sasa87
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12060 Dátum: 15 nov 16, 18:08:34 » |
|
Ez a fejezet nagyon ott volt Megvan bocsátva a sensei-nek az a pár előbbi fejezet, ha innentől így megy tovább Macao-ékat teljesen megértem, most komolyan ki ne gondolkozna el kicsit ha meglátná Miss Brandisht Szerintem Laxus egy külön faj ahogy Natsut is ide sorolom Nekem van egy érzésem hogy a 4 Ishvali szerintem God Serena-val fog megütközni, biztos lenne miről beszélgetniük Natsuban pedig nem csalódtam, mindig is a rövid utat kedvelte, de azt hiszem megemlékezhetünk Natsuról ahogy a Fairy Tail-esek is ,mivel legközelebb már E.N.D-ként fogjuk viszontlátni. De előtte még megmutathatja nekünk meg a többieknek hogy mennyit is fejlődött az alatt az 1 év alatt, lesz ám csodálkozás meg leesett állak azt hiszem. Csak nehogy egymaga leamortizálja azt a kis hadsereget és megszégyenítse a 4 Ishvali-t A jövő heti rész nagyon várós. Miss Brandish meg tuti ki fog szabadulni aztán felfedező útra indul a céh alagsorába http://readms.com/r/fairy_tail/462/3050/17 A fenti képen bal felül lévő szöveg megmosolyogtatott. Nem is tudtam hogy Scorpion is Fairy Tail tag. Ez mindent felül ír
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 16, 18:29:28 írta sasa87 »
|
Naplózva
|
|
|
|
torda221
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12061 Dátum: 15 nov 16, 18:32:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12062 Dátum: 15 nov 16, 18:45:16 » |
|
Natsut nem fogja tartalékra tenni szinte biztos vagyok benne hogy túsz lesz, vagy esetleg Acnologia fogja véletlenül kiszabadítani Remelem Laxus 1vs1-ezik, vernie kell a robot csávót Én is hiányolom Jellalt de még van 3 sprigan biztos akkor fogja behozni őt/őket vagy akar ők mentik meg Natsut.. Vagy esetleg Gildarts az sincs kizárva
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 16, 18:46:10 írta Sanji »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12063 Dátum: 15 nov 16, 18:57:20 » |
|
kezdek kissé megkavarodva lenni: Natsuék nem azt mondták hogy Nyugat letudva? akkor az a tengernyi had mégis honnan? Foglaljuk össze: Észak: Sabertooth, Blue Pegasus, Strauss család, Gajeel, LevyDél: Mermaid Heel, Lamia Scale, Gray, Juvia, Wendy, Laxus, Erza (Natsu helyén)Kelet: 4 ishgali főmágus ( Jura, Warrod, Hyberion, Wolfheim) Nyugat: ez itt Natsu a Partizán Nyugatot egy kicsit elhanyagolták.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)
Szupercsapatom: Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze. Nők: Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel. Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
|
|
|
|
Serpens92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12065 Dátum: 15 nov 16, 19:52:00 » |
|
Vajon Zeref mennyire avathatta be a pajzsokat arról, hogy Natsu és ő amúgy testvérek?
Mert akkor akár a csapatok, akik védik az egyes határokat, megtudhatnák ezt az infót, az aktuális pajzstól, akivel éppen harcolnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Reater
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12066 Dátum: 15 nov 16, 20:59:04 » |
|
Jó kérdés... Szerintem csak Zeref tud róla és Igneel, senki más. De majd kiderül, én is kíváncsian várom, főleg Natsu arcát, amikor Zeref bratyó közli vele a dolgokat. Instant power up.... Vagy lehet attól fog fel oldódni a pecsét, hogy Natsu szembesül vele, és hirtelen emlékezni kezd majd mindenre.
|
|
|
Naplózva
|
Hogy a tündéreknek van-e farka? Azt senki sem tudja. Éppen ezért ez egy örök rejtély, egy végtelen kaland...
|
|
|
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12067 Dátum: 15 nov 17, 08:54:15 » |
|
Főleg Délre vagyok kíváncsi, Kagura miatt. Mondjuk a ruhája borzalmas: viszont talán egy teljes hadosztályt kifektethet/ megfutamíthat vele Figyeltem és a Quattro Cerberus hová lett? Pedig Bacchus nem rossz.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)
Szupercsapatom: Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze. Nők: Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel. Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12068 Dátum: 15 nov 17, 13:43:18 » |
|
Nyugat: ez itt Natsu a Partizán Nyugatot egy kicsit elhanyagolták. Ki más akarna Natsun kívül Zeref ellen menni?
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
mohric
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12069 Dátum: 15 nov 17, 16:38:30 » |
|
Főleg Délre vagyok kíváncsi, Kagura miatt. Mondjuk a ruhája borzalmas: viszont talán egy teljes hadosztályt kifektethet/ megfutamíthat vele Figyeltem és a Quattro Cerberus hová lett? Pedig Bacchus nem rossz. Ugyan már. Bacchus gyengébb mint Elfman (és nem nézem le Elfmant, de az S-osztályúakhoz képest elég lekvár) ráadásul Sting anno egy ütéssel álomba ringatta. A többi taggal meg szerintem még Droj és Jet is elbírna Csak útban lennének.
|
|
|
Naplózva
|
Amikor az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak.
|
|
|
mako6
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12070 Dátum: 15 nov 17, 20:51:26 » |
|
"Vagy lehet attól fog fel oldódni a pecsét, hogy Natsu szembesül vele" nem tudom de nekem ez ilyen Narutos hogy ez miatt oldódna fel a pecsét. Én arra is gondoltam h kettő Natsu van, és Zeref amikor Natsu elött lesz akkor egyesíti a kettőt. DE szerintem (nem emlékszem h olvastam volna ilyen kommentet) lehetséges h nem Zeref vagy Acknologia a fő Boss lehetséges h maga Ancselam lesz vagy a fairy tail számára maga Natsu...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oliver
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12071 Dátum: 15 nov 17, 21:21:59 » |
|
Kövi héten jön egy omake.Karácsonyi party Lucynál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Reater
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12072 Dátum: 15 nov 17, 22:59:49 » |
|
Lehet megint kihoz a végére valami Nalu dolgot a Sensei :'D
|
|
|
Naplózva
|
Hogy a tündéreknek van-e farka? Azt senki sem tudja. Éppen ezért ez egy örök rejtély, egy végtelen kaland...
|
|
|
Oliver
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12073 Dátum: 15 nov 17, 23:06:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12074 Dátum: 15 nov 18, 13:52:06 » |
|
Hó és minuszok vannak? Jobb, ha csak a mikulásos bikinimben megyek ki, hisz alkalomhoz illően kell öltözni. xD Avagy a fanservice mindenek felet.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
|