Akkor azért én is írnék a fejezethez bár nem sokat tudok mert tényleg mindent elmondtatok.
A B csapat fanservice dömpingje nem mondhatnám, hogy különösebben érdekelt. Bár Levy és Gajeel jelenete már elég erősen kezd a hentai irányba elmenni. Konkrétan majdnem beakasztott Gajeel Levy-nek.
Az meg, hogy Luxus és csapata a Blue Pegasusnál van az elég érdekes, bár passzol. Ott a két menő csávó Freed és Bixlow simán beillenek. Ever is oda passzol Jenny mellé. Elfman lesett is egyet mikor felhozták.
Luxus meg természetesen letojja a selyemfiúkat és állandóan edzeni meg seggeket rúgni jár. Fuck Yeah így kell ezt Luxus.
Natsuák oldala már azért jóval érdekesebb. Sajnálom előre is, de mióta Chakra elnevezte Brandisht Dinnyeárusnak azóta csak így bírom nevezni.
Natsu arcán is látszódnak az aggódás jelei ugyanúgy, mint Gray arcán, de ahogy láthatjuk is az nem Dinnyeárus mágikus ereje miatt van, hanem a karja miatt. Eléggé erőlködik, hogy visszafogja, ami a kötés alatt lapul. Az, hogy nem pecsét van ott, mert az Naruto feeling az butaság. A shinobi pecsétek és a mágikus pecsétek között azért van egy hangyányi különbség. (Irónia 4ever) Így hitelen én is arra tudnék tippelni, hogy, mint Gray esetében ilyen démoni jelek jelentek meg a karján és azt rejtegeti. Vagy azt is adnám, ha mondjuk END ereje egyszer előtört volna és az szanaszét égette volna a karját és egy csúnya égési sebet rejtegetne.
Ráadásul Gray észrevette, hogy Natsunak van valami a karjával szóval kíváncsi vagyok Gray mikor kérdez rá mi is van vele.
Na de tovább. Dinnyeárus kisasszony személyisége nagyon hasonlít az FT Dinnyeárus kisasszonyának személyiségére, aki egyben az FT új mestere is.
http://readms.com/r/fairy_tail/443/2846/15Ez a jelenet arra emlékeztet, amikor a One Piece (Animében) Fehérbajusz és Luffy vitájánál Fehérbajusz a földre csap a lándzsájával.
Plusz eltakarította a szemetet is.
A mágiája még elég rejtély én nem mondanék semmit, de elég OP dolog.