Ezt a fejezetet valamiért én is rövidnek éreztem, pedig egyáltalán nem volt az
Talán a 3-4 egész oldalas kép miatt, vagy mert nem történt benne sok minden nem tudom, de ez kevés lett
Az elején kicsit béna volt nekem a Natsuval való beszélgetés/gondolkodás, de be kell ismernem, az alsó kép nagyon jó lett Lu-chanról:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/426/7 Nekem ez a vasálarcos papnak az Edolasi (volt) Királyra hasonlít a megjelenése, de inkább a haja miatt. Bár tuti nem ő lesz, hisz az anima be lett zárva (bár még remélem Edolast visszahozzák valahogy). Na meg mi indítéka lenne beszállni egy Zeref-imádó felekezethez?
Briar eléggé plázaribinek tűnik nekem a szövege és a megjelenése alapján. Amúgy hogy kell kiejteni a nevét?
Jerome karaktere most megtetszett, azt hittem olyan lesz, mint Rusty, de ez értelmesebbnek tűnik, na meg viccesebbnek is:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/426/18 alsó képkocka, jót nevettem
Mary karakterét egyenlőre nem tudom hová tenni, olyan furcsán fanatikusan zizinek tűnik, mint Juvia. Lehet vele fog harcolni?
Már ha felépül és utoléri Natsuékat Wendyvel.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/426/12 D-6 frankón badass-nek néz ki. Kész, ő lesz a kedvencem az avatárból!
Abel: Ugye mondanom se kell. Káin és Ábel a két testvér. Káin... AZ a Kain. És akkor már Átok Áront is értjük miért van nála.
Ezt de jól kitaláltad
Tuti ez lesz a háttérben
Gray meg nagyon azt próbálja mutatni, hogy átment darkba, de szerintem ő a besúgó
E.N.D.-et nagyon utálja, de ezen kívül még mindig a régi karakter maradt, hisz tök normálisan beszélt Ur-ékról. Az, hogy nem érdekli a FT meg lehetett laza füllentés, na meg hát alapból fel van osztva a céh
Szerintem Gray csak beépült ezekhez, hogy megszerezze E.N.D. könyvét, ahogy azt ő is mondta, viszont egyúttal információt is szerez az Avatárról. Nem hiszem, hogy gonosz lenne, bár annyira az se bánnám, ha tényleg nem húzná sokáig Masina.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/426/20 Itt még középen azt hittem, hogy Bluenote gyorsan beállt a tanácshoz, ő hordja így a kabátját
De utána megláttam a hosszú hajat, na mondom ez Mest/Doranbalt lesz, csak 1 év alatt jól megnőtt a haja. Erre a Gi-Hi nevetés...
Nem kicsit lepődtem meg rajta én is
Erzát vártam volna egyedül (meg ugye Mestet) a FT-esek közül a tanácsban, Gajeel-t* semmiképp. Lilyről még el lehet ezt képzelni, hisz Edolasban is katona volt, de a vaságyéksárkány is??? Elég váratlan és érdekes fordulat, egyenlőre inkább nem tetszik
Már a Tartarosos flashbackje is elég erőltetett volt szerintem, meg hát ő mindig inkább magának való és inkább rossz volt, mintsem törvénytisztelő kutya... Hát meglátjuk majd mit hoz ki ebből Mashima, de így már tényleg van bőőven elég ember az Avatar elintézéséhez. Főleg ha Wendyék és Stingék is befutnak majd.
Amúgy valamiért nem tetszett nekem az utolsó oldal Redfoxról, az arca valahogy nem volt az igazi
Egyébként én Gajeelt* és Grayt kb. mindig egy szintben láttam erőben. Oké, Tartaros végénél Gray jobban bizonyított, de ne felejtsétek már el, hogy a mágiája a démonok ellen a legeffektívebb, míg a sárkányölő mágia elég nagy kárt tud okozni mindennek és mindenkinek. Mindkettő elég erős és mindkettő kapott Power Up-ot, szóval ELVILEG elég kiegyensúlyozott harcnak kéne lennie kettejük között. Persze mivel most ez az ív Gray-ről szól és ki a más rossebnek kéne harcolnia ellene, ha nem Natsunak, így lehet kicsit-valamennyire erősebb lesz...
Viszont ha most kajak 1v1-essével akarnak megküzdeni az Avatár tagjaival az elég béna lesz, főleg ha Natsutól fogjuk ezt látni (nem Gray ellen), aki 1 támadással onehitelte Bluenote-ot. Bár ezek egyesével biztos erősebbek nála, mert újak, persze-persze, tudom én...
3/5 a részemről, tényleg nem lett túl jó fejezet
*Gajeel: látom már az nkwt is így fogja ezentúl írni a nevét?
Mondjuk én nem bánnám, mert úgy legalább egységesebb lenne a róla való beszélés fórumon, de persze elég szokatlan lehet a csak magyar fordítást követőknek. De ennyi baj legyen, meg lehet ezt is szokni