25 márc 13, 08:38:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 800 801 [802] 803 804 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2101823 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
bdaniel
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12015 Dátum: 15 nov 09, 10:51:22 »

Nekem tetszett a fejezet mondjuk a robbanás után meghalhatott volna valaki igazán. De végra megérkezett a többi céh is

Komolyan egy kib*szott robbanásba? na mind1..

Nekem nagyon tetszett ez a fejezet.
Végre jönnek a többiek is, remélem Gerard-ék is megjönnek. Angel+Yukino találkozást már régóta várom. Remélem ezt a Machina-t Natsu veri szét...

Naplózva

Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12016 Dátum: 15 nov 09, 11:53:12 »

Kemeny a robotos csavo örülök hogy nem ennyi volt egy Sprigan tag hogy Ichiya meg Fried egy utesbol leverte Mosolyog

Sting es Rogue remelem aprítani fog Ördögi plusz ott van Orga is Nyelvesít

Hajra hajra kiváncsi vagyok mi lesz itt Nyelvesít
Naplózva
bette96
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12017 Dátum: 15 nov 09, 14:51:39 »

Robotzsaruról rögtön az jutott eszembe, hogy hívjuk őt Bigyó Felügyelőnek, amugy hatalmas forma a csávó, kellőképpen őrült ahhoz hogy bírjam. Nevet Brandish és Serena mellett simán elfér Nevet

Ichiya <3 imádjuk és kész.

Mikor az előő fejezetben betoppant, szerintem mindenki számított rá, hogy jönnek a többiek is. Az igazi harcok, csaták csak most fognak kezdődni, mert kiegyenlítődik a két oldal, ha nem is lennének azonosak az erőviszonyok, nem is lenne izgalmas a háború. Most aztán tényleg lehet találgatni, hogy ki kivel fog harcolni Nevet
Naplózva

"Saját démonainkat a legnehezebb legyőznünk, hiszen ők ismernek a legjobban."
zeropiece
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #12018 Dátum: 15 nov 09, 16:57:33 »

Csak nekem van olyan érzésem hogy Gazille fog a robot Csávoval meg küzdeni  ikszdé
Naplózva

Nincs olyan hogy erõs ellenfél mert én erõsebb vagyok.(kivéve Yamchánál és Chuk Norrisnál)
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #12019 Dátum: 15 nov 09, 19:33:16 »

Ez a múltheti csalódás után nagy felüdülés volt. Lehet velem van a baj, de nem tudtam volna elképzelni, hogy Ichiya bedarál egy Sprigant, ez még viccnek is rossz lett volna, de le a kalappal Mashima előtt, mert ezt a helyzetet jól oldotta meg.

Nagy pozitívum, hogy Wahru eredeti formában mégse néz ki idétlenül. Kíváncsi vagyok ki lesz az ellenfele, de remélem nem Laxus.

Ahogy számítani lehetett rá, lassan megérkezett a felmentősereg. A 10 Szent Mágus és főleg Gerard megjelenésére még nem számítok egyhamar. Nem tudom mit várjak el a Szent Mágusoktól, félek, hogy hasonló sorsuk lesz mint a nulladik osztagnak, bár sablonos lenne megint eljátszani, hogy rámennek a gyengepontjukra. Valamiért nem érzem, hogy Jura kapna esélyt arra, hogy lenyomjon egyedül egy Sprigant. Gerardnál is azt érzem, hogy ő csak akkor jön elő, ha Zeref is megjelenik a csatatéren és egyből neki támad. Ha valaki, Gerard az, akinél azt érzem, hogy lehet nem fogja túlélni a háborút.

Összegezve féltem, hogy mi sül ki belőle, de szerencsére pozitív csalódás lett a vége. Így a Raijinshu és Ichiya is szerinte kispadon lesz egy darabig. Most, hogy megszűnt a védőmező már mindenki beszállhat a buliba.  Ördögi Kúl
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Reater
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12020 Dátum: 15 nov 09, 21:00:22 »

Most, hogy így említed Jellalt kristofkristof, mármint, hogy mi fog vele történni, elképzelhető teljesen. Fogja magát, nekipattan Zerefnek, de ő végez vele, Erza kiakad, Natsu meg arra, hogy Erza megint sír, aztán DF on. (Hülye ötlet).
Egyébként mikor kilőtte Wahru az ágyúját, és fél részecskemásodpercnyi időre azt hittem, hogy Gildartz szedte darabokra a lövést, de aztán mégsem, Ichiya elép epic lett, főleg, ahogy szólt a többi céh-nek. Ahogy korábban is írták, én is Kagurára szavazok, mint Dimaria ellenfele, ha nem is legyőzni, legalább ők kezdenék a harcot.

Arra viszont kíváncsi lennék, hogy Zeref mikor jelenik meg személyesen, mikor már elfogytak a pajzsok, vagy már előtte megjön -----> Acnologiára tippem sincs.  Neeem

10 szent mágust vagy August ellen tudnám elképzelni, vagy Serena ellen, habár Laxust is megnézném mindkettő ellen. De én követelek egy végig 1v1-et a kettő közül Laxusnak. Ördögi Ugyanez vonatkozik Gildartz-ra, egyébként valamiért úgy érzem, hogy Gildartzot is elveszítjük a csatában. Szomorú Vagy egy nagyon erős, epic karaktert vesztünk, vagy passzolom, de biztos, hogy lesz halál.  Gondolkozik
Naplózva

Hogy a tündéreknek van-e farka? Azt senki sem tudja. Éppen ezért ez egy örök rejtély, egy végtelen kaland...
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12021 Dátum: 15 nov 10, 09:21:42 »

Kijött a 461.
Kisé vegyesek bennem az élrzelmek. Győz az FT, de... nőnek a veszteségeik :
Freed különösen érzékeny veszteség, az erőtérnek lőttek.
Ever meg Bickslow szintén jó lett volna mezeiek vagy alhadnagyok ellen.

De az egész részben mégis van valami jó:
Ichiya feléleszti az Ellenállás tüzét ikszdé
Igaz: saját áldozatával.  Technikai KO  Neeem

Bár kétlem hogy a Quattro Cerberus bármire jó volna, fanservice humoron kívül. Mosolyog
És a Mermaid Heelből miért csak két főt rajzol le?
Risley vagy Arana nem rossz, Beth-en még gondolkodok Mosolyog

Orga Nanagaer pedig akár Laxusnak is besegíthet Mosolyog

Gildartz és Gerard a végére lesz bevetve (ha be lesz- Gildartz egy világcsavargó Mosolyog
Ők talán képesek fejenként egy Spriggant hazavágni.

Ti mit gondoltok?
Szerintetek?

« Utoljára szerkesztve: 15 nov 10, 09:27:21 írta Sternritter Zanpakuto » Naplózva

"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)

Szupercsapatom:
Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze.
Nők:
Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel.
Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12022 Dátum: 15 nov 10, 12:19:15 »

Rufus es Orga szerintem le tudna nyomni egyutt egy sprigant, azert az emlék másolás vagy emlék mágia igen szivatos ..Nevet le kellene masolnia az agyut es szét lőni oket Ördögi
Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #12023 Dátum: 15 nov 10, 14:16:45 »

....
Gildartz és Gerard a végére lesz bevetve (ha be lesz- Gildartz egy világcsavargó Mosolyog
Ők talán képesek fejenként egy Spriggant hazavágni.

Ti mit gondoltok?
Szerintetek?

Én remélem, hogy August-ot Gildartz fogja kezelésbe vennie. Eddigiek alapján ő pont egy olyan ellenfél akit ha le is győzi Gildartz akkor utána már nem nagyon fog harcolni de a Fairy Tail győzelméhez elengedtethetetlen és végre egy méltó ellenfél. Gondoljunk bele Makarov szerint akár több mágiát ismerhet mint Zeref és olyan erős is, azt Tudjuk, hogy Zerefet csak Natsu verheti le mert ő a főszereplő de August végre egy méltó ellenfél így Gildartz is jöhet... Szerintem eddig pont ezért nem hozta be Mashima mert nem volt olyan NEM "főellenség" aki ellen elővehette volna..

