Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11670 Dátum: 15 szep 19, 20:56:50 » |
|
Ja, okés x). Végre egy páros, akik nem nyámynyilák és nem kerülgetik a forró kását. A sensei jól megoldotta azért a dolgot ezzel az ágynemű ötlettel. Mondjuk egyre bátrabban is tesz bele ágyjeleneteket, gondolok itt a Kyouka-Seilah párosra.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11671 Dátum: 15 szep 19, 21:10:05 » |
|
Mashima még mondta is, hogy már a vége felé közeledik a manga. Ha jól tudom, fél évvel ezeleőtt jelentette ki. Még csűrt-csavart a dolgokon, de lassan a tetőfokára hág a story. Amit olvastam, az mind király, meg szép és jó, és érződik a vihar előtti csend, egy kis hangulat fokozással, csak egy bajom volt vele.... Hol a pokolban van GERARD !!!!! Nehogy már kimaradjon a buliból!!! Gildarts is elkélne, de kezdek róla lemondani. Úgy lenne jó, ha mindenki összejönne a végére, és zúznának. Hamár ilyen erős ellenfeleket kapnak. Az lenne furcsa, ha másmilyen lenne az ágynemű, hisz egymás mellet fekszenek csak nem nagyképen mutatják őket. LOL!!!! Ezt észre sem vettem!!!! Zsír!!!! Oh, GREY!!! http://media.giphy.com/media/bMLGNRoAy0Yko/giphy.gif
|
|
|
Naplózva
|
- Mi történet magával? - Mondd, te süket vagy? - Borotválkoztam Uram. Van vanília, tuttifrutti, - Na de a kezével. rumos dió és kávé. - Abban volt a borotva. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
|
« Válasz #11672 Dátum: 15 szep 19, 23:20:48 » |
|
Furcsálltam is az előző fejezetben Gazille milyen jól tűri, hogy Mest "eszi" a fejét. De így már érthető. Hiszen Levy-vel levezeti a felesleges energiáit és kicsit megnyugodott. Gray-nek is már ideje volt ez a dolog. De ebbe a szálba én is bele tudnék képzelni egy csavart. Nem biztos, hogy happy end lesz belőle. Natsu és Lucy jelenetéből is először reménykedtem, hogy lesz valami, de hát nah nem jöhet minden össze. Ajeel. Ez az ember valahogy úgy érzem nagyon össze lesz verve Luxus által. Szerintem a többi Spriggan szét lesz osztva a kontinensen. Közölük pedig God Serena szerintem a szent mágusoknak fog nekimenni valszeg egy másik Pajzzsal. Érthető lenne, ha már egyszer ő is szent mágus volt és ismeri a többit is. Ráadásul szerintem neki még lesz valami csavar a történetében. Egyenlőre nem tiszta a motivációja sem. Gondolkodtam azon, hogy lehet azért állt át, mert azt látta az erőviszonyokból, hogy nincs esélyük a győzelemre, de egy ilyen kaliberű mágus nem hiszem, hogy ettől fordítana köpenyt. Ráadásul engem az előző fejezet óta zavar Ajeel megjegyzése, hogy ő is simán elég lenne Ishgar ellen mivel az ottani legerősebb mágus is "CSAK" God Serena. Pedig Ajeel-ból eddig annyit láttunk, hogy Luxus kb simán bedarálta. Na de mindegy ezek majd kiderülnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nonloso
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11673 Dátum: 15 szep 20, 02:00:06 » |
|
Nekem tetszett ez a fejezet, szerintem is szépen felvezette a dolgokat. http://kepfeltoltes.hu/150920/image_128769_www.kepfeltoltes.hu_.jpg valaki tudna segíteni, hogy ez pontosan mit jelent? Nem vagyok nagy angolos. xD Na jó, nemrég lettem nagy szerelmese a Fairy tailnek, nem orulnék ha máris vége lenne. De majd meglatjuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senais
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Erza Scarlet
|
|
« Válasz #11674 Dátum: 15 szep 20, 09:51:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Láncaid lehulltak s im azontúl soká Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #11675 Dátum: 15 szep 20, 10:08:15 » |
|
(A pirossal bekeretezett rész:) "Az új Fairy Tail szériával felröppentek olyan hírek, hogy a Fairy Tail közeledik az utolsó fejezethez, de ezzel a kötettel egy teljesen új történetvonalat kezdünk! Még hosszú út áll előttünk!"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #11676 Dátum: 15 szep 20, 10:11:56 » |
|
(A pirossal bekeretezett rész:) "Az új Fairy Tail szériával felröppentek olyan hírek, hogy a Fairy Tail közeledik az utolsó fejezethez, de ezzel a kötettel egy teljesen új történetvonalat kezdünk! Még hosszú út áll előttünk!" Lehet lesz TIME skip mint a Narutonál , vagy DB nél?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #11677 Dátum: 15 szep 20, 11:31:56 » |
|
Az most volt. Szerintem az új szál alatt a mostanira gondolt.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
sasa87
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11678 Dátum: 15 szep 20, 15:20:53 » |
|
Általában be szokták jelenteni az utolsó arc-ot? Szerintem még lesz egy arc, vagyis csak nagyon remélem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #11679 Dátum: 15 szep 20, 16:04:08 » |
|
Szerintem simán nem kizárt, hogy Zeref és/vagy Acnologia még kap egy külön történetszálat. Sőt, Zereffel párhuzamosan talán még E.N.D-el is lesz kavarás. Talán pont a sokak által (általam is) várt Lucy vs Natsu harc, plusz előzmény és utózmány.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #11680 Dátum: 15 szep 20, 16:49:36 » |
|
Szerintem ezek mind a mostani szálban lesznek. Nehezen tudom elképzelni, hogy a háború meg legyen szakítva valamiért, hogy aztán még egyszer összejöjjenek egy végső nagy csatára... De az persze valószínű, pont ezért, mert ennyi mindennek benne kéne még lennie ebben a szálban, hogy az eddigi leghosszabb arc előtt állunk.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11681 Dátum: 15 szep 21, 08:22:07 » |
|
#453 Elment egy csomó oldal,aztán a végén bumm.És... Miért nem szóltak és a többi céhnek? Csak kérdem! oké: a Gerrardéknak igen, de a többiek? Lamia Scale ütős, Oracion Seis és Sabertooth szintén, plusz még a Mermaid Heel-től és a Blue Pegasustól se láttuk a maximumot... A levegős támadásra senki se gondolt? na ne már ! Még Mavis se, aki egy személyben Scipio, Napoleon és Rommel? egy cirkáló is elég, erre ötven jön? Izgalmas előétel a Fairyknek, csupán
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 21, 08:23:06 írta Sternritter Zanpakuto »
|
Naplózva
|
"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)
Szupercsapatom: Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze. Nők: Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel. Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
|
|
|
Aistyc
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11682 Dátum: 15 szep 21, 09:17:54 » |
|
Végül mégis csak írok ide újra... Szerintem nem ez lesz az utolsó "arc". Még kell lennie egy Lucy-s Arc-nak. Mivel: - Lucy anyja körül még van egy kis rejtély ( ugyan akkor halt meg amikor a sárkányok eltűntek) - Továbbá Lucy-nek vissza kell szereznie a Vízöntő kulcsát ( kulcs készítés> anime filler arc>hercegnő... - Yukino-nak meg kell halnia!! Mivel Lucy-nek össze kell gyűjtenie a 12 arany kulcsot. http://i.imgur.com/kCkz61a.jpgTovábbá ezek az istenölő cuccok se lettek lezárva és ne felejtsük el, hogy Ancselam egy isten...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11683 Dátum: 15 szep 21, 13:39:00 » |
|
Ez lesz az utolso arc hidd el, a sarkanyokat is ( szerintem) egy hülye magyarazattal lezvarta elég gyorsan Viszont ha nagyon akarna csinálhatna Zeref halála meg acnologia után egy arcot, hogy az Istenek ellepik a világot es ezzel lehetne egy új arcot csinalni Ami elég valószínű mert mindenki pénzből él, hülye lenne nem többet kihozni ebből az egészből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TrieDoX
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Valami istenségen aluli, de megközelítőleg ahhoz
|
|
« Válasz #11684 Dátum: 15 szep 21, 14:27:10 » |
|
Én gyanakszom arra, hogy ez csak Ajeel magánakciója, előző fejezetben hangoztatta, hogy egyedül is elég lenne, meg, hogy menyire szánalmas varázslók vannak a másik kontinensen, Ezen felül csak 50 hajó ? Menyi halálos lacrimát szedett le Chea... Titánia csak egymaga abban az arcban ahol Laxus begőzölt ? A levegős támadásra senki se gondolt? na ne már ! Még Mavis se, aki egy személyben Scipio, Napoleon és Rommel? Elképzelhető, hogy Ajeel a képessége segítségével elrejtette az érzékelők elől, kis homok felhő és máris a talaj részének érzékelték a hajókat... A baromság inkább az, hogy nem küldek ki pár tényleges, hús vér megfigyelőt, hogy leadhassa a drótot ha valami furcsaságot lát...
|
|
|
Naplózva
|
MY POWER UP STATUS: [|||||-----] 0 [---------]
jaaahhhh, hogy előbb el kéne érni a nullát...
|
|
|
|