El is felejtettem, hogy dupla fejezet jön, de akkor elvileg jövő héten is? :O És még azután is? Vagy hogy kell értelmezni ezt a "példa nélküli négy kiadásos dupla fejezetek" szöveget? Mashima tényleg imádja a munkáját
429:Nagyon szép lett a színes kép Lucy-ról. A Zeref Cosplaye-esen nevetettem párszor, de tényleg túlzásba esett azzal, hogy majdnem megölte Lucy-t. Vagyis inkább Mashima. Ha nem jön Gray, akkor mi történik? Már ha alapból megtörténik ez a szitu.
Amúgy az egész börtönös kínzós jelenet az Erza-Kyouka párost juttatta eszembe
De szerencsére(?) ez nem lett olyan echis.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/429/7 Ez a kép is nagyon jó lett Lucy-ról
Itt szépen látszódik a hosszú haja.
Viszont már én is kezdem unni, hogy szegény lányt mindenki csak kínozza...
Na és akkor a lényeg: Gray mégsem gonosz és ő a tégla
Ez valóban olyan egyértelmű volt, hogy senki sem gyanakodott ebben
Néha az egyszerű megoldások a legjobbak, ez tény, de kicsit nekem is "fura" volt ez a hirtelen beosonós és kémkedős dolog. Váratlan. De is azt bizonyítja, hogy Gray szépen megjátszotta a szerepét. Szóval úgy igazából minden érthető volt, csak még az előző fejezetben Gray rossz volt, most meg már jó
Gyors a manga azt kell mondjam, de mondjuk ez nem baj. Nem kell mindenkinek mindent úgy elhúzni, mint Odának.
A hirtelen hajvisszaállás nekem se tetszett, Mashima fél a hosszútávú séróváltoztatásoktól. Már várom azt a bizonyos jelenetet, ahol Lucy hajának végét le fogják vagy ő fogja levágni. Mint Wendy vagy Sakura a Naruto elején. Csak persze nem olyan rövidre.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/429/19 Ez a kép viszont tényleg gyönyörű lett Erzáról!
A Lucys szivatás miatt csak egy
4/5 ...
430:Szóval jah, megtudtuk, hogy Gray nem gonosz és Erzával épp egy titkos küldetésen van. Igazából érthető, hogy nem mondta el Juviának, de azért valamit csak közölhetett volna vele, még ha nem is a küldetést. Mondjuk "elmegyek egy kis időre, hogy megtanuljam használni az új erőmet, ne aggódj, Juvia, vissza fogok jönni." Elég taplóság volt valóban, hogy egyetlen szó nélkül lelépett. De ez igazából Erza hibája.
A Frosch-os dolgot most én se tudom képzelni, hogy hogy volt/van/lesz akkor
Milyen szép is lenne ha a mini(?) arc végén miután elpicsázták az avatar bagázst arra térnének vissza, hogy Juvia meghalt a betegségben azzal a tudattal, hogy Gray gonosz lett
Bár ez elég jó gondolat. Juvia elvesztése hatalmas sokkot okozna Gray-nek, aki már a családját, Urt és félig-meddig Urteart is elvesztette. Egy ilyen dráma után tuti elszabadulna a démon formája és megölne mindent akit maga előtt lát. Mondjuk erre adok egy 1% esélyt, mert Mashima nem nagyon vállalt még be nem múltbéli Fairy Tail tag megölését. Meg túl sokan szeretik Juviát és persze szurkolnak a kapcsolatához Gray-el. Ha megölné biztos lebombáznák Mashima házát
Meg hát ebben a mangában nagy a dominanciája a fanservice-nek is, szóval...
Bár az is érdekes, hogy Wendy nem tudja meggyógyítani Juviát. Oké részben szerelmi bánata is van és lehet csak egy erős tüdőgyulladás, de mi van, ha ennél sokkal komolyabb a helyzet? (Bár a tüdőgyulladás se sétagalopp) Viszont még ezt se tudom igazán elhinni. Csak hát valahogy mégis meg kell magyarázni, hogy hogy és miért ölte meg Frosch-t a másik párhuzamos dimenzióban Gray. Meg ha már alapból fel lett hozva a dolog, akkor nem hiszem, hogy Mashima a levegőben hagyná és elfelejtené az egészet. Valahogy meg kell magyarázni, még ha nem is fogja hozzá megölni Frosch-t. Valóban az tűnik a legegyszerűbb válasznak, hogy Gray nem tudta irányítani a Démonölő erejét és megölte az első élőlényt, akit meglátott. Vagy egy átok-áronos irányítás?
Meg elég jól fel lett vezetve a Natsu vs Gray és ott van Gajeel mondata is. Valahogy én még nem lepődnék meg egy leendő Gray ellenes harcon. Ha megtudná, hogy Natsu E.N.D. akkor... Tuti történne valami!
Visszakanyarodva az aktuális fejezethez, érdekes dolog volt ez a mobiltelefon dolog is
Bár eltelt 1 év és már láthattunk mozifilmes lachrimákat (Mennyország tornya flashback) és kamerás, kivetítős lachrimákat is (NMJ). Szóval egy mobil már nem oszt nem szoroz. Itt minden lehetséges a mágiával, ezért nem is nagyon vannak korlátai Mashima fantáziájának
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/430/9 itt amúgy Gray tiszta Zeref
Lucy-vel meg kicsit tényleg olyan flörtölős beszélgetést folytatott, de szerintem is csak egy erős baráti társalgás volt. Gray-nek ott van Juvia!
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/430/12 Laxus után már meg sem lepődök ezen
Mondjuk a kézfeltartóst dolgot Laxus hozta be a Fairy Tail-be, Natsu meg ezt a mondatot fogja
Jók voltak a nagy képek is, Mashima valóban egyre jobban fejlődik rajzolásban. És érdekesek lesznek az összecsapások. Én is szurkolok egy Happy vs Ábel harchoz, Happynek már igazán kijárna egy kis rivaldafény és bosszúállás Átok Áron felett.
Lucy Taurus ruhája is szép lett, bár nem ez lesz a kedvencem.
Erza meg... Erza
A következő rész tényleg rá és alsószempillára utalhat
Ennek már jó Fairy Tail-es szaga volt,
5/5 Érdekes, hogy elvileg sokkal több és nagyobb az Avatár, mint amit mi láttunk. Akkor úgy látszik meglesz a 4. nagy sötét "céh" ellenes ívünk. Nem tudom, hogy most ennek örüljek vagy sem. Bár ha az Avatár vezetője egy Ishvali lesz, akkor lehet fogok