Én csak azért akarom, hogy Gerard minnél hamarabb jelenjen meg, hogy végre Yukino+Angel találkozhassanak  bow
Ráadásul valószínűleg ők is végig edzették az elmúlt évet hisz azért léptek szövetségbe, hogy leverjék Zerefet.

Szerintem Serenat  a maradék tíz szent mágus győzi le.

Valószínűleg Gray+(Juvia), Gajeel(Gazille), Mira+Elfman+Lisanna is kapni fog egy-egy Spriggan-t.
edit: Persze Laxus is kap valakit

Natsu lehet csak Zereffel meg Arcnologiaval fog harcolni,  egy hármas harc.. Megjön Zeref majd nekiront Arcnologia az égből erre Natsu Etherious (Álmodozni lehet na) formában mind a 2-nek neki megy Nevet

A többiek közül Sting-Rogou meg Kagura-ról tudom elképzelni, hogy megküzdenek egy Spriggan-al. Azt előre látom, hogy ha Kagura egküzd valamelyikkel akkor Erza megjön és ketten fogják lenyomni.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 10, 14:18:49 írta bdaniel » Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12024 Dátum: 15 nov 10, 18:18:30 »

Vegyes érzelmek vannak bennem.Ha a fejezetet ketté vennénk kapnánk egy kiváló és egy múlthetihez hasonló szánalmas fejezetet.

Elején az a poén k**va jó volt, jót röhögtem Ichiya sztoriján ikszdé
Na de az a robbanásnál való megmentés..
Illett a fejezetbe szerintem de olyan szinten nevetséges volt, hogy egyszerűen nem tudtam komolyan venni annak ellenére, hogy tudtam mit olvasok.

A Wahru-s dolog bejött és nagyon tetszett.Sokak számítása bejött, a karaktere is tetszik.

Utána előhúzta azt az óriási valamit amivel pontosan lő olyan távolságról mint amekkora Erza páncéljainak a listája erre komolyan egy hajó megállítja?
Hát az a nagy rajz kár volt érte mert még ha el is találja a céhet állítom egy forintot nem ért volna.

Az meg mi, hogy egy háborúban bekérdezik Ichiyától, hogy "miért tetted?  Ohh My God Ohh My God Ohh My God " az ilyentől szúrom tökön magam.

Valamint végre feltűntek a céhek, ami ismételten jól lett megcsinálva.

Első mondatomra visszatérve, még nem láttam ennyiszer váltakozni 17 oldalon belül a bullshit-t az epic-el.Egymást váltogatták a fejezetben.

Kérdéseim:
1. Így hogy be lettek hozva más céhek, azok is Sprigan-verők lesznek csak, hogy megmaradjon a rivalizálás az FT-vel?Ebben az esetben Fiore-nak olyan ereje van amivel nekik kellett volna lerohanni Alvarezt.Azt meg nem hiszem, hogy supportnak benyomná az FT mögé a többi céhet Mashima.
Elvileg 1 Sprigan az itt a top, nem még 12 erre úgy néz ki az fog történni, hogy nem csak az FT lesz azon a szinten.Ha ez megtörténik majd idézem egy régebbi hozzászólásomat csak azért, hogy elmondhassam "én megmondtam !  Nyelvesít ".

2. Miért röhögöm el magam minden alkalommal amikor Ichiya azt mondja "men"?pláne amikor a kiütése közben mondja..

3. Mashima kit utál jobban? A Kardia katedrálist vagy Lucyt? (ultimate FT kvíz, csak hardcore fanoknak)

Egyenlőre úgy állunk még mindig, hogy a pajzsok egy forintot nem érnek.Legalább is nálam azok alapján amit láttunk.Ha Wahru kompenzálja ezt a siralmas lövést valahogy akkor rá lehet húzni, hogy csak Ajeel volt egy gyenge sz@r (igazából nem csak rossz ellenfelet kapott ikszdé ) Brandish meg egy idióta és a többi még mindig brutál.

