéreznie  Gondolkozik ÁÁ nem tudom  Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 10, 10:40:05 írta Oliver » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12373 Dátum: 16 jan 10, 16:13:46 »

Mashima most besokallt a 7-esekkel. Tudjuk, hogy a kapu 777.7.7-én lett kinyitva, és eddig úgy volt, hogy ekkor halt meg Layla is. De most a kapu kinyitása után egy héttel még életben volt. Szóval nem halhatott meg 777.7.7-én.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Izma
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12374 Dátum: 16 jan 10, 18:33:52 »

Hol mondták, hogy Layla 777.7.7.-én halt meg? Tudtommal csak annyi van a sírkövén, hogy 777-ben halt meg, pontos dátum nincs. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/068/16
Naplózva

Őrült...ez nálam a normális. Nevet
Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök.
Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
Oldalak: 1 ... 823 824 [825] 826 827 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins