Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #11655 Dátum: 15 szep 19, 14:18:56 » |
|
A véleményem erről a fejezetről: Én ezt már láttam valahol... Erza-Wendy---> Mavis-Zeira http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail_Zero/005/20Makarovot kimentik az ellenséges céhből, utána készülnek a háborúra, de hírtelen az ellenség nagyerőkkel felbukkan és mindenki meglepődik. Lucyt kimentik az ellenséges céhből, utána készülnek a háborúra, de hírtelen az ellenség nagyerőkkel felbukkan és mindenki meglepődik. (Phantom Lord arc) Ami újdonság volt, az az, hogy Gray elhatározta magát. Valószínűleg nem mond majd nemet Juviának.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
 |
« Válasz #11656 Dátum: 15 szep 19, 14:30:01 » |
|
Szerintem nem lenne baj ha ez lenne az utolsó arc. Annak sincs értelme ha valami elvan nyújtva......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11657 Dátum: 15 szep 19, 14:41:46 » |
|
Egyetértünk. Az sem jó ha valamit túlságosan elnyújtanak. Ez a baj a többi naggyal is. Alapvetően a célok kimúltak, már csak Zeref szál maradt.
Egyébként miért kellett volna itt lenni az egész ellenséges seregnek? Zeref azt mondta, hogy egész Isgarnak pusztulnia kell. Ez pedig éppen azt jelenti, hogy egyszerre csaphatnak le több céhre, városra 1-2 Spingan vezetése mellett. Az sem lenne jó ha csak a Fairy Tailnek megy neki mindenki mert akkor Ishgar többi része lehetőséget kap, hogy összefogjon. Így esetleg senki nem tud segítséget nyújtani a Fairy Tailnek mert mindenki elfoglalt lesz a maga problémájával, harcával. Szóval szinte biztosra veszem, hogy a többi erősebb céhet is megtámadják egyszerre és gondolom a Mágia Tanács és a 10 szent Mágust is támadni fogják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #11658 Dátum: 15 szep 19, 14:52:29 » |
|
Majd írok részletesen is. Most csak annyit jegyeznék meg, itt http://readms.com/r/fairy_tail/453/2937/19 Levy mellett ugyanaz a csillagmintás ágynemű látszik, mint az előző oldalon Gajeel mellett. Véletlen?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
 |
« Válasz #11659 Dátum: 15 szep 19, 15:29:21 » |
|
Tényleg, érdekesek ezek az apró utalások  ) Egyetértünk. Az sem jó ha valamit túlságosan elnyújtanak. Ez a baj a többi naggyal is. Alapvetően a célok kimúltak, már csak Zeref szál maradt.
Egyébként miért kellett volna itt lenni az egész ellenséges seregnek? Zeref azt mondta, hogy egész Isgarnak pusztulnia kell. Ez pedig éppen azt jelenti, hogy egyszerre csaphatnak le több céhre, városra 1-2 Spingan vezetése mellett. Az sem lenne jó ha csak a Fairy Tailnek megy neki mindenki mert akkor Ishgar többi része lehetőséget kap, hogy összefogjon. Így esetleg senki nem tud segítséget nyújtani a Fairy Tailnek mert mindenki elfoglalt lesz a maga problémájával, harcával. Szóval szinte biztosra veszem, hogy a többi erősebb céhet is megtámadják egyszerre és gondolom a Mágia Tanács és a 10 szent Mágust is támadni fogják.
Szerintem sem kell elhúzni, szépen fel lett vezetve, jöhet a végső csata. Kíváncsi is vagyok a végére, az az igazság. A második részéhez meg annyit, hogy logikus, csak hogy akkor itt most Ajeel nagyon el lesz verve ha egyedül jött  Legalábbis mindenféle logika alapján így kéne legyen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 19, 15:29:55 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Chob
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
日本のファン
|
 |
« Válasz #11660 Dátum: 15 szep 19, 15:30:37 » |
|
Biztos nem véletlen, egyből feltűnt amikor olvastam  . De egyre rosszabb előérzetem van amúgy, de nem tudnám megmondani kik fognak elhullani, de a Gray Juvia párosnak be kellett lökni egy ilyet, hogy aztán összezavarjon. Mindenki majd várja, hogy végre Juvia boldog legyen, csak nehogy a végén máshogy alakuljanak a dolgok. De az Erza Wendy páros is... majd kiderül, úgy is az lesz amit az író kitalált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #11661 Dátum: 15 szep 19, 15:58:18 » |
|
Pont ebben a fejezetben beszélt Lucy a Death Flagról, aztán most meg Gray bejátssza xD.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
sasa87
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #11662 Dátum: 15 szep 19, 16:32:52 » |
|
Jó rész volt. Tipikusan olyan vihar előtti csend hangulata volt. Mindenki azzal töltötte az idejét aki fontos számára.  Ez meg hogy Ajeel egyedül támadt, nem biztos hogy véletlen. Lehet hogy Zeref így tervezte hogy elvonja a Fairy Tail-es tagok figyelmét és végre legyen egy meghitt, családias beszélgetése kettesben az öccsével  Mert szerintem szeretné ha mellé állna és ha meghallgatja a történetét hogy mit is tett Natsu-ért biztosra veszem hogy bármiféle tervezgetés nélkül nekimegy Ancselemnek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bette96
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #11663 Dátum: 15 szep 19, 16:53:43 » |
|
megelőztél  én is éppen írni akartam  Mikor megláttam enyhe fangörcsöt kaptam  tuti nem véletlen  Nekem még az is vicces volt, hogy Natsu lazába nyomja a vetkőzést Lucy elött  Egyetértek srácok, szerintem is ez lesz az utolsó fejezet, pláne, hogy nagyon előre lett harangozva a Sárkánykirály ünnepe és Zeref és Acnológia is lett rá utalást, hogy igen, ez lesz az az híres felhypeolt ünnepség  Várom már nagyooooon! Szerintem felesleges előre "tenni" arra, hogy ki kivel fog harcolni, mivel mint tudjuk Mashima egy troll, szóval én inkább bízom a meglepetés erejében 
|
|
|
Naplózva
|
"Saját démonainkat a legnehezebb legyőznünk, hiszen ők ismernek a legjobban."
|
|
|
AFR
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11664 Dátum: 15 szep 19, 18:32:17 » |
|
Amit Makarov Augustról mond sztem alapból hülyeség de szóljatok ha tévedek azt mondja h minden idő és hely mágiáját elsajátította
azaz minden elveszett mágiát is
vagyis időmágiát, minden elemű sárkányölő, istenölő és démonölő mágiát is
de ez lehetetlen mivel sárkányok nincsenek ehhez minden elemű sárkánynak tanítania kellett volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lemoon
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Gman kiválasztottja :3
|
 |
« Válasz #11665 Dátum: 15 szep 19, 19:10:45 » |
|
Túlzás azt mondani, hogy minden mágiát elsajátított. Meglehet, hogy rengeteget a birtokában van, de azért vannak határok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 19, 19:11:53 írta Lemoon »
|
Naplózva
|
Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
 |
« Válasz #11666 Dátum: 15 szep 19, 19:21:20 » |
|
Én úgy értelmeztem, hogy minden mágiát megtanult, amit meg lehet tanulni. Sárkányölőt nyilván nem tanult, ahhoz sárkány kell (vagy lacrima). De ugye az, hogy mindent megtanult nem jelenti azt, hogy mindet olyan szinten űzi, mintha egy fő mágiája lenne. Gérard is megtanulta Mistgun mágiáját, de nem tudta ugyanazon a szinten használni. (Talán pont ezért lenne neki jó ellenfél Gérard.)
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Revi95
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11667 Dátum: 15 szep 19, 19:22:57 » |
|
Nekem még az is vicces volt, hogy Natsu lazába nyomja a vetkőzést Lucy elött  Öhm, nem Happy mondta azt? És azért mondta neki Lucy, hogy szép próbálkozás úgy, hogy alapból meztelen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #11668 Dátum: 15 szep 19, 20:13:34 » |
|
Az lenne furcsa, ha másmilyen lenne az ágynemű, hisz egymás mellet fekszenek csak nem nagyképen mutatják őket. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #11669 Dátum: 15 szep 19, 20:22:22 » |
|
Oké, akkor úgy fogalmazok, hogy a "véletlen" idézőjelben van. ^^ 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|