Őszintén megmondom Mashima Wahru-val ezt csak a múlthéten találta ki.Eredeti tervében az a robot volt az igazi.
Hogy miért? Mert ha nem akkor még jobban le lett butítva az FT főgárda fele mivel Wahru semmit nem érő előfutárával is szenvedtek.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #12025 Dátum: 15 nov 10, 21:12:48 »

Ráadásul a FT-esek 3 hatalmas mágia forrást érzékeltek a városon belül. Tehát semmi sem magyarázza meg, hogy az a Wahru, csak egy kis csicska volt, és az igazi az majd most jön.
Ha csak, nem bújkál valahol a városban még egy pajzs, de ezt igencsak kétlem Nevet
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
TrieDoX
Akadémiai tanuló
*

Valami istenségen aluli, de megközelítőleg ahhoz

« Válasz #12026 Dátum: 15 nov 11, 00:15:43 »

Wahru "igazi" alakjának nagyon segg szaga van. Mashima már a pajzsok tanácskozásánál mikor elsőnek láthattuk a droidot oda biggyeszthette volna, hogy "második alakja" vagy valami ilyesmi...

Amúgy meg az a kis szerencsétlen bádog doboznak a feje mekkorát robbant már, effektívebb támadás volt mint a dupla fejezet összes szánalmas erőlködése ezzel a óvodás szinten megírt gyengeség kihasználásnál együtt. Az a fejezet is epikebn lett volna ha Wahru teletömi a droidjait robbanószerrel majd láthatatlanul beküldi a városba a konzervdobozokat egy kis kamikazee tündér vadászatra...

Azután meg jön az erősítés, ami érthető is mert hát az FT-t csak tartogatni kell achnologiára meg zerefre. Viszont így megint érzem a koponyámon belül azt a kis bizsergést ami basztatja az agyamat.. jah hogy az lenne a logika. Mert hát ha:

- Fiore maradék céhének a "jelentősebb" tagjai felcsapnak pajzsverőnek (ahogy az már említve lett) akkor a papíron istenkirálycsászár alvarez birodalmat, fiore bármikor röhögve megtoszhata volna zerefestül, apokalipszis 12 lovasostul együtt mondván ez csak a nagy mágia játékok selejtező köre...

- FT-sek vért hugyozva leverik egész alvarezt olyan veszteségeket szenvedve, hogy 2 naruto filller alatt gyógyulnánk fel, és csak azért nem döglenek bele a háborúba mert Erez ráveszi magát a halált, hogy ugyan csatlakozzon már a céhez. Viszont akkor ki a rákot küldenének zeref meg achnologia ellen ? Fiore Zs kategóriás céheit ? Maradék szent mágusokat ? Eldolasi Erzát ?

Eddig ez az arc eléggé nyakatekerten van megoldva.
Naplózva

MY POWER UP STATUS:
[|||||-----] 0 [---------]

jaaahhhh, hogy előbb el kéne érni a nullát...
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #12027 Dátum: 15 nov 11, 19:28:16 »

Nah, akkor én is röviden a fejezetről:
1. Nem volt rossz. Igazából Asasino szépen összefoglalta a véleményem, váltakozó fejezet volt. Az hatalmas pozitívum, hogy Friedék nem az igazi Wahrut ütötték ki, de ez a hirtelen előrántott alak baromira a semmiből jött. Ichiya története nagyon vicces volt (végre...), de az, hogy röhögve túlélik azt a robbanást...habár ha belegondolok, hogy milyen durva mágiákat úsznak meg karcolásokkal, akkor nem hülyeség. Az a nagy baj a FT-el, hogy nincsenek szilárd alapok lefektetve, ezért bármit, bármikor előhúzhat a mangaka. Bármit, bármikor.
2. Én is azt hittem már, hogy Gildartz lesz az amúgy Nevet Ahogy szerintem még nagyon sokan. Hiába, kegyetlenül szeret trollkodni Mashima, ez tagadhatatlan Nevet Csak van, amikor már túlzásba viszi (báár, szépen meg lett magyarázva, hogy miért pont Ichiya jött segíteni. Azért az a dupla fejezet jócskán megugrott ennek a fejezetnek a fényében. Persze még így sem jobb egy átlagosan semmilyen fejezetnél, csak, na, azért mégis.). Dehát nyilván nem jöhetett Gildartz, és hiába várom már nagyon, és reméltem is a fejezet közben, hogy csaknem megjön, azért összességében csalódott lettem volna, ha egy ilyen semmitmondó belépőt kapott volna annyi idő után.
3. Szép volt, hogy beugrott a hajóval a céhépület elé, de már megint nem lett tőle semmi baja. Nincs nekem azzal bajom, hogy ha mindenki feláldozza magát a másikért, csak emberek, legyen valami következménye a dolognak, hogy össze-vissza robbantgatjuk magunkat. Nem azt mondom, hogy potyogjanak a végtagok (bár miért ne? Nevet Persze rettentően elütne a mangától), de legalább szenvedjenek a karakterek, érezzük, hogy ez most tényleg fájt, és feküdjenek ki, de ne csak olyan tessék-lássék módon. Luxus áldozata pl. sokkal hangsúlyosabb és drámaibb lett a Tartaros ellen, pusztán azért, mert tényleg szenvedett azért, mert meg akart menteni mindenkit.

Szóval felemás fejezet volt.
A céhek meg már várhatóak voltak. Nem is értem, hogy miért nem hívta őket Makarov. Ez nem csak a FT harca, ez egész Fiore, sőt, az egész emberiség harca, ugye. Aztán, hogy milyen szerepük lesz ebben a háborúban, azt majd meglátjuk.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 11, 19:29:54 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12028 Dátum: 15 nov 11, 21:42:53 »

Figyeltétek? Warren már tábla-géppel nyomatja.  Nevet Vajon wi-fi van, Androidos vagy Windows? Mosolyog
Szóval az eredeti Wahru csak gép test volt. Fordított Terminátor: Fém vázon kívül élő szövet.  >.<#
Mindenesetre itt kissé félresiklottak a dolgok:
Hol a többi ország? (Talán nagyobb ötlet lett volna egy valódi világjárás)
És nem úgy volt hogy Délen is három Pajzs jön? Vagy most akkor négy?
Ez az olvasó megszivatása!  Neeem
Naplózva

"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)

Szupercsapatom:
Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze.
Nők:
Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel.
Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12029 Dátum: 15 nov 11, 22:09:17 »

Ezen már csak azért is kár gondolkozni, mert már a pajzsok annyira le lettek alacsonyítva ezzel az arc-al együtt, hogy ha mind a 12 jönnek Zeref nyakában egy irányból akkor sem érezném, hogy gáz van.

Már csak egy kikötésem van a manga végéig és mindent behúzhat Mashima nem fog érdekelni de ha Gildarts-al megmeri lépni azt amit anno Tenrou-n, akkor nem is olvasom tovább.Ki fog kelleni ütni Gildartsot mivel a végjátékban úgysem ő lesz a porondon, de ha kioszt két pofont és jön a szieszta akkor tökön szúrom magam.

Remélem ha vége a mangának valami ügyes grafikus összedob egy kis "how FT should have ended" részt, amiben Alvarezben ülnek az asztal körül Zeref meg a pajzsok tervezik a támadást (ami kimerül annyiban, hogy egyesével elmondják "egyedül is elég leszek") majd rájuk rúgja a FT az ajtót, karöltve néhány cserepados töltelék céhvel, szétvernek mindenkit és csókolom.Komolyan mondom egy hétig sírógörcsöm lenne ikszdé Végén meg betoppanna Acnologia aki sajnos lemaradt a buliról és már nem talált ott semmit ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 800 801 [802] 803 804 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins